Nasıl yani 4 GB ram snapdragon 625 le nasıl sıkıntı olur etrafınizda kullanan mı varOyun için uygun değildir
Maalesef grafik işlemcisi uzun süre kaldırmazNasıl yani 4 GB ram snapdragon 625 le nasıl sıkıntı olur etrafınizda kullanan mı var
Teşekürler,Ee peki 1000-1500 arası ne alabilirim oyun, kamera ses, batarya iyi olan yine mesela P2 nasıl sizce deneyiminin var mı fikirlerinizi alabilirim.Maalesef grafik işlemcisi uzun süre kaldırmaz
Xiaomi mi a1 bakabilirsinTeşekürler,Ee peki 1000-1500 arası ne alabilirim oyun, kamera ses, batarya iyi olan yine mesela P2 nasıl sizce deneyiminin var mı fikirlerinizi alabilirim.
Ya aslında en başta ona baktım araştırdım güzel telefon fakat her kullanan telefondan şikayetçi ondan dolayı bir kenara bıraktımXiaomi mi a1 bakabilirsin![]()
Ya aslında en başta ona baktım araştırdım güzel telefon fakat her kullanan telefondan şikayetçi ondan dolayı bir kenara bıraktım
İşte telefon dışardan güzele benziyor da içi çöp falan bende bilemedimNeyinden şikayetçiymişler?
Alakası bile yok resmen sallıyorlar telefon mis gibi kimsenin 2000TL'lik bir bütçe içerisindeki cihazda son nesil donanımı barındırıyor onların dediklerini takma al senİşte telefon dışardan güzele benziyor da içi çöp falan bende bilemedim
Neyinden şikayetçiymişler?[/QUOTEİ
Birde bataryası 3080mah'in hakkini falan vermiyormus
eAlakası bile yok resmen sallıyorlar telefon mis gibi kimsenin 2000TL'lik bir bütçe içerisindeki cihazda son nesil donanımı barındırıyor onların dediklerini takma al sen
Mi 6 ayrı bir cihaz yalnız hocamYoo hepsi yalan hatta bak bu videoda oldukça iş görüyor yoğun kullanımda
Kaynak: https://youtu.be/h288yfeaivw
Xiaomi mi a1 konusundaki şüpheleri ortadan kaldırıyorum yine bir yerden kötü eleştiri duymuş olmalı arkadaşMi 6 ayrı bir cihaz yalnız hocam
Mi a1 ile ilgili soruları var galiba hocamXiaomi mi 6 konusundaki şüpheleri ortadan kaldırıyorum yine bir yerden kötü eleştiri duymuş olmalı arkadaş
Pardon yanlış yere yazmışımMi a1 ile ilgili soruları var galiba hocam