Büyük İstanbul Depremi Olursa Ne Olur?

maximum017

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
24

"İstanbul'da deprem olacak mı" ve "deprem ne zaman olacak" sorusu aklımızda iken deprem olduktan sonra ki kayıplar ve hasarlar asla göz ardı edilmemeli. Bu video sonrasında deprem hazırlığı için bir çok sebebiniz olacak. Büyük İstanbul depremi olursa ne olur? Deprem sonrasında yaşanacaklar, İstanbul depremi neleri ve nereleri hangi ilçeleri etkileyecek? Bu farkındalığın herkese kazandırılması gerekiyor. Depremin ne zaman olacağını bilemeyiz ama ona nasıl hazırlanacağımızı öğrenebiliriz.

erenalisen

Doçent
Reaksiyon puanı
527
2010 sonrasında yapılan binalara hiç bişey olmaz veya az hasar alırlar diğer 2010 ve öncesi yapılan binalara ne olur bilmiyorum eski binalarda yaşayanlar şanslarını yaver gitmesini bekleyecekler inşallah kimseye bişey olmaz ama istanbulun 2010 öncesi yapıları artık yorgun büyük bir deprem kaldıramazlar ben avcılar cihangirde 2010 sonrası 2013 te yapılmış bir binada oturuyorum ve avcılar gibi bir yerde olmama rağmen korkmuyorum çünkü binam sağlam zaten şener üşümezsoydan başkasını dinlemeyin istanbul depremi hakkında çünkü şener hoca diğerleri gibi felaket tellalı değil öyle 8.0 lık 7.8lik deprem olacak istanbul kıtası ortadan ikiye ayrılacak diyen sözde deprem uzmanları gibi konuşmuyor kafasından sallayarak şener hoca diyor ki 6.7 civarında bir deprem olacak ve kumburgaz açıklarında olacak diyor şener hocanın istanbul depremi ile alakalı dediklerini ve bilimsel kanıtlarını gördükten sonra diğer deprem uzmanlarını dinlememe bile gerek kalmadı çünkü şener hoca marmara denizinde o fay hatlarının dibine gidip oradaki çalışmalarda bulunmuş biri