• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Yardım çalışma alanına güvenmelimiyim ?

Visual Stüdio Code kullanıyorum fakat çalışma alanına güven ve kısıtlı mod var çalışma alanına güvende kullansam virüs bulaşırmı bilgisayarıma

Şimdiden Teşekkürler!!

Eğer açtığınız klasördeki kodları biliyorsanız/kendi yazdığınız kod ise güven diyebilirsiniz. Bu güvenlik amacıyla olan bir özellik. Kısıtlı modun amacı içerisinde güvenilmeyen bir kod var ise bunun çalışmasına engellemek için. Dışarıdan bir kod indirdiğinizde inceleyene kadar kısıtlı modda kalabilir.

Eğer açtığınız klasördeki kodları biliyorsanız/kendi yazdığınız kod ise güven diyebilirsiniz. Bu güvenlik amacıyla olan bir özellik. Kısıtlı modun amacı içerisinde güvenilmeyen bir kod var ise bunun çalışmasına engellemek için. Dışarıdan bir kod indirdiğinizde inceleyene kadar kısıtlı modda kalabilir.
Yani kodları internetten buluyorum ama videosunu ve oyunu gördüm kodlar uyuşuyor bir sıkıntı olur mı

Genelde bir sorun olmaz. Dediğim gibi güven demeden önce kodları inceleyip şüpheli bir kod varsa kaçınabilirsin.

Tavsiyem udemy üzerinden puanı yüksek, yakın zamanda güncellenmiş bir eğitim alman. Başlangıç için ideal. Kendi kendine kodları yorumlayacak seviyeye gelirsin.

Form derken bir arayüzden mi bahsediyorsunuz??

Ekli dosyalar

• Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    51.3 KB · Görüntüleme: 80