C7 Sorun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Posco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Posco

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bugün bir tane C7 aldım. Aldığım yer güncellemesini ayarlarını falan yaptı. Ama telefonun sol üst köşesinde bir simge ve yazı çıkıyor: Turkcell bağlanıyor diye. Görünce kapatıyorum. Ama sonra kontorum gidiyor. Bunu nasıl halledeceğim?

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bilgisayara bağlayıp güncelle veya wireless modem varsa bağlan evdeki net üzerinden güncelle o zaman kontörün gitmez

En kötü ihtimal ayarlara gir güncellemeleri bul ve otomatik güncellemeyi kapat :)

alonespy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ben de n8 kullanıyorum ilk aldığımda aynı şey benim telefonda da oluyordu....eğer turkcell internet kullanmıyor ve wi-fi bana yeter diyorsan menü-ayarlar-bağlantı-ayarlar kısmına gelince wlan'a geç yerini yalnızca bil. wlan seçeneğini seç veri kullanmayı yalnızca wlan yap...sonra hedeflere gir internet erişim noktası ve wap servisleri seçeneklerine girerek turkcell interneti sil...artık sorun kalmayacak...

Posco

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sonra hedeflere gir internet erişim noktası ve wap servisleri seçeneklerine girerek turkcell interneti sil...artık sorun kalmayacak...

Hocam bu kısma kadar yaptım ama bu kısımdan sonra sil seçeneği yok nasıl yapacağım?

alonespy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
silmek istediğin bağlantı noktasının üzerine parmağını basılı tut seçenekler çıkacaktır ordan silersin....

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
kardes o sorunun halletmen cok basit :)
aynı telefon bende var yapman gereken giriş ekranında yani ana ekranda secenekleri ac ordan mini uyg. çvrmdş. mdd. olanıı seç büyük ihtimal senin widgetlerin güncelleme yapıyordur.Gerçi ben bu tarz şeylerle ugrasmıyorum artık 6 tlye falan 3g alıyorum kafam rahat :) zaten böyle bir telefonun varsa 3g paketinde olmalı bence zaten çoğu oyun internete bağlanmadan da oynanmıyor :D

Posco

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yardımlarınız için teşekkür ederim. Ama bu telefonu aldığıma pişman oldum. Tek kusuru o da sesi az çıkıyor. Böyle bir telefonun sesi nasıl bu kadar az alabilir anlamıyorum. N73'ün sesi olağanüstüydü.

Posco

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar dediğiniz gibi sildim o ayarları bu sefer de uygulama indireceğim web: işlem gerçekleştirilemiyor diyor. Bunu nasıl düzelteceğim? Bilen varsa yardım etsin lütfen.