Çaresizlik

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523

1335.jpg

2536.jpg

3587.jpg

4851.jpg

5484754.jpg

6448.jpg

alıntıdır

kelb

Doçent
Reaksiyon puanı
6
bu resimleri nasıl böyle yorumlayabildin. tebrikler.

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
bende yapanı tebrik ederim ben yorumlamadım

kelb

Doçent
Reaksiyon puanı
6
hangi düşünceyle koydun buraya. hayret birşey.

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
sorun nedir anlamadım.Konuşma tarzına dikkat et lütfen

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
hangi düşünceyle koydun buraya. hayret birşey.

Beğenmiyorsan bakma kardeşim. Ne demek hangi düşünceyle koydun. Resimdende anlaşıldığı gibi Güçlü Güçsüz yorumu var. Ama ne yazıkki doğanın dengesi bu..

Bu devirde bile saygısız insan görmek mümkün ya Helal olsun..

kelb

Doçent
Reaksiyon puanı
6
konuşma tarzıma dikkat ediyorum. mesele bu değil. laf olsun diye birşeyleri buraya yapıştırma. sorulanlara cevap ver. burası forum ve kirletmeye hakkınız yok. çoluk çocuğun oyun alanı değil burası.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Çoluk çocuk yeri değil derken? Babanın kahvehanesi herhalde :D Ahkam kesiyor millet ya :D

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Çocuk zekası resimlerdeki anlatımı anlamaya yetmeyenler konu hakkında yorum yapmasın lütfen...

kelb

Doçent
Reaksiyon puanı
6
zihniyetinizi geliştirin azla yetinmeyin, sevgili insanlar. forum olduğu için yazamıyorum daha.

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
konuşma tarzıma dikkat ediyorum. mesele bu değil. laf olsun diye birşeyleri buraya yapıştırma. sorulanlara cevap ver. burası forum ve kirletmeye hakkınız yok. çoluk çocuğun oyun alanı değil burası.
Önce yavass ol...... emir verir gibi konuşma önce , çokta bilmişlik taslamaya kalkma..
Herkes doğru anlayıp bir sen anlamıyorsan çocukta sensindir burayı kirletende sensindir...

- @ konu ıcın ayrıca tesekkurler & guzel bır calısma olmus

kelb

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Önce yavass ol...... emir verir gibi konuşma önce , çokta bilmişlik taslamaya kalkma..
Herkes doğru anlayıp bir sen anlamıyorsan çocukta sensindir burayı kirletende sensindir...

baba büyüksün

kelb

Doçent
Reaksiyon puanı
6
sen ne anladın ki anlayabilene diyorsun. Allah'ım ya.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
güzel ama bir o kadarda üzücü resimler emeğine sağlık bonusunu verdim+

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
sen ne anladın ki anlayabilene diyorsun. Allah'ım ya.

bakın cevap vermek istemiyorum ama insanın sabrını zorlamayın lütfen bu ramazan günü kalp kıracak değilim.Her konuda olumsuz yorum.Bu ne memnuniyetsizlik.

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
This is not personel this is business gibi bir kişisel olay yokdur umarım..
Takıntı varmış gibi geldi arkadaş da..

Tamam içeriği beğenmessin memnuniyetsizliğini saygı çerçeveleri içinde yazar çıkarsın karı gibi elaleme laf yetiştirmeye çalışmazsın..

Bu arada resimdek çaresizlik evet ama doğa kanunu :d Filistin, Irak ya da en basitinden haberlerde görülebilecek çok olay var. Onların yanında bu pek anlam ifade etmiyor yani :)

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
Güçlünün güçsüzü nasıl çaresiz bıraktığının resmidir, bence çok manidar.. ( anlayabilene tabii )

güzel alıntı teşekkürler @hüzün_lü

Fiberadam

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Aslinda daha ilginc olani en azindan bana gore, kuslarin baliklari filan yedigini biliyordum ama baska kuslarin yavrularini yediklerini bilmiyordum.

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
Tamam içeriği beğenmessin memnuniyetsizliğini saygı çerçeveleri içinde yazar çıkarsın

yok emir vermeden olmuyor o dediğin

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
Aslinda daha ilginc olani en azindan bana gore, kuslarin baliklari filan yedigini biliyordum ama baska kuslarin yavrularini yediklerini bilmiyordum.

Evet bunu da öğrenmiş olduk. Tabiat kanunu olabilir ama insanın yüreğini burkan bir görüntüsü var gerçekten. Yavrusunu kurtaramayan bir anne, ne olursa olsun herhalde hissettikleri belki de bir insandan çok da farklı değil o an için :(.

kelb

Doçent
Reaksiyon puanı
6
anlayabilene diye laf atıyor, cevap bekliyor. sonra cevap verince cevap vermek istemiyorum. istemiyosan laf gönderme. olur mu çocuğum. bu sizce de hasta bir insanın ruh hailini yansıtmıyor mu?

benim memnun olup olmamam seni niye rahatsız etti ki. tamamen burayı resim yapıştırma panosuna dönüştürmesi bu kişinin beni rahatsız etti. bence kız çocuklarının takıldığı bir forum bulup orada zaman geçirmeli. adamın asabı bozuluyor ister istemez.

kılokengeyd, saygı gösterdiğin kadar saygıya layıksın. daha birşey yazmıyorum.

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
nick yazmandan üstün zekan anlaşılıyor :d kimsenin nerde takılacağı seni ilgilendirmez. adamın asabı bozuluyor demişsin heralde forumda senden başka "adam" yok kimse birşey dememiş ya da adam gibi adam olup karı gibi zırlamamışlar.

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
aslında çaresizlik değil doğanın kanunu

güçsüz olan ölmeliki bir sonraki nesil daha güçlü olsun

işin aslı bu

ayrıca kelb biraz sakin ol pek bi samimeyetimiz yokken banada abuk sabuk yazılar yazdın bir daha yapmıcağını umarak şikayet etmedim haberin olsun.

kelb

Doçent
Reaksiyon puanı
6
anlayabildiysen iyi. hani derler ya, good for you.

söylediği laflar kişinin seviyesini belli eder. sen de belli etmişsin canım.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
bu konuda da tartışma çıkıyorya ne diyceğimi bilmiyorum, havalara bağlıyorum bu aralara herkez gergin, gergin olmayanlar gergin olanları altdan alsın :)

kelb

Doçent
Reaksiyon puanı
6
vendeta seni kırmak istemem bilirsin. blööaaa

samimiyet internetten nasıl olursa.

---------- saat 22:31 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:27 eklenmişti ----------

ya havadan mı havasızlıktan mı artık. ama mesele o değil. birşey soruyorsun, saçma sapan cevap veriyorlar. buna kızıyor insan. saçmalamak serbest tabi. herkes höykürebilir dilediğince. ancak bunun dozajını forumda bir belirleyen olmalı. iyice 18 yaş altı foruma döndü bura.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Arkadaşlar, konuyu değerlendirmek yerine çoğunlukla birbirimize laf yetiştirme peşine düşmüşüz.
Forum kurallarına uygun olduğu sürece isteyen istediğini paylaşabilir.
Beğenen, beğenmeyen veya yorum yazmak isteyen saygı-sevgi çerçevesinde yazar.
Hiç kimsenin diğerine kısıtlayıcı, emirvari, rencide edici vb. tarzda konuşmaya da hakkı yoktur.
İyi forumlar :flowers:

seedless

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O yavruyu yiyen kus da caresiz sonucta gidip de annesini istese de yiyemeyecek zaten cunku kendisiyle ayni boyda, eger o yavruyu yemezse de caresizce olecekti, yasamak icin o yavruyu yemek zorunda. :)

kelb

Doçent
Reaksiyon puanı
6
forum kuralları insanların saçmalamasını engelleyemiyor. bu durumda üyeler birbirini düzeltmek zorunda. sokaktaki hayat da böyle değil mi.