C7 Pro'da ki bu simge neden gitmiyor?

Arslanturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Merhaba arkadaşlar. Foruma yeni üye oldum. Umarım kabul edersiniz. Ben geçen hafta Samsung C7 Pro aldım, gayet memnunum; yalnız telefonun Mobil veriyi açtığımda H simgesi sağ üst tarafta ok tuşlarıyla gözüküyor. Mobil veriyi kapattığımda ok tuşları gidiyor, H'nin yanındaki artıda gidiyor, sadece H kalıyor. Bu normal bir şey mi? Yani böyle mi olması gerekiyor, yoksa bir hata mı var, yoksa bu H ayarlardan bir yerden kapatılıyor mu? Resim aşağıdaki gibidir, ilgilenmenizi rica ederim, kolay gelsin.

Resim 1: Mobil veri açık.

Z9aMEz.png

Resim 2: Mobil veri kapalı.

A1vnZL.png

Son düzenleme:

s7eve7n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Turklerin meşhur problem cozme tekniğine değinelim.

Başkan sen onu bi kapat aç bence. :)

s7eve7n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonunu kapatip tekrar acarmisin.

imhotep

Profesör
Reaksiyon puanı
192
Merhaba arkadaşlar. Foruma yeni üye oldum. Umarım kabul edersiniz. Ben geçen hafta Samsung C7 Pro aldım, gayet memnunum; yalnız telefonun Mobil veriyi açtığımda H simgesi sağ üst tarafta ok tuşlarıyla gözüküyor. Mobil veriyi kapattığımda ok tuşları gidiyor, H'nin yanındaki artıda gidiyor, sadece H kalıyor. Bu normal bir şey mi? Yani böyle mi olması gerekiyor, yoksa bir hata mı var, yoksa bu H ayarlardan bir yerden kapatılıyor mu? Resim aşağıdaki gibidir, ilgilenmenizi rica ederim, kolay gelsin.

Resim 1: Mobil veri açık.

Z9aMEz.png

Resim 2: Mobil veri kapalı.

A1vnZL.png
normal hattında ve telefonda 4G desteği olsaydı 4G gösterecekti...

s7eve7n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sana bi sorun teşkil etmiyorsa h nin yazmasi onemli degil. Onemli olan kapadiginda veri harcamamasi. Telefona Guncelleme geldiginde o sorunda ortadan kalkar

M

Murat Burç

SDN Okuru
Uçak moduna alınca da mı gitmiyor ?

---- Mesajlar birleştirildi ----

Son düzenleyen moderatör:

Arslanturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Sana bi sorun teşkil etmiyorsa h nin yazmasi onemli degil. Onemli olan kapadiginda veri harcamamasi. Telefona Guncelleme geldiginde o sorunda ortadan kalkar
Bir sorun teşkil etmiyor. C7 Pro'ya oreo gelecek mi bilmiyorum. Çünkü son güncelleme android 7 nougat yüklü.

Uçuş moduna aldım ve H gidip uçak simgesi geldi. Uçuş modunu kapatınca H geri geldi

Son düzenleme:

imhotep

Profesör
Reaksiyon puanı
192
H simgesi sim takılıyken çıkar çıkmazsa kötü... neden kaldırmaya çalışıyrsunuz?

Arslanturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
H simgesi sim takılıyken çıkar çıkmazsa kötü... neden kaldırmaya çalışıyrsunuz?
Hayır. Bundan önce S4 mini kullanıyordum. Mobil veriyi açınca aynı H+ ve ok tuşları çıkıyordu. Burada bir sorun yok ve mobil veriyi kapatınca hepsi gidiyordu. Yeni C7 Pro aldım ve aynı sim kartını taktım. Yalnız bunda mobil veriyi kapatınca sadece H neden kalıyor onu anlamadım. Yani bir sorun mu var da mı böyle oluyor acaba diye sordum. Hem mobil veriyi kapatınca H'nin kalmasının ne gereği var ki? Zaten şebeke simgesi var. Mobil veriye bağladıysan mobil veri simgesi çıkar, başka bir şeye bağlanırsan onun simgesi çıkar. Bağlantıyı kapatırsan simge gider. Bu şimdiye kadar böyle. Yalnız acaba soruyorum işte bu durumu yaşayan başka biri var mı diye. Knox'a baktım, 0x0 yazıyor.

imhotep

Profesör
Reaksiyon puanı
192
Hayır. Bundan önce S4 mini kullanıyordum. Mobil veriyi açınca aynı H+ ve ok tuşları çıkıyordu. Burada bir sorun yok ve mobil veriyi kapatınca hepsi gidiyordu. Yeni C7 Pro aldım ve aynı sim kartını taktım. Yalnız bunda mobil veriyi kapatınca sadece H neden kalıyor onu anlamadım. Yani bir sorun mu var da mı böyle oluyor acaba diye sordum. Hem mobil veriyi kapatınca H'nin kalmasının ne gereği var ki? Zaten şebeke simgesi var. Mobil veriye bağladıysan mobil veri simgesi çıkar, başka bir şeye bağlanırsan onun simgesi çıkar. Bağlantıyı kapatırsan simge gider. Bu şimdiye kadar böyle. Yalnız acaba soruyorum işte bu durumu yaşayan başka biri var mı diye. Knox'a baktım, 0x0 yazıyor.
teni androidle veri kapalıykende gösteriyor ki veri kullanmak istediğinde kullanman için o smge...

Arslanturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
teni androidle veri kapalıykende gösteriyor ki veri kullanmak istediğinde kullanman için o smge...
Bunu bilmiyordum. Yani S4 miniyi 2013 ekimde aldım. Aradan geçmiş 5 sene. Bu C7 Pro'yu alınca eşekten inmiş ata binmiş gibi oldum. Telefonu kulağa getirince kürek tutuyorum sanki :) Şimdi öğrenmek istediğim, tüm android 7 nougat kullananlarda durum böyle mi? Eğer öyleyse ekran görüntülerini atmalarını rica ederim.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ekran görüntüsü atmakla uğraşamicam ama söyliyim inan sen, normal o :)

bende s6 var ve o işaret var, elimde şirket telefonu var onda da var, yanda arkadaşın telefonuna baktım onda da var. internetin çekimini gösteriyor o, aynı şebeke çekimi gibi düşün. H yazar ama ok işaretlerini içi beyaz olmazsa internette sıkıntı var demektir. arada bir içi beyaza döner dikkat edersen.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Mobil veriyi kapatınca H (4G) işareti de gidiyor benim ve yanım yöremdeki telefonlarda. senin H nin kalması bi bug heralde :)

Son düzenleme:

Arslanturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Bug mug bilmiyorum. Telefonu açıp kurunca büyük boyutlu bir güncelleme yaptı. Son hali bu. Oreo gelir mi bilmiyorum. Fikri olan belirtsin lütfen. Uçak moduna girince H simgesi gidiyorsa, mobil veriyi kapatınca da gitmesi lazım diye düşünüyorum. Bence Mobil veriyi kapatınca bu H simgesinin gitmemesinin nedeni, internet bağlı ama veri açık olmadığı için veri alış verişi kapalı anlamına geliyor olabilir. Eğer böyle ise, çok gereksiz olur. Mobil veri açık olmadığı zaman H'nin yazmasının ne gereği var ki...

Reaksiyon puanı
16,128
çok normal gt-s5360 da da veri kapalı wifi kapalı iken gösterir...
Screenshot_2017-12-26-21-58-01.png
SC20180312-230744.png
SC20171204-185558.png

Hayekse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim Bende C5 Pro Var Aynı Bendede Var Hatta Simge C Serinini Hepsinde Var Hemen Hemen Gittiğin Bölgeye Göre Simge Değişiyor.

Doğukan S

Doçent
Reaksiyon puanı
266
Bazı arkadaşlarr güncelleme gelecek mi diye merak ediyorlar. Kesin olmamakla birlikte Samsung'a en yakın kaynak olan SamMobile'ın haberine göre C7 Pro'ya 8.0 gelecek.