Canım yandı içimi dökeyim dedim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xyunusx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

StryKer

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Sevgili kardeşim öncelikle geçmiş olsun. Allahın sevgili kuluymuşsun ki onlar yüüğü atmış yoksa sen saf saf olmayacak evliliği yapmak üzereymişsin. Bence hemen 2 rekat şükür namazı kıl. Benimde başımdan bunun daha fenası geldi. ama 2 ay sürdü kurtuldum. bir fark var yüzüğü ben atmıştım. Ölümle mi tehtid edilmedim, babmın önünü mü kesmediler.. Neyse kötü günlerdi geldi geçti. O kızdan da kurtuldum. Allahıma hamdolsun. Sende şükret..

erhandenizz

Doçent
Reaksiyon puanı
2
-Nokta(.) koyduysan bir kere,çevirmeyeceksin onu virgüle(,)ne soru kalmalı,ne de tek bir soru işareti geriye. . . !- demiş Hz Mevlana

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
kotu kaynana adamı katıl eder

hanxhanx

Asistan
Reaksiyon puanı
4
walla iyi kurtulmuşsunuz hocam allah yardımcınız olsun eken biçer başlarına dah akötüsü gelir beddua etmenize bile gerek yok yani :)

mancınık

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
insan çekeçeği sıkıntıya aşık olurmuş derler eninkide o misal yoksa bu kadar hakarete nasıl tahammul erder insan !! evleneceklere tavsiye !!!!! hadisi şerif : kadınla 4 özeliği için evlenilir soy,güzellik ,zenginlik,güzel ahlak . siz güzel ahlaklı olanla evleniniz

turgutreisfb

Profesör
Reaksiyon puanı
37
bence Allah'a şükretmelisin erken kurtarmışsın paçayı

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
arkadaşlar bide annem dedemden kalan arsayı satıp burdan ev aldı sırf kira ödeyip sıkıntı çekmeyelim diye ben kendim bilgisayar teknisyeniyim sabah 8 de başlıyodu mesaim gece 11 i buluyodu öyle iş olurmu dediler bende alt yapım olduğu için hemen grafik tasarım kursuna başladım 2 ay sırf iş sahibi olabileyim diye sabah 8 akşam 6 iş bulabileyim diye 2 ay hiç uyumadan fotoshop corel öğrendim ileri çizim tekniklerini ezberledim ondan sonrada 2 ay kursu umursamayıp adımı işsize çıkardılar boşta geziyo dediler kurs biter bitmez hemen bi işe girdim bu seferde maaşı az dediler arkadaşlarım bana sen o kadar güzel kızla çıktın buna nasıl bakıyosun dediler kimseyi takmadım bi zaman oldu düğünde kızın elini tuttum diye kıyameti kopardılar sen bizi el aleme rezil ettin düğünde nası kızın elini tutarsın bu ne saygısızlık dediler yani anlayacağınız yuvam olsun adam olayım diye uğraştım onlardan adamlık göremedim ne fayda

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Ne kadar aşağlık insanlar, aileler var.Allah korkusu olmayan insandan uzak durucaksın.Allahtan korkmayan insan her türlü kötülüğü, iftirayı, şerliği, hırsızlığı, yalanı dolanı yapar.Allah kurtarmış.Ucuz kurtulmuşsun.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Böyle olaylar adamı katil eder iyi kurtulmuşsun böyle bela kızdan..:)

SiberWorm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
sen nasıl oruç tutarsın biz ne oruç nede namaz biliriz böyle şeylerin bizde yeri yoktur dedi ve anneside bize siz yezidsiniz diye bağırınca

Bunu dediği anda bitmiştir.Allah bizim başımıza böyle şeyler göstermesin İnşallah.(Amin)

emrykn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
iyi ki kurtulmuşsun anlattıklarına bakılırsa iyi de sabır göstermişsin. bu olaya şöyle bakmak lazım bu olayla bir ders aldın ilerde bunları bilerek hayatını daha iyi bir hale getirebilirsin. Ama mezhep ne olursa olsun bir Müslümanın beddua etmesi yanlıştır.

Allah yaşamının şimdiki ve ileri ki zamanlarında sana ve hepimizi güzel bir yaşam versin. :flowers::flowers:

watchers

Doçent
Reaksiyon puanı
9
gerçektenden allahın sevdiği kuluymuşsunki gerçek yüzlerini sana evlenmeden göstermiş rabbim herşeyin en iyisini bilendir.

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
iyi ki kurtulmuşsun anlattıklarına bakılırsa iyi de sabır göstermişsin. bu olaya şöyle bakmak lazım bu olayla bir ders aldın ilerde bunları bilerek hayatını daha iyi bir hale getirebilirsin. Ama mezhep ne olursa olsun bir Müslümanın beddua etmesi yanlıştır.

Allah yaşamının şimdiki ve ileri ki zamanlarında sana ve hepimizi güzel bir yaşam versin. :flowers::flowers:

amin kardeş