Call of Duty Modern Warfare 3 RELOADED

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Yahu zamunda dan indiriyorum , 15 kb la çekiyor , nasıl inicek bu böyle yahu . 8mbit net var birde .

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
blackbox sürümü var 5 gb ben onu kurdum crack e bile gerek yok normal kurup oynuyosun tabi açılınca 13.5 gb oluyo ....

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Ben de onun gibi birşey indirdim,rar'dan çıkarttım herşey hazırdı kuruLuma gerek yoktu.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
hamburg'da tankdan indikten sonra ilerlerken hata çıkıyorsa(buffer bilmemne) hemen sağınızdaki binanın içinden ilerleyin o zaman çıkmıyor :D

fraud3

Doçent
Reaksiyon puanı
3
bende zamunda dan 15-20 kbps le çekiyorum :( neden böyle oldu anlamadım, speedtestte de 5mbps hızında görünüyorum

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
bende zamunda dan 15-20 kbps le çekiyorum :( neden böyle oldu anlamadım, speedtestte de 5mbps hızında görünüyorum

speedtest'e önemli değil eğer indiriyorsan leecherlar çoksa indirme hızın düşüktür. Torrent dosyasını indirmeye başlamadan önce seederlara bakın sonradan sıkıntı yaşamayın.

fraud3

Doçent
Reaksiyon puanı
3
speedtest'e önemli değil eğer indiriyorsan leecherlar çoksa indirme hızın düşüktür. Torrent dosyasını indirmeye başlamadan önce seederlara bakın sonradan sıkıntı yaşamayın.

reloaded sürümü indiriyorum, şuanda değerler şöyle:

seed. 3906
leech. 4221

seeder'in önemli olduğunu biliyordum hızlı indirmek için ama leech'in ne işe yaradığını bilmiyordum. ilgine sağol

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Oyunu bitirip, yazılar aktıktan sonra special ops a geç diyo... eskisi gibi bir bölüm daha yok mu ? Special ops a geçtiğimde hayatta kalma ile şimdi hatırlamadığım iki grup açılıyo. Dogru mudur ?

samedsymn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şu an oynuyorum grafikler hariç bf3 ten daha ii

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
henüz oynamadım ama reload ta multiplayerda kırılmış sanırım. çünkü crack içinden mp simgeside çıktı.
Reloaded sürümünde multiplayer çalışmıyor bu kadar kısa sürede kıramazlar zaten.MW2 multi özelliği açılmasıda zaman almıştı.

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Oyunu bitirip, yazılar aktıktan sonra special ops a geç diyo... eskisi gibi bir bölüm daha yok mu ? Special ops a geçtiğimde hayatta kalma ile şimdi hatırlamadığım iki grup açılıyo. Dogru mudur ?

Aynen öyle oluyor. Hatta işin ilginci campaing bölümünde yüzde 50 gözüküyor ancak oyun bitiyor. Special ops bölümleri ise bir bölümü hayatta kalma yani amaçsız şekilde durmaksızın adam geliyor. Diğer bölümde ufak özel bölümler ancak ilk bölümlerde training tarzında şeyler var.

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Aynen öyle oluyor. Hatta işin ilginci campaing bölümünde yüzde 50 gözüküyor ancak oyun bitiyor. Special ops bölümleri ise bir bölümü hayatta kalma yani amaçsız şekilde durmaksızın adam geliyor. Diğer bölümde ufak özel bölümler ancak ilk bölümlerde training tarzında şeyler var.

Artık gönül rahatlığı ile bitirdim diyebilirim :P :D Teşekkür ederim...

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Heyecansa heyecan, umarsizca katliam yapmak, karşıda gelişmiş zekaya sahip sistemli sekilde saklanan ve saldıran düşmanlar, bir Mw klasiği introlar, etkileyici bir hikaye, harika mekan secimleri( Sibirya elmas madeni gibi). Bir oyundan daha ne istenebilirki. Simdi söyleyin grafik hersey midir?

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
beyler ben zamunda üyelik şifremi unuttum e-mailimi giryorum ancak herhangi bir e-posta gelmıyo adresime yardımcı olurmusunuz :S :mad:

prenslui

Doçent
Reaksiyon puanı
17
ekranalntsljo.png
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

mss32.dll dosyası googledan indirip HEM SYSTEM32 klasörün altına hemde oyunun kurulu klasörün altına kopyalamama rağmen yinede aynı hatayı veriyor. Aynı zamanda DİRECtx kurdum yine olmadı

benianla

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Oyun nereye kaydediyor, bilen varmı?

--- Mesaj Güncellendi ---

Hangi klasöre kaydediyor...