Fenerli But Sad
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 70
Can You Run It bilgisayara indirsem virüs bulaşır mı?
Bulaştıracağını sanmıyorum. Sen bize sistem özelliklerini ve hangi oyunu oynamak istediğini söyle biz sona söyleyelim kaldırıyor mu kaldırmıyor muCan You Run It bilgisayara indirsem virüs bulaşır mı?
Cihaz adı asuspcBulaştıracağını sanmıyorum. Sen bize sistem özelliklerini ve hangi oyunu oynamak istediğini söyle biz sona söyleyelim kaldırıyor mu kaldırmıyor mu
k.b caps açık kalmışHayır,yıllardır kullanıyorum indirdiğin şeyleri bilgisayarını tarayıp karşılaştırma yapıyor. Bu arada büyük ileti yazmışsın.
Assasins creed 1 2 3 belki 4Cihaz adı asuspc
İşlemci Intel(R) Core(TM) i5-3230M CPU @ 2.60GHz 2.60 GHz
Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,89 GB)
Ekran Kartı: İntel HD Grapichs 4000/ Nvidia GeForce GT 720M Bu SiSTEMDE Minimium ayarlarda Assassins Creed'in hangi oyunlarını oynayabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
k.b caps açık kalmış
AC 1 ve AC 2Cihaz adı asuspc
İşlemci Intel(R) Core(TM) i5-3230M CPU @ 2.60GHz 2.60 GHz
Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,89 GB)
Ekran Kartı: İntel HD Grapichs 4000/ Nvidia GeForce GT 720M Bu SiSTEMDE Minimium ayarlarda Assassins Creed'in hangi oyunlarını oynayabilirim
k.b caps açık kalmış
tşkAC 1 ve AC 2
tşkAssasins creed 1 2 3 belki 4
peki odssey oynaybilir miyimAC 1 ve AC 2
Sana tavsiyem geforce now kullanman yönünde her oyunu ultra açabilirsin 24 25 mbps internetle 12 mbps internet ile de kasmadan kullanabilirsintşk
tşk
Odysy versiyonunu oynayabilir miyimAssasins creed 1 2 3 belki 4
Eğer oyun geforce nowda varsa oynarsın Assasins creed valhalla da oynarsın witcher 3 te oynarsın oynarsın da oynarsınOdysy versiyonunu oynayabilir miyim
Maalesef.tşk
tşk
peki odssey oynaybilir miyim
Geforce NOW nasıl birşey çok bilmiyorum anlatabilir nmisin nassıl alınıyorEğer oyun geforce nowda varsa oynarsın Assasins creed valhalla da oynarsın witcher 3 te oynarsın oynarsın da oynarsın
Şimdi sen geforce now da oturum açıyorsun steam hesabını ve epic games hesabını bağlıyorsun sonra istediğin oyuna tıklıyorsun sıraya giriyorsun sıra sana gelince oyun sende varsa oynuyorsun ve bunun olayı şu her bilgisayarda kasmadan oyun oynatmak ve bunu şu mantıkta yapıyor sen aslında bir bilgisayar ekranını video izler gibi izliyorsun ama fare ve klavye ile kontrolleri sen yapıyorsun ve çokta güzel oluyor internetin varsa yağ gibi akarGeforce NOW nasıl birşey çok bilmiyorum anlatabilir nmisin nassıl alınıyor
yani istesem örnek veriyorum bu sistemde cyberpunk bile oynayabilir miyimŞimdi sen geforce now da oturum açıyorsun steam hesabını ve epic games hesabını bağlıyorsun sonra istediğin oyuna tıklıyorsun sıraya giriyorsun sıra sana gelince oyun sende varsa oynuyorsun ve bunun olayı şu her bilgisayarda kasmadan oyun oynatmak ve bunu şu mantıkta yapıyor sen aslında bir bilgisayar ekranını video izler gibi izliyorsun ama fare ve klavye ile kontrolleri sen yapıyorsun ve çokta güzel oluyor internetin varsa yağ gibi akar
çok internet yer mi pekiŞimdi sen geforce now da oturum açıyorsun steam hesabını ve epic games hesabını bağlıyorsun sonra istediğin oyuna tıklıyorsun sıraya giriyorsun sıra sana gelince oyun sende varsa oynuyorsun ve bunun olayı şu her bilgisayarda kasmadan oyun oynatmak ve bunu şu mantıkta yapıyor sen aslında bir bilgisayar ekranını video izler gibi izliyorsun ama fare ve klavye ile kontrolleri sen yapıyorsun ve çokta güzel oluyor internetin varsa yağ gibi akar
Oynarsın hemde ultrada ama internetin kaç mbpsyani istesem örnek veriyorum bu sistemde cyberpunk bile oynayabilir miyim
çok internet yer mi peki
hız testi yapayım ama düşüktür yüksek ihtimalOynarsın hemde ultrada ama internetin kaç mbps
Ama evdeki herkese söyle wifi larını kapatsınlar 1 2 dakkalığına ve hız testi yaparken tüm sayfaları kapa hız testi olan sayfa dışındahız testi yapayım ama düşüktür yüksek ihtimal
İnternetin sınırsız mı kotalı mıyani istesem örnek veriyorum bu sistemde cyberpunk bile oynayabilir miyim
çok internet yer mi peki
Ping 28Ms Dowloand 2.9 Mbps Jitter 9 Ms Upload 0.6 (Şuan bunu odamda yaptım internete uzak 3 kişi dersteyiz dersten sonra modemin yanında deneyeceğimOynarsın hemde ultrada ama internetin kaç mbps
galiba kota avrAma evdeki herkese söyle wifi larını kapatsınlar 1 2 dakkalığına ve hız testi yaparken tüm sayfaları kapa hız testi olan sayfa dışında
İnternetin sınırsız mı kotalı mı
Hocam 3 kişi derste ve 3 mbps az çok iyi herkes dersten çıkınca kimse interneti kullanmıyorken bir test daha yap ve internet kablosu alırsan daha iyi internet olurPing 28Ms Dowloand 2.9 Mbps Jitter 9 Ms Upload 0.6 (Şuan bunu odamda yaptım internete uzak 3 kişi dersteyiz dersten sonra modemin yanında deneyeceğim
galiba kota avr
eğer kablolu kullanırsam diğerleride kullanabilirmiHocam 3 kişi derste ve 3 mbps az çok iyi herkes dersten çıkınca kimse interneti kullanmıyorken bir test daha yap ve internet kablosu alırsan daha iyi internet olur
Kullanabilireğer kablolu kullanırsam diğerleride kullanabilirmi
tamam bende kendime geforce now yükleyip oturum açtım şey sorcam insanlar beni oynarken izleyemez di mi çünkü bilmiyorum ilk defa oynayacam dalga geçmelerini istemiyorumKullanabilir
Kablonun amacı interneti kesintiye uğratmadan bilgisayarına getirmek kullanabilirler ama sen oyun oynarken kimse interneti kullanmıyorken oyna
Yok ya niye izlesinlertamam bende kendime geforce now yükleyip oturum açtım şey sorcam insanlar beni oynarken izleyemez di mi çünkü bilmiyorum ilk defa oynayacam dalga geçmelerini istemiyorum
Yok ya niye izlesinler
şey sorcam oyunlar için süre var mıŞimdi sen geforce now da oturum açıyorsun steam hesabını ve epic games hesabını bağlıyorsun sonra istediğin oyuna tıklıyorsun sıraya giriyorsun sıra sana gelince oyun sende varsa oynuyorsun ve bunun olayı şu her bilgisayarda kasmadan oyun oynatmak ve bunu şu mantıkta yapıyor sen aslında bir bilgisayar ekranını video izler gibi izliyorsun ama fare ve klavye ile kontrolleri sen yapıyorsun ve çokta güzel oluyor internetin varsa yağ gibi akar
Ücretli de sınırsız ücretsiz de 1 saat
şey sorcam oyunlar için süre var mı
Geforce now paralı , parasız sürümü de var ama bekletiyor
şey sorcam oyunlar için süre var mı
ben ücretsiz kullancam araştırdım daha sonra devam edebiliyormuşuz bana yeter sana çok teşekkür ederim beni çok mutlu ettin evde çok sıkılıyorum artık tüm oyunları oynayabileceğim Allah Razı olsunÜcretli de sınırsız ücretsiz de 1 saat
olsun beklerizGeforce now paralı , parasız sürümü de var ama bekletiyor