Can Bonomo Eurovision 2012 Şarkımız

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bu Eurovision Şarkı yarışmasını oldum olası sevmem.
Ama Bu Şarkı Fena değil,iş yapabilir,ama bu adamın bu dans figürleri ile bir halt olmaz.
Bir de TÜRKÇE bir parçayla katılmayı neden hiç kimse aklından bile geçirmiyor.
Ha sonuncu olabiliriz kendi dilimizle söyelersek,ama İngilizce bir TÜRK ün duygularına bu kadar tercüman olabiliyor işte.

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Yarısında kapattım bu nedir ya. Elimizde en son bu mu kalmış ?
Elemeleri geçersek birinci olmuş gibi sevinmek lazım.

snlskrk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
şaka bi yana şarkı iş yapar, güzel bi sahne şovu da hazırlanırsa neden başarılı olmasın, eleştiren arkadaşlar bu yarışmayı gözünüzde çok büyütüyorsunuz, başka açıdan bakın, can genç bi şarkıcı, onun bu yarışmaya katılma cesareti bile takdire deger ki şarkısı da fena değil, ona destek olacagımıza oturmuşuz klavye başına eleştiri yapıyoruz. zaten bizim huyumuz bu kim bi işe kalkışsa onu motive edip arkasında duracagımıza o kişinin bacaklarını kırar o yola çıkmasını, bişeyler yapmasını engelleriz, toplumca böyleyiz.

hpdesktop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
can bonomo'yu rakiplerinden önce kendi ülkesi ezdi bence.yorumları okuyunca bunu anlıyorum.parça hareketli olmuş güzel içerigide eğlenceli.iyi bir koreografi ile bence berbat diyenlerin bazı şeylere çok düz baktıgını anlamasını sağlayacak.

NESDelisi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,316
Sesi berbat nereden buldularsa zavallıyı.

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Şarkıyı çok beğenmedim bir yerden sonra transa geçiyorsun aynı sözleri söylüyormuş gibi geliyor insana... Bir de Can Bonomo çok fazla zıplıyor. :)

sgurakan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
can bonomo nun, yahudi kökenli olduğunu biliyor muydunuz.. .yazık yazık.... ingilizce madem parça,, bari söyleyen şahız türk milletinden olsun..yazıklar olsun.

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Komşu komşuya oy verilen bir organizasyondan ne beklicen ya boş iş

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
kyle-broflovski_9882.jpg

sgurakan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ey iman edenler! Yahudileri ve hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostudurlar. Sizden kim onları dost edinirse, şüphesiz o onlardan olur. Şüphesiz Allah, zalim kavmi doğru yola iletmez.

Yahudiler, "Allah'ın eli çok sıkıdır" dediler. Söyledikleri söz sebebiyle onların elleri bağlansın ve lanete uğrasınlar! Aksine Allah'ın elleri açıktır, dilediği gibi verir. Andolsun, Rabbinden sana indirilen, onların çoğunun azgınlığını ve küfrünü azdırıyor. Biz, onların aralarına tâ kıyamete kadar düşmanlık ve kin atmışızdır. Ne zaman savaş için bir ateş yakmışlarsa, Allah onu söndürmüştür. Onlar yeryüzünde bozğunculuğa koşarlar. Şüphesiz Allah bozguncuları sevmez.

kaynak:_http://meal.ihya.org/kurandan-ayetler/kuranda-gecen-yahudi-ile-ilgili-ayetler.html

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Ben beğendim. En azından finale götürür. Üzerinde biraz daha çalışınca ilk üçe bile girer.

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Farklı bir tarz. O kadar kötüde sayılmaz kulağa hoş geliyor ama gösteri hareketlerde pek bir farklılık yok şarkının sonuna doğru biraz sıkıyor gibi ama ilk 10 a girer.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Bu müziğin aynısı eski bir filmde var filmin ismi galiba kemancı dinlesenız adam bire bir alıp kopyalamiş pc başına geçeyim paylaşacağım .

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
biraz yükselir dibe vuracağını sanmıyorum.
Ancak beğenmedim.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
GOGOL BORDELLO - ULTIMATE bu şarkıyı ve can bonomo şarkısını dinleyin melodiler birebir aynı.

fedorac0re

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ön elemeler olacaksa onları bile geçemez herhalde :) dansı da komedi

skycheva

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gayet hoş, keyifli bir şarkı. Umarım başarılı oluruz.

SmiLey

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
55
Ey iman edenler! Yahudileri ve hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostudurlar. Sizden kim onları dost edinirse, şüphesiz o onlardan olur. Şüphesiz Allah, zalim kavmi doğru yola iletmez.

Yahudiler, "Allah'ın eli çok sıkıdır" dediler. Söyledikleri söz sebebiyle onların elleri bağlansın ve lanete uğrasınlar! Aksine Allah'ın elleri açıktır, dilediği gibi verir. Andolsun, Rabbinden sana indirilen, onların çoğunun azgınlığını ve küfrünü azdırıyor. Biz, onların aralarına tâ kıyamete kadar düşmanlık ve kin atmışızdır. Ne zaman savaş için bir ateş yakmışlarsa, Allah onu söndürmüştür. Onlar yeryüzünde bozğunculuğa koşarlar. Şüphesiz Allah bozguncuları sevmez.

kaynak:_http://meal.ihya.org/kurandan-ayetler/kuranda-gecen-yahudi-ile-ilgili-ayetler.html

Gördüğümüz yerde de öldürelim mi?

Ben de Müslümanım. Kur'an'ın belirli bir yerinden belirli bir ayeti koyarak, yoruma gidersek sakıncalı olur. Tefsirini de okumak gereklidir. Ayrıca bütüne de bakmak gerekir. Yoksa böyle cımbızlama yöntemiyle ancak karışıklık elde edilir.

Ayrıca nedir bu Yahudi düşmanlığı? Önce kişiliğine bakmak lazım. Ne adamlar tanıdım, kişiliğine insanlığına laf edilmez ama ateist; ve ne de namaz aksatmayanlar tanıdım 2 dakika önce konuştuğu insanın arkasından kuyusunu kazmaya çalışan.

Şarkıya gelince. Ben gayet sevdim. Yabancıların tepkisi ise değişken. Fikrimce 3-10 arasında bir sıralama alırız. Yarı final tahmin etmemizde baya belirleyici olacaktır.

NESDelisi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,316
Bence bizi Orhan baba temsil etmeliydi. :D

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Şarkı Türkçe olmadığı sürece desteklemiyorum, sonuncu oluruz inşallah.

sgurakan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
türk milletini bir yahudi temsil etmemelidir. sadece bir yahudi değil, ingilizce şarkı da temsil etmemlidir..türk milleti, bu oyunlar da hezamankinden daha fazla milliyetçi şuura daha fazla sahip olmalıdır.
not: Türk ün Türkten başka dostu yoktur.