Çalışmam için görüşleriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sp1r1va
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
güzel olmuş ama fotoğrafa bakınca depremzede olduğunu anlamıyorum, vampir vs belki.

northpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çalışma çok güzel yalnız zombi tarzı değil de depremzede benzetmesi olsun istiyorsan insan yüzündeki göz ve dudak bölgesi çevresi orjinal halinde kalmalı çok fazla oynanmamalı. insan yüzü bakıldığında en dikkat çeken yerleri göz ve dudak bölgeleridir. sonra burun çene alın gelir o yüzden göz ve ağız bölgeleri fazla deforme etmeden mask lar o şekilde çatlaklar ve renk kaybolması ayarlarsan daha insana benzer hal alır. onun dışındaki kısımlar da bu bölgeyle orantılı olmalı. sanırım orjinal halinin üzerinde normalden fazla çalışma yapmışsın o yüzden sonuç böyle. çok kaliteli güzel zombi tiplemesi olmuş ellerine sağlık ama dediğim konulara dikkat eder ve çalışmayı buraya koyarsan yorumlara bakarız beraber :D

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Eline sağlık,bence çok güzel olmuş.

Bence de tarzı biraz zombi'ye kaçmış.

Ama muazzam.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
fikir kısmını falan bıraktım ama çalışman güzel olmuş ellerine sağlık

sp1r1va

Asistan
Reaksiyon puanı
7
çalışma çok güzel yalnız zombi tarzı değil de depremzede benzetmesi olsun istiyorsan insan yüzündeki göz ve dudak bölgesi çevresi orjinal halinde kalmalı çok fazla oynanmamalı. insan yüzü bakıldığında en dikkat çeken yerleri göz ve dudak bölgeleridir. sonra burun çene alın gelir o yüzden göz ve ağız bölgeleri fazla deforme etmeden mask lar o şekilde çatlaklar ve renk kaybolması ayarlarsan daha insana benzer hal alır. onun dışındaki kısımlar da bu bölgeyle orantılı olmalı. sanırım orjinal halinin üzerinde normalden fazla çalışma yapmışsın o yüzden sonuç böyle. çok kaliteli güzel zombi tiplemesi olmuş ellerine sağlık ama dediğim konulara dikkat eder ve çalışmayı buraya koyarsan yorumlara bakarız beraber :D

Aynen farklı bir tema işlemek istedim söylediklerinize uydum gözlere ve dudaklara açıklık getirdim daha da getir derseniz devam ederiz yanakdaki yara izini kaldırdım dudakda yarık vardı onu kaldırdım.
Eski hali hali

jk32f.jpg

Açılmış hali

jk32p.jpg

Dahada temizleyebilirim cildi.
Bu arada güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar . :)

sp1r1va

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Fazla iyileştirdim galiba ?

jk5d0.jpg

İhtiyar-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Vampirlere benzemiş biraz. Bence o duyguyu vermen için kıza dayak yemiş stili yani darbe,morluk vb. vermelisin. Emeğine sağlık bu arada.

sp1r1va

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Vampirlere benzemiş biraz. Bence o duyguyu vermen için kıza dayak yemiş stili yani darbe,morluk vb. vermelisin. Emeğine sağlık bu arada.

Vampir dediğin soluk derili bişey olur sanki vampir diye birşey varda :D Filmlerden gördüğümüz kadarıyla şahsen vampire benzetemedim.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
zombiye benzemiş. acımadan ziyade korkma hissi uyandırıyor. :)

tertemiz bir yüzden, sadece ps çalışmasıyla bu yönde sağlıklı bir sonuç etmek zor olsa gerek. biraz dayak yemiş makyajı olsaymış ya da ağzına 2 tane patlatılsaymış daha inandırıcı olurmuş. :D

sp1r1va

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Gerçekten başarılı olmuş,tebrik ederim :)

Teşekkür ederimde hangisi veya hangileri başarılı olmuş ? :)

zombiye benzemiş. acımadan ziyade korkma hissi uyandırıyor. :)

tertemiz bir yüzden, sadece ps çalışmasıyla bu yönde sağlıklı bir sonuç etmek zor olsa gerek. biraz dayak yemiş makyajı olsaymış ya da ağzına 2 tane patlatılsaymış daha inandırıcı olurmuş. :D

Eh birazcık zahmetli oldu :D Şimdi tartaklıcam yamultıcam dayak yemiş zombi olmuş diyeceksiniz :D o yüzden pes ediyorum vampir veya zombi her neyse karar size kalmış öyle kalsın :D

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Çalışma bir depremzede temasını yansıtmıyor bence
ama ben ilk paylaştığın çalışmanı çok beğendim, gerçekten çok kaliteli..

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
İlk sayfadaki güzel olmuş. Karartı falan depremle beraber kararan hayatı falan özetlemiş gibi olmuş ben ilk sayfadakini beğendim.

sp1r1va

Asistan
Reaksiyon puanı
7
İlk sayfadaki güzel olmuş. Karartı falan depremle beraber kararan hayatı falan özetlemiş gibi olmuş ben ilk sayfadakini beğendim.

İşte benim gibi düşünen birini buldum yaşasın :D Ne kadar insana benzetmeye çalışsamda başaramadım anca sil baştan yeni masklar hazırlayarak yaparım. ''Depremle beraber kararan hayat'' süper açıklama :)

Çalışma bir depremzede temasını yansıtmıyor bence
ama ben ilk paylaştığın çalışmanı çok beğendim, gerçekten çok kaliteli..

Kabul ettim artık depremde kalmış zombi olarak nitelendiriyorum :D

teoboz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yogun makyaji kaldirarak darbe sonucu olusan eziklikler haline getirirsen tema kadina karsi siddet olabilir...

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
emo zannetim ben baştan :D

sp1r1va

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Yogun makyaji kaldirarak darbe sonucu olusan eziklikler haline getirirsen tema kadina karsi siddet olabilir...

Sil baştan yapmak daha iyi ne kadar makyaj kaldırsamda sırıtma oluyor o yüzden ya silbaştan yada başka bir çalışma üstünde çalışmam gerekir.

emo zannetim ben baştan :D

Aman hocam vampir zombi neysede emo nedir ya :D

Zombi dersem anlarmısın? :)

Canın sağolsun ister vampir ister zombi istersen biz zombi vampir kırması diyelim :D

O senin iyiliğin teşekkür ederim :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bunun dersini bekleriz ama şimdi usta :D Bu konu yu takip ediyorm hani dersi :D

sp1r1va

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Bunun dersini bekleriz ama şimdi usta :D Bu konu yu takip ediyorm hani dersi :D

Özelden birçok kişi istekde bulundu gerçekten anlatım yapmak isterdim ama iş işten geçtikten sonra aklıma geldi bu belki olmaz ama bir sonraki çalışmanın videolu anlatımını yaparım söz . :)

northpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence ikinci çalışma gayet başarılı idi. sadece şu yönde bir düzeltme olabilir yüzünde ve omuzlarında sadece çatlaklar ve yara izleri tarzı çalışmalar var bazı yara izleri yerine kir pasak tarzı bir çalışma olsa iyi olabilir. benim düşüncelerimi dikkate alarak tekrar çalıştığın için teşekkür ederim :) ilki zombi düşünülünce gayet başarılı ama dediğin tarz depremzede için tabiki zombiye benzemiş demek zorundaydık. kir pasak + arka fona yıkık bina parçaları ekle derim ben. sanırım depremzedeye benzetmek için fona deprem konusu işlemek gerekiyor ona dikkat etmek lazım. belki sol alta bir de slogan çalışması da yaparak daha önceden bu fotoyu görmemiş birilerine gösterip düşüncelerini sormalı. çünkü burdaki arkadaşlar ilk halini ve zombi halini biliyor. illaki çağrışım yapacaktır onlara da.

sp1r1va

Asistan
Reaksiyon puanı
7
bence ikinci çalışma gayet başarılı idi. sadece şu yönde bir düzeltme olabilir yüzünde ve omuzlarında sadece çatlaklar ve yara izleri tarzı çalışmalar var bazı yara izleri yerine kir pasak tarzı bir çalışma olsa iyi olabilir. benim düşüncelerimi dikkate alarak tekrar çalıştığın için teşekkür ederim :) ilki zombi düşünülünce gayet başarılı ama dediğin tarz depremzede için tabiki zombiye benzemiş demek zorundaydık. kir pasak + arka fona yıkık bina parçaları ekle derim ben. sanırım depremzedeye benzetmek için fona deprem konusu işlemek gerekiyor ona dikkat etmek lazım. belki sol alta bir de slogan çalışması da yaparak daha önceden bu fotoyu görmemiş birilerine gösterip düşüncelerini sormalı. çünkü burdaki arkadaşlar ilk halini ve zombi halini biliyor. illaki çağrışım yapacaktır onlara da.

Aynen omuzları bende düşündüm yıkık binaları arka fona ekleyip gösteririm bol bol toz toprakda katarız :) Müsaait olduğumda deneyip paylaşırım :)