Trrrek Çillo karabasan
Profesör
Arkadaşlar yaşım 13 paraya ihtiyacımdan çalışmam lazım sizce nerelerde çalışabilirim?
Eğer bilgilsayarınız varsa web tasarım öğrenip web sitesi satabilirsiniz. Biraz araştırın. Aklınıza yatarsa hiç geç kalmadınız.Arkadaşlar yaşım 13 paraya ihtiyacımdan çalışamam lazım sizce nerelerde çalışabilirim?
Evet hem yaşdan hemde koronadan kaybediyorum ancak napabilirimki ?Korona olduğundan dolayı hiç kimseyi almazlar neredeyse acil durum olmadıkça ve yaşın küçük maalesef.![]()
Tam olarak olur mu bilemem ama Letgo'dan ticaret denenebilir. Lakin şöyle bir şey var, yaşından dolayı fiyat tekliflerine de dikkat et derim.Evet hem yaşdan hemde koronadan kaybediyorum ancak napabilirimki ?
Tamam cevabın güzel beni anlamışsın ancak sermaye lazım diyorTam olarak olur mu bilemem ama Letgo'dan ticaret denenebilir. Lakin şöyle bir şey var, yaşından dolayı fiyat tekliflerine de dikkat et derim.
Videoyu izledim 500-600tl sermaye olması lazımİşte, detaylı bilgi için sana link attım.
evdeki eşyaları satTamam cevabın güzel beni anlamışsın ancak sermaye lazım diyor![]()
Uyuşturucu bağımlıları yapar bunu bence ?evdeki eşyaları sat
lehime gerek yok kablosu tam ortadan kesilen mouse'umu bant ile tamir ettim. tek eksisi görüntü kirliliğiUyuşturucu bağımlıları yapar bunu bence ?
Ne yapsa iyi olur bilirmisiniz? Lehim aleti alsın ne paha ne ucuz.
Kırık kulaklıkları kilo ile 5 Tl`ye felan al düzelt. Birini sat 2 TL`ye
Kulaklıkta o kirliliğin olmaması için kopan teli direk kökten ayırmak ve yenisini eklemek lazım.lehime gerek yok kablosu tam ortadan kesilen mouse'umu bant ile tamir ettim. tek eksisi görüntü kirliliği
Siyah bantla olacak iş değil kulaklığı tamir etmek kardeş. Belki yapmadın görmedin ama kaç kez titizlikle denedim. Yani olacak bir iş değil.siyah bant ile siyah kulaklık 2 tl eder aslında
olacak iş. doğru bakırlar birbirine değsin yeter.Siyah bantla olacak iş değil kulaklığı tamir etmek kardeş. Belki yapmadın görmedin ama kaç kez titizlikle denedim. Yani olacak bir iş değil.