Canım Babam - Show TV

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Dizi Show TV'ye geçti...

Son olarak TNT'de yayınlanacağı açıklanan 'Canım Babam' adlı dizi, Show TV'yle anlaştı. Nisan ayında ekrana gelecek olan dizide Mehmet Aslantuğ'un komşusunu Deniz Çakır'ın oynayacağı açıklanmıştı.

“Sıcak Saatler”, “Bir İstanbul Masalı” ve son olarak “Hanımın Çiftliği” dizileriyle seyircinin kalbinde taht kuran usta aktör Mehmet Aslantuğ, yakında bir sit – com projesinde oynamaya hazırlanıyor.

Medyapım’ın imza atacağı “Canım Babam” isimli dizi İtalya menşeili “Mr. Mom”dan yola çıkılarak çekilecek.

Mehmet Aslantuğ’un dışında diğer oyuncu kadrosu için hazırlıkların sürdüğü dizi TNT’de ekrana gelecek.

“Canım Babam” 16 Ocak’tan itibaren yayın akışını yenileyen ve Hande Ataizi, Hülya Avşar, Mehmet Ali Erbil gibi ünlü isimlerle el sıkışan TNT’de ekrana gelecek. Dizinin çekimleri nisan ayının ikinci haftası başlayacak.

Aslantuğ’un ilk kez komedi yapacağının altını çizen Medyapım’ın yöneticilerinden Armağan Çağlayan, “Bence bir oyuncu seyirciyi sürekli şaşırtmalı. Ben bir seyirci olsam Mehmet Aslantuğ’u komedi yaparken görmeyi çok isterdim. Bu açıdan bence Mehmet Aslantuğ farklı bir şekilde seyirci karşısına çıkma kararı alarak çok doğru bir karar aldı. Aslantuğ dizide eşi ölmüş ve 3 çocuğuyla dul kalmış bir adamın maceralarını canlandıracak. Onun çocuklarıyla mücadeleleri izleyeceğiz. Bir de karşı komşusu olacak” dedi.

Dizinin dekorları yakında TEM Stüdyoları’nda kurulacak.

Milliyet Televizyon - Medya Hayat

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Mehmet aslantuğ un en son yapacağı şeydi... Adamda komedi yapacak bi tip yok... Bence şu eski diziler geri geliyorken İz peşindeyi getirselermiş daha iyi olacaktı... Sevdiğim bi diziydi... Hatta jeneriğini tekrar hatırlayalım... Valla o zamanın teknolojisiyle mükemmel bi polisiye dizisiydi..

[video=youtube;C7zCXKEkqvc]http://www.youtube.com/watch?v=C7zCXKEkqvc[/video]

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Dizi daha başlamadan TNT'den Show TV'ye geçmiş.

Son olarak TNT'de yayınlanacağı açıklanan 'Canım Babam' adlı dizi, Show TV'yle anlaştı. Nisan ayında ekrana gelecek olan dizide Mehmet Aslantuğ'un komşusunu Deniz Çakır'ın oynayacağı açıklanmıştı.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Üstte Mehmet Aslantuğ için komedi olmaz demişim ama Mehmet Aslantuğ un bi tane komedi filmi var fakat ismini hatırlamıyorum daha önce izlemiştim bayada başarılıydı... O filmin ismini hatırlayan varmı???...