Calibre - Tüm Sürümler - eBook okuyucusu ve dönüştürücüsü

Bu konuyu okuyanlar

Militarist

Dekan
Katılım
4 Mayıs 2008
Mesajlar
7,620
Reaksiyon puanı
130
Puanları
63
main.png


stanza_and_calibre.png


Calibre 0.9.10 Windows
Calibre 0.9.10 MAC
Calibre 0.9.10 Linux


Calibre, tüm e-kitap ihtiyaçlarınızı karşılayan, ücretsiz bir programdır. Calibre, tüm platformlarda çalışmak üzere tasarlanmıştır. Linux, Mac OS X ve Windows platformlarında sorunsuz çalışır. Ayrıca Calibre ile tüm e-kitap okuyucu araçlarınızı eşitleyebilirsiniz. Calibre ile e-kitap formatları arasında dönüşüm yapabilir, e-kitaplarınızı da program üzerinden okuyabilirsiniz.

Ayrıca;
  • Calibre tüm e-kitap koleksiyonunuzu sizin için düzenler. Kütüphanenizde kolayca değişiklik yapmanızı sağlar.
  • Calibre, e-kitaplarınızı bir çok formattan, bir çok formata dönüştürebilir. Aynı zamanda dönüştürücü araç, e-kitaplarınızın fontlarını değiştirebilir, ve kitaplarınızın bölüm haritalarını çıkarır.
  • İsterseniz çıkardığınız bölüm haritalarını e-kitabınızın başına ekleyebilirsiniz.
  • Eşleme esnasında eğer bilgisayarınızda veya taşınabilir cihazınızda bulunan e-kitaplar birden fazla formatta mevcut ise, Calibre otomatik olarak daha iyi olanı seçer. Eğer eşitlemek istediğiniz kitaplardan biri cihazınız ile uyumlu değilse, Calibre otomatik olarak formatını dönüştürür ve o şekilde cihazınıza eşitler.
  • Calibre, belirli bir haber kaynağındaki (RSS) tüm haberleri e-kitap şeklinde kaydedip cihazınıza eşitleyebilir. Bu sayede istediğiniz her yerde gazete okur gibi haberlerinizi okuyabilirsiniz.
  • Calibre, içinde çok gelişmiş bir e-kitap okuyucuya da sahiptir.
  • Kindle gibi okuyucuların çevrimiçi eşitleme özelliğini kullanarak tüm cihazlarınızda eşitleme sağlar. Ayrıca kitapları e-posta şeklinde gönderme özelliği sayesinde cep telefonunuz gibi günlük araçlarınızdan da arşivinize ulaşabilirsiniz.
 

DarKeN

Profesör
Katılım
5 Temmuz 2009
Mesajlar
1,184
Reaksiyon puanı
88
Puanları
48
Bu hantal programı bilgisayara kurmaya hiç gerek yok ben Amazon Kindle ıma internetten indirdiğim e booklarımı online şu http://www.online-convert.com siteyle hemen çevirip gönderiyorum.
 

Son mesajlar

Üst