C dili bilenler yardım edin yarın sınav var..

emre0048

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhaba millet mühendislik fakültesinde inşaat müh. Okuyorum 5 ders görüyorum bunlardan biri bilgisayar dersi ve C dili ögretiliyor.yarın sınav var hoca 16 sayfalık yazılım programi verdi yaş hesaplama hesap makinesi ve daha bir sürü program. sorun şu ki ben bunlara nasıl çalışıcam ezberlenmezki bunlar nasil yapabilirim bu yazilimi anlamam için sınav test olur büyük ihtimalle..

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
bu saatten sonra öğrenemezsin. anca birkaç birşey ezberlersin o kadar

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
öğrenme zaten boş ver sonra bu ülke neden ilerlemiyor senin yüzünden ilerlemiyor sınava 1 gün kalmış programlama dili öğrenecek arkadaş hatta ezberleyecek sınavı geçecek öğrenme sen okulu bırak başka işlerle uğraş

emre0048

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Tamamda beyler bu kadar sertnçikişmasaniz olmazmı adam gibi soru sorduk sadece birazdaha iyi bir dille söyleseniz olmazmi

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
:( o sınav kötü geçecek Emre

emre0048

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Sizden fikir isteyende suç..

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Sizden fikir isteyende suç..
Kardesim bir gunde dili ogrenebilecek yetenege sahipsen tamam eyvallah ama bu cok zor ezber isi dersen hepsini ezberlemen de cok zor sinav soru puanlari esitse en kolay ezberleywbileceklerini ezberlersin esit degilse en cok puan alip en saglikli ezberleyebilecegin bolumleri ezberlersin.