Büyük Britanya'yı sevmek:)

ykaduman

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Büyük Britanya basketbol takimi polonyayi yenerek Türk basketbol takiminin ikinci tura çikmasini sagladi.
Bir gün büyük Britanya basketbol takımını destekleyecegimi hiç düşünmezdim:) teşekkür etmek isteyenler buradan etsin belki görürler:)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Kazanmasalar çıkamıyor muyduk, maçlardan pek haberim yok.

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
Elenecekken 2. olduk. Dev adamların bu şansı iyi kullanıp maçlara daha sıkı sarılır umarım.

ykaduman

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bu turda hangi ülkeyle karşılaşıcaz peki?

tekrar grup usulü maçlara çikacagiz alti takimli yeni bir grupta ilk dörde girmeye çalişacagiz yeni rakipler fransa,almanya ve sırbistan.ispanya'yı yenerek şu anda ikinci gruplara 1 galibiyet taşiyoruz aldigimiz galibiyetler üzerine eklenecek.

Suicide Veil

Profesör
Reaksiyon puanı
4
tekrar grup usulü maçlara çikacagiz alti takimli yeni bir grupta ilk dörde girmeye çalişacagiz yeni rakipler fransa,almanya ve sırbistan.ispanya'yı yenerek şu anda ikinci gruplara 1 galibiyet taşiyoruz aldigimiz galibiyetler üzerine eklenecek.

Uuu rakipler bombaymış:huh:

cexen

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Basketbol takımımız hiç havasında değil. Umudum yok denecek kadar az... hele polonya maçındaki oyundan sonra hiç kalmadı.

ykaduman

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Uuu rakipler bombaymış:huh:

almanyayı yenebiliriz fransa ve sırbistan ortada maçlar eger savunmayı iyi tutarsak pota altimizi iyi savunursak 3 takimi da yenebiliriz tabi savunma yaparken hücumu unutuyoruz biraz hücumda da kipirdanirsak başari gelecektir bu takim dünya 2.si umutsuz olmamak gerek hep destek tam destek :)

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
vay be işten yeni geldim sayılır daha bakmamıştım sevindim sağol canavar :D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
2.grup çok sağlam. :D Almanya da nowitzki çok iyi hayranıyız zaten. :P :D Fransa - Sırbistan maçı uzatmaya gitti, Sırbistan kazandık derken son saniyelerde bomboş atışı kaçırdılar, Fransa 1 sayıyla devirdi.Çok zevkliydi o maçta.Hayırlısı olsun her şeyin. :D

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Basketbol takımımız hiç havasında değil. Umudum yok denecek kadar az... hele polonya maçındaki oyundan sonra hiç kalmadı.

polonyada kötüydük ispanyada iyi...

iz iyi takımlara karşı iyi oynuyoruz...

süpriz olmayacak beklentiye girmeyin....

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Bence bu onlara ders oldu ve daha iyi performans gösterecekler bundan sonra.