Call of Duty : Modern Warfare 2'yi bitirdim

LeAnDeK

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bu oyun kısa suruyor fakat etkıleyıcı yanı surukleyıcı son zamanlarda cıkan en ıyı oyunlardan bırısı olmaya aday bence ;)

iespor009

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben bu siteye yeniyim size şu sorum var Call of Duty : Modern Warfare ile ilgili sorum şu:Ben bi bölümü bir türlü geçemiyorum size geçemedigim bölümü diyim.Hani bi arabanın içindesin karşıda 1 kişi 3 kişi ye silah sıkarak kaçıyor ve o kişi takip ediyoruz ondan sonra takip ediyorum bir sokakta pusuya yatıruz sonra oyun tekrar başa dönüyor nasıl geçe bilirim bu bölümü...Bilmem anlata biliyormuyum Arkadaşlar lütfen açil :ohmy::crying::blushing::confused1:

---------- saat 14:17 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:09 eklenmişti ----------

online kimse yokmu bana bu sorunu açıklasın lütfen abiler lütfen açil cvp verin:crying:

aglot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ayagına sıkıcaksın kardesım =) (iespor009)

---------- saat 22:13 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:09 eklenmişti ----------

"single player olması lazım yazılar gorunmuo cunku... grdım de 3 resım war hangısınden baslamam gerektını soran 3. ye tıklıorm hata werıo oyundan atıo"

benim bu saoruma cvp werılmedi hala yardımcı oln bıri yok mu ??

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Multi player oynama calisiyorsun, oyun orjinal olmadigi icin oynayamiyorsun (Malum) dosyayi saglam bir dosyayla degistir..