C# otomasyon yardıma çok ihtiyacım var

Melkors

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Özel bir ünide pc programcılık okuyorum düz lise mezunuyum.Bölüm hocalarından biri bizden bir otomasyon istedi final sınavı yerine geçecek.Ben düz lise mezunuyum sınıfın çoğu ise meslek lisesi olduğundan dolayı konuya hakim ve hocalar haklı olarak çoğunluğa göre hareket ediyor ve temel konuları biliyorlar diye hızlı geçiyorlar ve olayı çözemedim
contrib_facepalm.png
contrib_facepalm.png
contrib_facepalm.png
Kendimi de veremiyorum sınavlarmış ödevlermiş biri bitiyor biri geliyor tam öğrenemiyorum yazın inş yapacağım.

Şuan yumurta kapıya dayandı ilk dönem ortalama 1.90 dc ve dd derslerim var bu dersten geçersem ortalama 2.10 olur ve ilk dönemden de kurtulurum yoksa seneye baya alttan ders olacak ve okul uzayacak bir yıl fazla ödeyecek durumum yok yardıma ihtiyacım var aşırı.

Yardım edebilecek biri varsa yazabilirse çok iyi olur ben kendisine özelden yazarım.

Melkors

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O değişik bir yüz ifadesiydi ya :(:(:( gibi

errno

Doçent
Reaksiyon puanı
567
Merhaba,

sinema için bilet otomasyonu yapabilirsin. Stok takipe göre biraz daha design tabanlı.

Saygılarımla

Melkors

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
e C# dilinde içinde projede sınıf , koleksiyonlar, delegate-event-linq istedikleri bunlar hepsini aynı anda yapamıyorum yoksa emlak otomasyonum var

errno

Doçent
Reaksiyon puanı
567
Merhaba,

bir yerden başlayacaksınız değil mi ? Başlamazsanız nasıl bileceksiniz ? Yapamamak değil sorun, başlamamak..

Saygılarımla

Melkors

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bunu bilmiyorum cidden baktım ama yok başka final projelerimde var

errno

Doçent
Reaksiyon puanı
567
Merhaba,

herşey planla başlar. Planınızı, taktiklerinizi kurun. Bir futbol maçı gibi. Önceden taktikler belirlenir ve buna göre hareket edilir. Sizde planınızı yapın. Hedef projenizi seçin ve ardından sınıflarınızı yazın. Bu sınıfları bir interface'e bağlayın. Hata sınıfınızı yazın. Ardından sadece bir sınıf içerisinde event kullanmanız gerekiyorsa bunu da yazın. Linq heryerde kullanabilirsiniz.

Öncelikle istediğiniz projeye başlayın. Arkadaşlarımız da dahil yardım ederiz. Ödevi siz yapacaksınız sonuçta biz değil.

Saygılarımla

sonerooz

Doçent
Reaksiyon puanı
216
Bilginiz ne düzeyde ki sizden ne istiyorlar? Sınıf sistemini biliyor musunuz mesela? OOP nedir hiç duydunuz mu? Ne durumdasınız bilmiyoruz, yardımcı olamıyorz.

Ben de düz lise çıkışlıyım, şu an Dokuz Eylül üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. ve okuduğunuz bölüm devlet üniversitelerinde genel olarak yoğun olur. Özel olup, dolu bir proje vermelerini beklemezdim.

Melkors

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben hiç bilmiyorum..Sınıfın belki % 90 en meslek liseli bölümleri farklı olsa bile web tasarım, internet, program falan. Yani temeli falan var hocada bunlar biliyor diyerekten hızlı geçiyor. Ben olayı çözemiyorum çözene kadar da bunlar ilerliyor geride baya kalıyorum yetişmek için yazı bekliyorum nedeni ise sürekli yeni şeyler dediklerinden dolayı bir olayı tam çözemeden diğeri. Ödev konusunda yapacak birini arıyorum hem bilmiyorum heme iyi olması istiyorum vizeden 30 aldım eğer bu ders cc gelirse ilk dönemden olan dc ve dd derslerimde başarılı sayılacak

sonerooz

Doçent
Reaksiyon puanı
216
Geçmiş olsun, sene tekrar gözüküyor sana kardeşim, ya azmedeceksin açığı kapamaya oynayacaksın, ya bölümü değiştireceksiin. Ama ödev yaptırmaya niyet edersen, işin ehliyim, burada da başka ehil arkadaşlar var, ücret karşılığı ödevlerini yaptırabilirsin.

Melkors

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bölüm değiştirme zor gibi ya