Cam kabarcıkları

xDaemon

Asistan
Reaksiyon puanı
84
Arkadaşlar merhaba bundan 1 hafta felan önce huawei p smart pro telefonunu aldım. Hiç bir sıkıntı yoktu ancak ekranın en çok kullanılan yerlerinde kabarcıklar çıkmaya başladı. Bunları nasıl düzeltebilirim

therengod.12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar merhaba bundan 1 hafta felan önce huawei p smart pro telefonunu aldım. Hiç bir sıkıntı yoktu ancak ekranın en çok kullanılan yerlerinde kabarcıklar çıkmaya başladı. Bunları nasıl düzeltebilirim
Kabarcıklar derken üstündeki koruma filminden mi bahsediyorsun

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
Hiç bir sıkıntı yoktu ancak ekranın en çok kullanılan yerlerinde kabarcıklar çıkmaya başladı.
Koruma camından kaynaklı mı yoksa donanımsal bir sorun mu?
Biraz açabilir misiniz konuyu?

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
Söküp geri takmayacak hocam nasıl artacak sorun ortada sorun yapacak bir şey olmayacak
emoji23.png
Anlamadım.

xDaemon

Asistan
Reaksiyon puanı
84
Koruma camından kaynaklı mı yoksa donanımsal bir sorun mu?
Biraz açabilir misiniz konuyu?
Donanımsal olduğunu sanmıyorum. Bu kabarcıklar her çıktığında üzerine yavaşça bastırdığımda kayboluyor. Sonra tekrar çıkıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Donanımsal olduğunu sanmıyorum. Bu kabarcıklar her çıktığında üzerine yavaşça bastırdığımda kayboluyor. Sonra tekrar çıkıyor.
Ayrıca sadece belirli yerlerde çıkıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Söküp geri takmayacak hocam nasıl artacak sorun ortada sorun yapacak bir şey olmayacak [emoji23]
Sorun koruma camında imiş sağ tarafta açık var yanlışlıkla tırnağım girmiş çıkartırsam sıkıntı çıkmaz değilmi.

Son düzenleme: