C9 Pro?

Hanidebenşm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Herkese Merhaba c9 pro aldım dün geldi kullanan varmı? Ben çok sevdim cihazi sıkıntısı çıkarmı sizce? Birde ben bir sorun yaşıyorum sorunda denmez aslında ama klavye emoji tuşunun yerıini hiç beğenmedim fotoğrafı var onu fotoğrafda ki (123) yazan yere koyabiliyormuyuz??

Ekli dosyalar

• 3ea3e5be-7b30-42c6-9650-4c6a501502af.jpg
    3ea3e5be-7b30-42c6-9650-4c6a501502af.jpg
    81.1 KB · Görüntüleme: 521

JozefAkarsu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Herkese Merhaba c9 pro aldım dün geldi kullanan varmı? Ben çok sevdim cihazi sıkıntısı çıkarmı sizce? Birde ben bir sorun yaşıyorum sorunda denmez aslında ama klavye emoji tuşunun yerıini hiç beğenmedim fotoğrafı var onu fotoğrafda ki (123) yazan yere koyabiliyormuyuz??
Bende kullanıyorum ve memnunum dediğine baktım malesef olmuyor..

M

Murat Burç

SDN Okuru
Sıkıntı çıkıp çıkmayacağını nasıl bilebiliriz ? Geleceği nereden bilelim?
Emoji kısmını değiştiremezsin başka klavye kullanırsan büyük ihtimal emoji tuşu başka bir bölgededir yerini beğenirsen kullanırsın.

Hanidebenşm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sıkıntı çıkıp çıkmayacağını nasıl bilebiliriz ? Geleceği nereden bilelim?
Emoji kısmını değiştiremezsin başka klavye kullanırsan büyük ihtimal emoji tuşu başka bir bölgededir yerini beğenirsen kullanırsın.
Haklısınız evet ama bir yerlerde okudum knox sayacı felan varmış bazıları rootlu geliyormuş ondan korktum biraz :(
--- Gönderi Güncellendi ---
Bende kullanıyorum ve memnunum dediğine baktım malesef olmuyor..
Anladım teşekkürler. Peki şey diyorlar knox sayacı felann varmış bazı cihazlar rootlu oluyormuş varmı öyle bir şey?