CafeHane

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
cafehane.net yazınca direk siteye girilse daha iyi olur bence.
CafeHane - [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...]
Buysa ikinci eksi.Birşey paylaşılıyorsa üyelik gerektirmemeli.yoksa frmtr'ye benzersiniz.Dil paketide tam Türkçe değil.Kendiniz düzeltirseniz iyi olur.

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
ben diğer forumlarada dediğimi diyoru illegal paylaşmayalım :D ama şunu söylüyorum uzun zamandır Türkiye'de en iyi olduğunu iddia etmeyen yeni bir forumun reklamını görmemiştim :D yani siteyi tanıtımın güzeldi :)

Reaksiyon puanı
0
Dil paketinde hangi kısımları kastettin çünkü kendimde uğraştım baya türkçeleştirmek için gözümden kaçmış olabilir.

CafeHane - [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...] olayını dikkate alıcam teşekkür ederim :)

yorum için teşekkürler ;)

Reaksiyon puanı
0
bdco dedi ki:
ben diğer forumlarada dediğimi diyoru illegal paylaşmayalım :D ama şunu söylüyorum uzun zamandır Türkiye'de en iyi olduğunu iddia etmeyen yeni bir forumun reklamını görmemiştim :D yani siteyi tanıtımın güzeldi :)

hehe hiç kimse en iyi değildirki :) biz sadece iyi olmaya çalışıyoruz (daha kötü bile olamadık :D)

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
o değil işte burada yeni açılmış siteler hep en iyiyiz diyolarda :D sen yenisin galiba :D :D :D

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Sitede pek dolaşmadım ondan nereler Türkçe değil pek görmedim ama en basitinden [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...] :D

Reaksiyon puanı
0
bdco dedi ki:
o değil işte burada yeni açılmış siteler hep en iyiyiz diyolarda :D sen yenisin galiba :D :D :D
:D:D

m1903 dedi ki:
Sitede pek dolaşmadım ondan nereler Türkçe değil pek görmedim ama en basitinden [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...] :D

hehe bi tek o ;) onuda kaldırıcağım için sorun kalmıcak :)