Büyük Ayıp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

micoli27

Doçent
Reaksiyon puanı
1
güzel kardeşim takma kafana böyle şeyleri sağlık olsun;

ben buradan şöyle biraz rütbe dağıtımı yapayımda, terfi etmek isteyenler buyursun :D

Uploaded with ImageShack.us
unled1copyv.png
unled1copyv.png

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Konuyu açan kardeşimiz %100 Haklı görünüyor.

Fakat ShiftDelete adına hiçte yakışmayan olaylar var bu işin altında..Öncelikle SANKİ çok mesaj sayısına erişsin diye çırpınan bazı ucuz forumlardaki gibi "HADİ PAYLAŞIM YAP MOD OL" tarzı bir üslup izlenmiş -ki ben ilk defa ShiftDelete içinde böyle yaklaşım görüyorum..Oldukça kötü durmuş bu foruma..

İkincisi, Açık açık görülüyor ki bir kayırma olayı sözkonusu (OnlT kardeşimizi tenzih ediyorum...Muhakkak ki haketmiştir Mod olmayı ama böyle olması iyi olmamış...)

Üçüncüsü ve en önemlisi genç bir kardeşimizin hakkı yenmiş ...Bir arkadaşın daha önceki mesajlarda yazdığı üzere, ELİNE KOCA BİR 0 (SIFIR) GEÇECEK..EVET BELKİ DOĞRU ama..SONUÇTA HEVES ETMİŞ ve ÇOK SEVDİĞİ BU FORUMDA BİR MOD OLMA şansına erişmek için çaba sarfetmiştir..

Ve bir diğer ayrıntı da ...Her zaman her yere yetişen ve mesaj yazan MODlardan, SÜPER MODlardan şu ana kadar konu ile ilgili hiçbir ses gelmemiş..(Konunun muhattabı Süper Mod hariç)...

İnşAllah herşey TATLIYA BAĞLANIR...Hepinize iyi ve keyifli Forumlar...

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Bölüm sorumlusunun yetkisinin alınıp, sana mı veirlmesini istiyorsun?

SeeYouInHell

Doçent
Reaksiyon puanı
3
By Efsane'nin üslubu yeni forum açmış adminlerin üslubu ile aynı olmuş.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
arkadaşlar açıklama yapılacak. lütfen sözlerinizde kırıcı olmayın.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
samimş bir açıklama yapayım;

forum gerçekten çok büyük ve büyümeye de devam ediyor. moderasyon ekibinin büyümesi gerçekten şart. bu konuda seçimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz.

by_efsane'nin mesajı iyi niyetlidir, lakin çok samimi ve hızlı bir mesaj olduğu için farklı manalara da çekilebilir.

seçilen kelimelere ve kurulan cümlelere çok dikkat edeceğiz bundan sonra.

moderatör olma konusunda ise bence bir kategoriye birden fazla moderatör de olunabilmeli.

bunlar benim kişisel görüşlerimdir.

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Ortada verilmiş bir söz var ve yerine getirmek Troy'a düşer.

Bir kez gönül yıktın ise
Bu kıldığın namaz değil
Yetmiş iki millet dahi
Elin yüzün yumaz değil

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Sırf bunun için konumu açılır arkadaşlar ya :D Bırakın da sessiz sakin takılalım forumda. Hani mod olunca ne oluyor ki, :) Mesele mod. olmak değil evet bunu bende anladım ama,efsane kardeşimiz öyle art niyetli birisi değil. Ufak bir yanlış anlaşılma, boşverin. Bilgiyi paylaşmaya bakın.:) Liseli triplerine gerenk yok.(sözüm konuyu açan arkadaşı tenzih eder )

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
bir de özel mesajı da burada paylaşmak çok şık durmamış ;)

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
bence de konu açmak hatalı, olay bir konuda geçse neyse de zaten özel mesajda geçen bir şeyi alıp tüm forumun yüzüne vurmak olmadı. Neyse uzatmaya gerek yok olur böyle şeyler efsane'yi tanırım öyle birisi değil, insanları tanımadan haklarında yorum yapmayalım lütfen..

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Sırf bunun için konumu açılır arkadaşlar ya :D Bırakın da sessiz sakin takılalım forumda. Hani mod olunca ne oluyor ki, :) Mesele mod. olmak değil evet bunu bende anladım ama,efsane kardeşimiz öyle art niyetli birisi değil. Ufak bir yanlış anlaşılma, boşverin. Bilgiyi paylaşmaya bakın.:) Liseli triplerine gerenk yok.(sözüm konuyu açan arkadaşı tenzih eder )

Tabiki efsane art niyetli değil :) kriptex mod olayım diye de açmadı bence bu konuyu, küçük bi özür bekliyor belki de sadece.

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Cidden bazen dogru sitedemiyim diye dusunuyorum sirf bunun icin konu mu acilir filan bu kadar alakasiz sacma tripler olamaz ya daha tartisma hak arama kulturleri yok mesaj yazmak icin mesaj yaziyorlar arkadas sanirim biri ensesine vursa donup tesekkur edicek burda ciddi bir sorun var ve cozumunu istiyorum begenmiyorsan konuya girip yorum atma dostum.Her goruse saygiliyim ama insanin sabir tasini catlatmak yonunde eylemler yaparsan cildiririm bende.

SeeYouInHell

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Kriptex'i tamamen haklı buluyorum çünkü ona öyle bir mesaj gönderiliyor ki ya sen ya da Samilcan mod olacak deniyor. İkinizden biri olmasa bile sonraki açıkta hemen o alınacak deniyor. Samilcan mod olamayacam diyor ve Onlt isimli arkadaş alınıyor. Sonuçta hakkı yenen tek kişi Kriptex oluyor. O yüzden paylaşmasını çok normal buldum.

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Cidden bazen dogru sitedemiyim diye dusunuyorum sirf bunun icin konu mu acilir filan bu kadar alakasiz sacma tripler olamaz ya daha tartisma hak arama kulturleri yok mesaj yazmak icin mesaj yaziyorlar arkadas sanirim biri ensesine vursa donup tesekkur edicek burda ciddi bir sorun var ve cozumunu istiyorum begenmiyorsan konuya girip yorum atma dostum.Her goruse saygiliyim ama insanin sabir tasini catlatmak yonunde eylemler yaparsan cildiririm bende.

Tartışma çıkarmak istiyorsun ama, bir kuruşluk dahi olmadığının farkına vardım. Hiçbirşey demek istemiyorum. İnternet aleminde herşeyi bu kadar kafaya takmak ?. Moderatör olamadığı için konu açmak ve üstüne sanki bir davayacamışsına hakkını aramak ?. Yazık.

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Tartışma çıkarmak istiyorsun ama, bir kuruşluk dahi olmadığının farkına vardım. Hiçbirşey demek istemiyorum. İnternet aleminde herşeyi bu kadar kafaya takmak ?. Moderatör olamadığı için konu açmak ve üstüne sanki bir davayacamışsına hakkını aramak ?. Yazık.
Doğru diyorsun bunun amacı üzüm yemek değil bağcıyı dövmek...

h@y@let

Asistan
Reaksiyon puanı
2

Hak heryerde haktır. İnternet ortamı diye insanlar hakkını arayamaz mı ? kendilerini savunamazlar mı ? Yoksa ben mi yanılıyorum ?

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Adam haklı yapılan hatayı düzeltmeleri lazımdı ufak bir özürle.Ama bu kadar yorumdan sonra onun da önemi kalmadı.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Bu tür mesajları sende takma kafana olsun bitsin. Üzerine gittikçe mevzu daha da kördüğüm oluyor.

Turgenyev

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
En yeni üyelerden birisiyim.

Konu sahibi arkadaş konusunda tamamen haklıdır. Hakkını araması da gayet doğaldır. Mesaj sayılarının bence hiç bir önemi yoktur. Önemli olan üyenin niteliği ve bilgi hakimiyetidir. Ancak verilen bir söz varsa ''ki var olduğu görülüyor'' da yerine getirilmelidir. Konu sahibine sitem etmek, eleştirmek, yanlıştır. Bunu yapan yönetici pozisyonunda ise üzüntü vericidir. Arkadaş hukukunu arıyor.

Sonuç itibarı ile hakkının verileceğine inanıyorum.

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
o mesajda ne gibi bi iyi niyet olabilir o düşünceli bir kişi süper modlukta kalmamalı . daha geri hizmette çok iyi sonuçları alınabilir. modaratörlük alımında o zaman katagorilere daha çok mod alınmalı.

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Açıkçası tüm 6 sayfayı okudum.

Öncelikle konuyu açan arkadaş kısmen de olsa haklı. Ona ve diğer üyeye verilen bir söz var ve bu tutulmamış... Bana yapılsa pek kafaya takmazdım. Çünkü sadece yorum yapıp çıkıyorum:) Admin olsam ne olur olmasam ne olur?. Ama kriptex le aynı değiliz işte. Ona göre daha önemli bir şey. O yüzden Kriptex' i de çok eleştirmeyin. insanların bazı şeylere verdiği önem derecesi farklıdır.

Kriptex kardeş kusura bakma ama bir konuda haksızsın. Özel mesajın burada paylaşılmasını pek etik bulmadım. Konuyu ilk gördüğümde dikkatimi bu çekti. Bunu da belirten tek kişi Troy olmuş. Açıkçası uygun bulmadım bu paylaşımı...

Diğer yandan ise herkes efsaneye saldırmış. Bir mesaj ile bir kişinin kişiliği hakkında nasıl bir yargı oluşturabiliyorsunuz ki? Şimdi o mesaj yüzünden kaç kişi efsaneye kin düştü? Efsanenin gururu nerede? Eminim şimdi o da çok üzülmüştür.

Karşılıklı konuşup anlaşılabilirdi. Bu kadar tartışmaya gerek yoktu bence...

Bunlar benim fikirlerim. iyi akşamlar...

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
sanırım bana söz hakkı doğdu. Neden moderatör olamadığı yönetim bilgisi olduğu için söyleyemiyorum. Ama üstlerim istediği an görevi bırakabilirim.

4ReacTiv

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Konuyu açması neden saçma olsun ? Şeffaflıksa alın size seffaflık.Arkadaş sonuna kadar haklıdır.Özel msjları ifşa etmek kendi tercihidir.Ortada haksızlık varsa da hakkıdır.En azından arkadaşa özel olarak uygun bir dille başka birini mod yapıyoruz demeleri gerekirdi...

Ayrıca uslüb çok kötü,yetki verilen kişiler yazdıklarını yayınlamadan önce 2 kere düşünmesi gerekir.Yöntem felaket ! Daha çok paylaşım olayı çok saçma.Buradan daha büyük bir şirkette senelerce çalışmış mod alımları yapmış biri olarak söylüyorum.Eğer bir yere mod alınacaksa kaliteli paylaşım yapan online olabilme süresi uzun ve en önemlisi adaletli,düzgün olan kişiler tercih edilmelidir.Paylaşım oranına bakıyorsanız bende siteye günde 150 200 tane paylaşım yapıyım direk siteye admin yapın beni.Yani saçmalığın daniskası

Not : Yukarıda yazdıklarımdan dolayı yeni Mod olarak görevlendirilen arkadaşı tenzih ederim....

-----------------------------------------------
Kriptex boş ver mod olup ne yapıcaksın sandığın kadar eğlenceli bir iş değil.Sorumluluk alıyorsun.İyi işlerde yapsan illa birileri beğenmiyecektir.Hatta bazıları sadece yetkin olduğu için sana gıcık bile kapacaktır.Boş ver özgürce sitelere gir çık.Kafana göre takıl...

execute

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence arkadaş artık modluk derdinde değilde kendisine yapılan haksızlığın derdinde. Sonuna kadarda haklı. Eğer başka birkişiyi seçeceksenizde bu arkadaşla iletişime geçilip nie böyle duruma başvurduğunuzu açıklamanız gerekirdi.

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
66
Arkadaşlar konuyu fazla uzatmasak artık.

Gereğinin özelde kendi aralarında halledeceklerine eminim. Ortamı fazla germeyelim.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
arkadaşlar yorum yaparken karşınızdaki kişiyi kırabileceğinizi düşünüyorsunuzdur umarım. by efsaneyi tanımadan direkt kırıcı mesajlar hoş olmuyor. eleştirmek herkesin doğal hakkı. ama kırıcı olmak değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...