C Sürücü Sorunu

macellan44

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bilgisayarımın c sürücüsünde hiçbirşey yüklemediğim halde kendi kendine 100 mb eksilmeler oluyor.Disk temizleme bölümünden geçici dosyaları siliyorum ama genede eksilme devam ediyor.Bunun nedeni ne olabilir.Yardımlarınız için teşekkürler...

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
HD bakımlarını (birleştirme, denetim) yapıyorsan, orta yollu bir de güvenlik programın varsa
salla gitsin. MB lara takılman yersiz o zaman..
Windows un kullanımını (pagefile.sys gibi) hesaba katmadığın için artmalar eksilmeler olabilir.

ForumNT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sistem geri yükleme rutin yedekler alıyor olabilir.Bu da disk kapasitesinden yer...Sistem geri yükleme kayıtlarını arada bir temizlersen baya bi yer kazanabilirsin...

macellan44

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sistem geri yükleme rutin yedekler alıyor olabilir.Bu da disk kapasitesinden yer...Sistem geri yükleme kayıtlarını arada bir temizlersen baya bi yer kazanabilirsin...
Sistem geri yükleme kapalı.Bu durumda başka neden kaynaklanıyor olabilir.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Sisteme geri yükleme Harici sürücülerde bulunuyor diye biliyordum ben D gibi İnternete bağlanıyorsan böyle sorun olması bana göre normal windows kendini güncellemesi ya da temp dosyaları vs. gibi gereksiz dosyalar c de olabilir. Bir diğer seçenek virüs seçeneği ama bu çook düşük bir ihtmal diye düşnüyorum. Daha tecrübeli arkadaşlar daha farklı yorumlar yapabilir.