acabuco4
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 24
Yahu zamunda dan indiriyorum , 15 kb la çekiyor , nasıl inicek bu böyle yahu . 8mbit net var birde .
bende zamunda dan 15-20 kbps le çekiyorumneden böyle oldu anlamadım, speedtestte de 5mbps hızında görünüyorum
speedtest'e önemli değil eğer indiriyorsan leecherlar çoksa indirme hızın düşüktür. Torrent dosyasını indirmeye başlamadan önce seederlara bakın sonradan sıkıntı yaşamayın.
neyse ben başlıyım o zaman ali213 ile oynamaya bir yandan da reloaded sürümü indiriyim![]()
Reloaded sürümünde multiplayer çalışmıyor bu kadar kısa sürede kıramazlar zaten.MW2 multi özelliği açılmasıda zaman almıştı.henüz oynamadım ama reload ta multiplayerda kırılmış sanırım. çünkü crack içinden mp simgeside çıktı.
Oyunu bitirip, yazılar aktıktan sonra special ops a geç diyo... eskisi gibi bir bölüm daha yok mu ? Special ops a geçtiğimde hayatta kalma ile şimdi hatırlamadığım iki grup açılıyo. Dogru mudur ?
Aynen öyle oluyor. Hatta işin ilginci campaing bölümünde yüzde 50 gözüküyor ancak oyun bitiyor. Special ops bölümleri ise bir bölümü hayatta kalma yani amaçsız şekilde durmaksızın adam geliyor. Diğer bölümde ufak özel bölümler ancak ilk bölümlerde training tarzında şeyler var.