Bence combofix kullanma. svchost'a zarar veriyo combofix. Kill amvo virus diye küçücük bi program var google'a yazdığın zaman bulursun. 5-10 saniyede temizliyo.
Ben şimdiye kadar yüzlerce kere Combofix'i kullandım.Birinde bile zarar görmedim.Sende nasıl zarar veriyor anlamadım.
Virüs bulaştığı yada PC sapıttığı zaman hemen Combofix ile tarattırırım.Kendisi antivirüsten bile önemlidir benim için![]()
gizli dosyaları ve korunan işletim sistemi dosyalarını görünür yaparsan, virüsler kabak gibi ortaya çıkar. c ve d ye girip autorun.inf adlı dosyayı silersen bu uyarı ortadan kalkar.
gizli dosyaları ve korunan işletim sistemi dosyalarını görünür yaparsan, virüsler kabak gibi ortaya çıkar. c ve d ye girip autorun.inf adlı dosyayı silersen bu uyarı ortadan kalkar.
evet dediğin gibi bu yöntem virüs dolu bir bilgisayarda işe yaramaz. virüsün kaynağını kurutmak gerek. o da en çok temp klasöründe, system32 klasöründe falan oluyor.sen iyi halli virüslere denk gelmişsinbide onların kötü hallileri var
gizli dosya ve klasörleri göremiyorsun, engelliyor.
silemiyorsun, kopyalanıyor.:hammer:
evet dediğin gibi bu yöntem virüs dolu bir bilgisayarda işe yaramaz. virüsün kaynağını kurutmak gerek. o da en çok temp klasöründe, system32 klasöründe falan oluyor.
üstelik autorun.inf yi silsen bile hemen yeniden ortaya çıkıyor.
gizli dosyaları görebilmenin diğer yolu ise winrar ı kullanmak. herhangi bir winrar dosyasına girip sürücülere bakarsak gizli dosyaları görebiliriz.
En garanti yol güçlü bir antivirüs kurmak. Tabi bazı virüsler antivirüs programının kurulmasına izin vermiyor.