bütün dosyalar yerli yerinde ama sadece arka plan var

-Uncar_Blood-

Profesör
Reaksiyon puanı
1,174
bütün dosykayalar yerinde sadece aarka plan resmi var diye düşünüyorum benim arka plan siyah tı explorer exe hatası olduğu için böyle düşünüyorum bütün herşeyi denedim bütün dosyalar yerli yerinde slimdriwer gibi uygulamalar yüklenirken windows hizmetine ulaşılamıyor diyor ayrıca regedit explorer exe dosyasında sadece 1 dwoord dosyası var ve değeri 3 sfc /scannow cbs.log hatası veriyor disk kendini tamir etmeye çalışıyor ancak % 12 de takılı kalıyor napcam been:( ve ayrıca denetim masası veya dosya gezgini ne(çalıştır dan) direk giriş yapılınca böyle arabirim desteklenmiyor diyor otomatik onarım hata veriyor

554950

Dekan
Reaksiyon puanı
5,871
bütün dosykayalar yerinde sadece aarka plan resmi var diye düşünüyorum benim arka plan siyah tı explorer exe hatası olduğu için böyle düşünüyorum bütün herşeyi denedim bütün dosyalar yerli yerinde slimdriwer gibi uygulamalar yüklenirken windows hizmetine ulaşılamıyor diyor ayrıca regedit explorer exe dosyasında sadece 1 dwoord dosyası var ve değeri 3 sfc /scannow cbs.log hatası veriyor disk kendini tamir etmeye çalışıyor ancak % 12 de takılı kalıyor napcam been:( ve ayrıca denetim masası veya dosya gezgini ne(çalıştır dan) direk giriş yapılınca böyle arabirim desteklenmiyor diyor otomatik onarım hata veriyor
kayıt defteri hatası filan mı var direk format at bence ya da format imajından hata düzeltme yap

-Uncar_Blood-

Profesör
Reaksiyon puanı
1,174
kayıt defteri hatası filan mı var direk format at bence ya da format imajından hata düzeltme yap
Advanced system pro uygulamasin windows exe hatasi diyor duzelt diyorum explorer exe bir mudeet aciliyor gene kapaniyor

beleşadam

Profesör
Reaksiyon puanı
907
Windows 7 mi 10 mu? yoksa başka bir işletim sistemimi?

554950

Dekan
Reaksiyon puanı
5,871
Advanced system pro uygulamasin windows exe hatasi diyor duzelt diyorum explorer exe bir mudeet aciliyor gene kapaniyor
ctrl alt delete ye basarak görev yöneticisinden explorer varsa kapat sonra yönetici olarak başlat düzelebilir

554950

Dekan
Reaksiyon puanı
5,871
win 7 olsaydı daha rahat yapabilirdin format at ya da yeniden başlat bir kere
Mesaj otomatik birleştirildi:

büyük ihtimal trojan xd

beleşadam

Profesör
Reaksiyon puanı
907
Windows iso dosyanı indir onu aç sonra ekran gelecek Yükle falan butonu var. Sol alt köşemizde bilgisayarı onarın butonuna basın. orda ne fırsat varsa hepsini deneyin ne varsa birisi olmazsa başka yöntemini deneyin.

beleşadam

Profesör
Reaksiyon puanı
907
Ek olarak, Emsisoft emergency kit ile bilgisayarını taratıp sonra iyi bir antivirüse geçmelisin. Kaspersky öneririm 30 gün bedava kayıt oluncada 90 gün veriyor yani bedavaya 4 ay paralı antivirüs kullanırsın. Her zaman ücretsiz olsun virüssüz orijinal ve güncel olsun diyorsanda Windows 10'a geçmen gerekiyor çünkü Windows 10 Windows güvenliği programı ile geliyor.

554950

Dekan
Reaksiyon puanı
5,871
64 bit win 10 lar dahi 32 gb gerektirmiyor neden böyle birşey söyledin ciddi miydin söylerken ???

554950

Dekan
Reaksiyon puanı
5,871
Ek olarak, Emsisoft emergency kit ile bilgisayarını taratıp sonra iyi bir antivirüse geçmelisin. Kaspersky öneririm 30 gün bedava kayıt oluncada 90 gün veriyor yani bedavaya 4 ay paralı antivirüs kullanırsın. Her zaman ücretsiz olsun virüssüz orijinal ve güncel olsun diyorsanda Windows 10'a geçmen gerekiyor çünkü Windows 10 Windows güvenliği programı ile geliyor.
exploreri açamıyor yani kurulum yapamaz

idm filan kullanıyorsan yeni görev olarak chromeyi aç sonra imaj indir sonra idm üzerinden rahat aç diycem ama yine olmaz sanırım başka bir pc kullanabilri msin sorunsuz ???

Acikcasi 32 gb usb alip fornat atmak pek mantikli gelmiyor
ben win 7 yi 4 gb ya kuruyorum 32 gb nerden uçtu xd

beleşadam

Profesör
Reaksiyon puanı
907
exploreri açamıyor yani kurulum yapamaz

idm filan kullanıyorsan yeni görev olarak chromeyi aç sonra imaj indir sonra idm üzerinden rahat aç diycem ama yine olmaz sanırım başka bir pc kullanabilri msin sorunsuz ???
Bu işlemi yaptıktan sonra:
Windows iso dosyanı indir onu aç sonra ekran gelecek Yükle falan butonu var. Sol alt köşemizde bilgisayarı onarın butonuna basın. orda ne fırsat varsa hepsini deneyin ne varsa birisi olmazsa başka yöntemini deneyin.
demiştim.

-Uncar_Blood-

Profesör
Reaksiyon puanı
1,174
K
evt 4 gb lik iso dosyasi iniyor pc de sorunn cikmaz dimi kurunca usb fln gerekiyor mu

-Uncar_Blood-

Profesör
Reaksiyon puanı
1,174
8GB veya 8GB den yüksek bir bir usb flaş belleğin varsa, https://github.com/pbatard/rufus/releases/download/v3.5/rufus-3.5p.exe kullanarak flaşına yazdırıp dediklerimi rahatlıkla sorun çıkmadan yapabilirsin
Peki ya bu program windows a mi bagli

8GB veya 8GB den yüksek bir bir usb flaş belleğin varsa, https://github.com/pbatard/rufus/releases/download/v3.5/rufus-3.5p.exe kullanarak flaşına yazdırıp dediklerimi rahatlıkla sorun çıkmadan yapabilirsin
Bende 4 gb var usb illa gerekli mi

Bende 4 gb var usb illa gerekli mi

Son düzenleme:

554950

Dekan
Reaksiyon puanı
5,871
4 gb usb ye 4 gb iso yüklenmez win 7 lite 32 bit kur

hatta 500 mb ye win 95 dahi atabilirsin yani düzeltmek için xd

beleşadam

Profesör
Reaksiyon puanı
907
win 7 lite 32 bit .
Bir sorum daha olcak bn 8 gv usb almayi dusunuyorum ama iso dosyalarinin usb ye yuklenecegi icin bana 4 gb yer kaliyor o yuzden 16 gb mi alm gerekiyor
Zaten windows 7 lite 32 bit falan eskidi yakında microsoft desteğini kapatıcak bir daha güvenlik güncellemesi almayacak.

sonra yeniden bilgisayarına virüs girecek, Geç Windows 10'a yanında antivirüs bile bedava geliyor yanında.
Ben senin yerinde olsaydım 16 veya 8 GB flaş bellek alıp Windows 10 kurardım.