Çaresizlik

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
forum kuralları insanların saçmalamasını engelleyemiyor. bu durumda üyeler birbirini düzeltmek zorunda. sokaktaki hayat da böyle değil mi.
report.gif
butonu bunun içindir. :)

Bu son cümleniz şu manaya mı geliyor ?
"Anayasa var, kanunlar var fakat asayiş sağlanamıyor;
bırakalım insanlar birbirini düzeltsin.."

kelb

Doçent
Reaksiyon puanı
6
kanunlar var ama haksızlıklar işleniyor, vs.

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
forum kuralları insanların saçmalamasını engelleyemiyor. bu durumda üyeler birbirini düzeltmek zorunda. sokaktaki hayat da böyle değil mi.
aslında bunda bişi yokken sen sorun çıkardın yani ilk yorumunun sonundaki "tebrikler." le

belki gayet doğal bir soruydu bu senin için ama sonuna tebrikler koyman hiç yakışmamış zaten bundan sonrada bütün herkes birbirine girmiş

insanlar ilk olarak kendilerini, kendilerini düzelttikten sonrada başkalarını düzeltmeli.

ayrıca hüzün_lü birçok paylaşımın bana saçma ya da komik gelmesede sonuçta kurallar çerçevesinde istediğini yapabilirsin, kimseye aldırış etme (bu benim düşüncemdir başkaları beğenir beğenmez beni ilgilendirmez)
ayrıca belgesel sever biri olarak bu fotoğraflara ve anın yakalanışına bayıldım :wink:

Neden çaresizlik olarak yorumlandığına gelirsek
Her canlı gücünü korumak için hergün yemek yemelidir
Avcı içinde bu çaresizliktir (yemek bulamadığı taktirde gücünü kaybedip kendinden daha güçlü bi hayvana yenilip ölücek)
Avlanan içinde bu çaresizliktir (çünkü güçsüzdür ve büyük balık küçük balığı yer)

Ayrıca burda "Alıntı" yapılmış eğer bu fotoğraflar bir fotoğrafçının albümünden alıntıysa albümün adı da "Çaresizlik" se başlık gayet doğal :)

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
aldiris ettigim yok.fakat bazilari artik uyari almali diye dusunuyorum tabiki herkes olumlu veya olumsuz yorum yapar ama adaba uygun olmali.kimse kimseye emir veremez.ben sikayetimi yapmistim zaten gunduz

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Kurallar varsa o kuralları çiğneyenler de çıkacaktır,
Kurallar, yöneticiler ve kuralları uygulayanlar bunun için var.
(Konunun dışına çıktık, onun için bu konuya yazdığım son mesaj)
İyi forumlar :)

kelb

Doçent
Reaksiyon puanı
6
bazıları uyarı almalı diye düşünüyorum, bıybıybıy. ben de senin defolup gitmeni düşünüyorum. zavallıcık.

kelb

Doçent
Reaksiyon puanı
6
oradaki de yi ayrı yazman gerekiyor. bu konuda yapacak çok şey var.

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
oradaki de yi ayrı yazman gerekiyor. bu konuda yapacak çok şey var.

bu cümledeki "de" yi senin zekan ayrı yazılınca farklı birleşik yazılınca farklı algılıyorsa yapılacak çok şey olabilir fakat benim birleşik yazmamda yapacak gereken bir tek şey olur : daha dikkatli olmak

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
işte bak bir adım attın bile

saymayı öğrenmişsin abisi.. alakaya maydonoz yorumlar atıyorsun her cevabıma :d yapacak birşey yok dediğim gibi... zamanla düzelirsin belki...

Reaksiyon puanı
189
Gereksiz bir tartışma olmuş açıkçası. Eğer forumun konu dışı kısımlarını görmek istemiyorsanız konu dışı kısmını kullanıcı ayarlarınızdan seçerek görünmesini engelleyebilirsiniz...

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Çaresizlik değil, ekolojik denge. Acı ama olması gereken bu

kelb

Doçent
Reaksiyon puanı
6
tartışma bitmedi daha. adam abisi falan diyor. hemen cevap vermeliyim.

kelb

Doçent
Reaksiyon puanı
6
"""Çaresizlik değil, ekolojik denge. Acı ama olması gereken bu""

al işte bu da bakış açısı. tebrik ederim yağmur_adam. abi beni anlayan çıktı sonunda.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
arkadaşlar lütfen daha fazla uzatmaya gerek yok ikinizede yakışmıyor böyle tavırlar daha neyi paylaşamıyorsunuz anlamadım.Hepimiz burada arkadaşız sohbet ve paylaşım için buradayız böyle şeylere hiç gerek yok.:)

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Yavrusunun yenilmesine engel olamak çaresizlik değil midir? Genel olarak hangi isimi koyarsanız koyun. Bu sizin bakış açınızı gösterir sadece. Boş boş yazıyorsun kelb.

mperk

Profesör
Reaksiyon puanı
55
Güzel paylaşım Teşekkrler :)
Bu dünya da güçsüzsen yaşıyamazsın..

kelb

Doçent
Reaksiyon puanı
6
power senden çok güçlü bir negatif elektrik alıyorum. söyleyeceğim artık.

kelb

Doçent
Reaksiyon puanı
6
öyle olsa bile sen nerden biliyorsun

---------- saat 23:51 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:51 eklenmişti ----------

müktesabat çok zorlama espri melekeni yitirirsin.

ByKaMiKaZe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
20
resimleri angılayamıyacak kapazitedeki insanlar ne olduğunu anlamadan yorum yapmış ve kendilerini üste çıkmaya çalışmış hemde düzgün olmayan bir ağızla terbiyeye davet ediyorum sizi... ilk 10 yorumu okumam yetti bunu anlamak için
neyse resim ve başlık güzel olmuş hüzün_lü doğada büyük küçüğü afffetmiyor :)

bu arada büyük balık küçük balığı yutar eyvallah ta büyük kuşun küçük kuşu yediğini ilk defa görüyorum :)

Uso!

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Bazı şeyler resimlerle daha iyi ifade edilebiliyor, buna en iyi örnek bu resimler olmuş. :)

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
doganin kanunu bu evet ama.burda annenin caresizligi anlatilmis iste.tabi ki hayat bir dongu.guclu gucsuzu yener.