Büyük Ayıp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
söyledigin kötü lafın hala arkasında durman zaten olayi göstermis benim daha fazla lafimda, zamanımda yok hadi iyi forumlar kalın sağlıcakla. mod olmam mümkün degil istemiyorumda ama ben yinede paylasım yapiyorum ama yapmıs olmak icin yapıyorum faydalanıp faydalanmamak paylasımın altına küfür etmek üyelere kalmıstır..

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Arkadaşlar merhaba

Bazı yanlış anlaşılmalar var. Benim aday olan iki üye ile de az da olsa muhabbetim vardı. Ben resmiyeti seven biri değilim. Bu yüzden samimi bir şekilde konuyu özetledim. Durumun ne olduğunu izah etmek için ise Kriptex'in msn'e gelmesini bekledim. Uslubum yanlış olabilir, ama dediğim gibi resmiyeti sevmediğimden. Ben bu mesajı yazdığım zaman pesimist de beni uyardı. Bu süper olduktan sonraki ilk görevdi benim için.

Kriptex'e haber vermediğim için kendisinden özür diliyorum..

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
@aykutyenihanBu mesajı oku kararını yeniden gözden geçir ;)

Bu sitedeki üyelerin amacı ne biliyormusun dostum çalışana açık ve net olarak ''KÖSTEK'' olmak başka hiçbirşey değil bakıyorum bir adam bir konu açmış niye öyle niye böyle değil adama teşekkür ediceğine küfür etmekten beter ediyor veya konuya lakayıt alakasız afedersiniz aptalca şeyler yazmak.Maksat ortamı yumuşatmak ama aslında insan iğnelemek aşağılamaktan başka hiçbir şey değildir. Ben yaptığım paylaşımlarda bile bana köstek olundu.Bu sitede kimseye yaranılmaz hayattada aynı şekildedir bu buradada aynı şekilde ;)

Dostum madem desteklemiyor böyle birşeye izin vermemesi gerekiyor hem böyle birşeye izin verip sırf arkadaş tecrübe kazansın diye hemde sonuç olarak gereğini yapmaması bizim o arkadaşa olan güvenemizi kırar. Derizki demekki efsane birşey yazıyor ama yönetim arkasında değil ayrıca konu bana 1 Mayısta dönüş yapılmaması ben size niye öm atıyım size bana öm atmanız gerek benim size değil bu şekilde bana mesaj atan sizsiniz anlatabiliyor muyum?

Bu konuda zaten hak veriyorum sana. Geri dönüş yapılmaması konusunda. Ancak bu da forumdaki tüm yönetici arkadaşlara iyi bir örnek oldu. Hepsi gönüllükle bu işi yapan kişiler. Eğer kabul edilsen sen de öyle olacaktın. Okulunun işinin arasında günde yüzlerce ö.m'ye cevap vermek için uğraşacaktın. Tüm bunlar arasında tek bir tane ö.m unutulursa ya da gözden kaçarsa işte böyle oluyor. Ya da en basidi tek bir ö.m'de yanlış cümleler kurmak nasıl sonuçlar veriyor.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Üstteki mesajımda belirtmeyi unuttuğum bir şey var. İstenmesi halinde görevimi bırakabilirim. Böyle bir konuya neden olan ilk günkü heyecanım için tekrar özür diliyorum.

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
,

O konuda işin yasal boyutunu açıkladım ben size. O durumda ne byEfsane'nin ne de Alia'nın dediğini bir önemi var. İnternet hukukuna göre o olayın bizimle ilgisi yok.

Ben olay hakkında yazmadım. Olay hakkında yazsaydım o konuya yazardım. O konu benim için sizin son mesajınızdan sonra kapandı. İlginize de teşekkür ederim. Benim burada bahsettiğim iki modun söylediği şeylerin birbiriyle çelişmesi olayıdır.

Arkadaşlar merhaba

Bazı yanlış anlaşılmalar var. Benim aday olan iki üye ile de az da olsa muhabbetim vardı. Ben resmiyeti seven biri değilim. Bu yüzden samimi bir şekilde konuyu özetledim. Durumun ne olduğunu izah etmek için ise Kriptex'in msn'e gelmesini bekledim. Uslubum yanlış olabilir, ama dediğim gibi resmiyeti sevmediğimden. Ben bu mesajı yazdığım zaman pesimist de beni uyardı. Bu süper olduktan sonraki ilk görevdi benim için.

Kriptex'e haber vermediğim için kendisinden özür diliyorum..

Üstteki mesajımda belirtmeyi unuttuğum bir şey var. İstenmesi halinde görevimi bırakabilirim. Böyle bir konuya neden olan ilk günkü heyecanım için tekrar özür diliyorum.

Olay budur. Yapmanız gerekeni yaptınız sonunda. Medeni cesaretinizden dolayı tebrik ederim. Bir insan bir işte yeni olduğu zaman elbette bazı hatalar yapabilir. Ama bu cesaretinizi kırmasın. Görevi bırakmayı falan da çıkarın aklınızdan. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar dilerim. Koordinasyon konusuna da ayrıca dikkat etmenizi tavsiye ederim.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Açıklamayı bu saate kadar yapmamamın nedeni ise internet bağlantımın kopması. Elazığda havanın yağmurlu olması nedenli ile dün akşam son mesajımdan sonra internete giremedim.

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
by efsane eğer bence görevini iyi yerine götüyorsun herkes hata yapabilir. Moralini bozma..

Kriptex peki bu saatten sonra ne düşünüyorsun? Ne olmasını istiyorsun? Bize açık açık söylersen yardımcı olabiliriz.

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Evet işte benim için bu yeterli ben by efsaneyi her zaman severim. teşekkür ediyorum ancak üzülerek söylüyorum benim için bu forum burda bitmiştir.Hakkım varsa helal olsun hakkına girdiklerimde haklarına helal etsin.OnLT kardeşime başarılar dilerim. Bu konu beni çok yıprattı benim amacım size moderatör olarak daha yararlı olmaktı olmadı haketmemişiz.Canınız sağolsun vesselam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...