- Konuyu başlatan
sp1r1va
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 7
en kısa zamanda bekliyoruz hocam
İnşallah en kısa zamanda paylaşmayı düşünüyorum
Bence güzel olmuş
Teşekkür ederim
en kısa zamanda bekliyoruz hocam
Bence güzel olmuş
çalışma çok güzel yalnız zombi tarzı değil de depremzede benzetmesi olsun istiyorsan insan yüzündeki göz ve dudak bölgesi çevresi orjinal halinde kalmalı çok fazla oynanmamalı. insan yüzü bakıldığında en dikkat çeken yerleri göz ve dudak bölgeleridir. sonra burun çene alın gelir o yüzden göz ve ağız bölgeleri fazla deforme etmeden mask lar o şekilde çatlaklar ve renk kaybolması ayarlarsan daha insana benzer hal alır. onun dışındaki kısımlar da bu bölgeyle orantılı olmalı. sanırım orjinal halinin üzerinde normalden fazla çalışma yapmışsın o yüzden sonuç böyle. çok kaliteli güzel zombi tiplemesi olmuş ellerine sağlık ama dediğim konulara dikkat eder ve çalışmayı buraya koyarsan yorumlara bakarız beraber![]()
biraz fazla karanlık olmamıs mı sanki?
Vampirlere benzemiş biraz. Bence o duyguyu vermen için kıza dayak yemiş stili yani darbe,morluk vb. vermelisin. Emeğine sağlık bu arada.
Gerçekten başarılı olmuş,tebrik ederim![]()
zombiye benzemiş. acımadan ziyade korkma hissi uyandırıyor.
tertemiz bir yüzden, sadece ps çalışmasıyla bu yönde sağlıklı bir sonuç etmek zor olsa gerek. biraz dayak yemiş makyajı olsaymış ya da ağzına 2 tane patlatılsaymış daha inandırıcı olurmuş.![]()
İlk sayfadaki güzel olmuş. Karartı falan depremle beraber kararan hayatı falan özetlemiş gibi olmuş ben ilk sayfadakini beğendim.
Çalışma bir depremzede temasını yansıtmıyor bence
ama ben ilk paylaştığın çalışmanı çok beğendim, gerçekten çok kaliteli..
Kabul ettim artık depremde kalmış zombi olarak nitelendiriyorum![]()
Vampir dediğin soluk derili bişey olur sanki vampir diye birşey vardaFilmlerden gördüğümüz kadarıyla şahsen vampire benzetemedim.
Yogun makyaji kaldirarak darbe sonucu olusan eziklikler haline getirirsen tema kadina karsi siddet olabilir...
emo zannetim ben baştan![]()
Zombi dersem anlarmısın?![]()
Bence gayet iyi
Bunun dersini bekleriz ama şimdi ustaBu konu yu takip ediyorm hani dersi
![]()
bence ikinci çalışma gayet başarılı idi. sadece şu yönde bir düzeltme olabilir yüzünde ve omuzlarında sadece çatlaklar ve yara izleri tarzı çalışmalar var bazı yara izleri yerine kir pasak tarzı bir çalışma olsa iyi olabilir. benim düşüncelerimi dikkate alarak tekrar çalıştığın için teşekkür ederimilki zombi düşünülünce gayet başarılı ama dediğin tarz depremzede için tabiki zombiye benzemiş demek zorundaydık. kir pasak + arka fona yıkık bina parçaları ekle derim ben. sanırım depremzedeye benzetmek için fona deprem konusu işlemek gerekiyor ona dikkat etmek lazım. belki sol alta bir de slogan çalışması da yaparak daha önceden bu fotoyu görmemiş birilerine gösterip düşüncelerini sormalı. çünkü burdaki arkadaşlar ilk halini ve zombi halini biliyor. illaki çağrışım yapacaktır onlara da.
on numara olmuşFazla iyileştirdim galiba ?
![]()