Bursa'da 50nin üzerinde öğretmen Covid19'a yakalandı.

ozciceky

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,779

Allah şifa versin inşallah.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Kaynak Sözcü olduğu için pek güvenemedim açıkçası. Ayrıca resmi açıklamada değil dıdısının dıdısı söylüyor. ( Sırf sistemi eleştirmek için bile olabilir.)

Ama Bursada yakın akrabalarımda var. Gerçekten orada vaka sayıları yüksek dikkatli olmakta fayda var.

6krdsahmet7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Kaynak Sözcü olduğu için pek güvenemedim açıkçası. Ayrıca resmi açıklamada değil dıdısının dıdısı söylüyor. ( Sırf sistemi eleştirmek için bile olabilir.)

Ama Bursada yakın akrabalarımda var. Gerçekten orada vaka sayıları yüksek dikkatli olmakta fayda var.
kanka bursada yaşıyorum gerçekten vakalar çok arttı artık hastanelerde kocaman kuyruklar ooluşmaya başladı hes uygulamasında çoğu alanın riski arttı (tanıdığım gazeteci bu arada )
ama öğretmen olayını bilmiyorum

ozciceky

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,779
Arkadaşlar neticede hepimiz biliyoruz ki vakalar artıyor. Dikkat etmekte fayda var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,108
Yorgunluktan kafa ne haldeyse 50 nin yazısını 50 bin okuyorum bir saattir o kadar öğretmen mi varmış diye düşünüyordum. Konuya gelirsek sadece öğretmenler değil diğer mesleklerde de hasta sayısı yüksek Bursada arkadaşlar dan biliyoruz.

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,931
Ben de Bursa'dayım. Okula gidenler arasında ben de varım. Gitsek sıkıntı, gitmesek sıkıntı. Ne yapacağımızı şaşırdık.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Arkadaşlar neticede hepimiz biliyoruz ki vakalar artıyor. Dikkat etmekte fayda var.

Bu 2. attığın kaynak çok güvenilir oldu :D

İçinde yazanı okusaydın keşke.

1604503522976.png

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Insanlari öldüren korona olabilir ama asıl öldüren tedbirsizlik ve yalan.

Anneannemin mahallesinde 8 10 kadın surekli birbirlerine kahvaltiya gidiyor. Kahvaltiya gidilen ev sahibi kadin test yaptirip korona olduğu anlaşılınca digerlerini aramis. Hepsinin sesi gripliyken yok biz iyiyiz demisler. 1 tanesi kabul etmemis.
Meger gelen kadinlardan birinin kocasi gripliymis simdi hastane yatiyor.
Diger kadinlarda bir seyim yok dedigi halde evde yatiyorlarmis ?
Sanirsin AIDS oldularda sakliyorlar.

Bizler boyle oldugumuz surece bu hastalik cok can alacak

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Vallahi senin için direkt sendikayı arayıp ben soracağı :) Haklısın o da sözcü imiş. gözden kaçırmışım.

O kadara gerek yok canım ya :) Şu altta saydığım kaynaklar olmasa kafi :D

Sözcü , Halk TV ,Tele1, T24 ,Cumhuriyet ,KRT TV ,ODA TV , HaberSOL , Diken Medya... Cünkü bu haberler körlemesine Hükümete sallamak için oluyor çözüm önerisi yok alternatif yok adam akıllı bilgi yok belge yok şahit yok sadece İtham olan haber oluyor...

Bu attığın haberide okursan 50 öğretmen hasta olmuş flan hikaye metin baştan sonra hükümete sallamak üstüne kurgulanmış.

ozciceky

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,779

Sözcü , Halk TV ,Tele1, T24 ,Cumhuriyet ,KRT TV ,ODA TV , HaberSOL , Diken Medya... Cünkü bu haberler körlemesine Hükümete sallamak için oluyor çözüm önerisi yok alternatif yok adam akıllı bilgi yok belge yok şahit yok sadece İtham olan haber oluyor...

Bu attığın haberide okursan 50 öğretmen hasta olmuş flan hikaye metin baştan sonra hükümete sallamak üstüne kurgulanmış.

İşte sizin bu söylediğinizin tam tersi de ana akım!! medya için geçerli. Onlar da her şeyde bir hükümet güzellemesi ve ver mehteri yapıyorlar.

Neticede benim gönlüm 75/25 muhalif kaynaklarda.

Neyse eğitim iş kendi facebook sayfasında da paylaşmış haberi

6krdsahmet7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12

aynen haklısın çoğu haber kanalaı taraf tutuyor en iyisi bilgi almak için haber ajansları İHA DHA gibi

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Eğitim İŞ kim ki bana kaynak gösteriyorsun ?

Google'a Eğitim İş yazdımı çıkan bazı haberşer. Eğitim İŞ sen ne iş ? HDP'ye yanlız değilsiniz diye mesajlar paylaşmış. Ben bu sendikaya neden güveneyim ki şimdi ?

ozciceky

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,779
Hocam sen öyle kıymetli bir kardeşsin ki senin beğenmedin bir kaynak
"Allah bir" dese ondan da şüphe edersin.
Bu vesile ile benim sana önerebileceğim bir şey yok. :)

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Hocam sen öyle kıymetli bir kardeşsin ki senin beğenmedin bir kaynak
"Allah bir" dese ondan da şüphe edersin.
Bu vesile ile benim sana önerebileceğim bir şey yok. :)

Türkiye'de yukarda saydığım kaynakların yaptığı haberlerin yüzde 80 i yalan dolan iftira veya ALGI üstüne döstüğü için bende temkinli davranıyorum... Sanada haberin içeriğini okuyup ona göre tartıp paylaşman olacaktır.

Sen çok efsane bir kaynakmış gibi paylaşıyorsun bilmeyen anlamayan bu konulardan haberi olmayan insanlarda bir şey sanıp inanacak. Eğitim İŞ mesela neden siyasi konularda konuşur ? Neden HDP'ye destek çıkar neden sabah akşam Hükümete sallar bunlarıda düşünmek lazım.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Türkiye'de yukarda saydığım kaynakların yaptığı haberlerin yüzde 80 i yalan dolan iftira veya ALGI üstüne döstüğü için bende temkinli davranıyorum... Sanada haberin içeriğini okuyup ona göre tartıp paylaşman olacaktır.

Sen çok efsane bir kaynakmış gibi paylaşıyorsun bilmeyen anlamayan bu konulardan haberi olmayan insanlarda bir şey sanıp inanacak. Eğitim İŞ mesela neden siyasi konularda konuşur ? Neden HDP'ye destek çıkar neden sabah akşam Hükümete sallar bunlarıda düşünmek lazım.
A haber deki haberlere inanıyor musunuz?

ozciceky

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,779

peki peki anladık şarkısını sana ithaf ediyorum MFÖ'den :)

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063

Eğer burada A-Haber'i kaynak olarak gösterirsem bu lafı bana istediğiniz gibi söyleyin...

Ama sabah akşam A - Haberi eleştiren insanların aynı b.kun laciverti haber sitelerine körlemesine inanması ve kaynak göstermesine iki çift laf edemiyecez mi ?

ozciceky

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,779
i
bence inanıyordur.

Eğer burada A-Haber'i kaynak olarak gösterirsem bu lafı bana istediğiniz gibi söyleyin...

Ama sabah akşam A - Haberi eleştiren insanların aynı b.kun laciverti haber sitelerine körlemesine inanması ve kaynak göstermesine iki çift laf edemiyecez mi ?
Sevgili kardeşim paylaşması bizden muhakeme edip kabul edip etmemesi sizden.
Özür diliyorum sizden de.
Bursa'da 50 öğretmende hayatta Covid19 çıkmamıştır.
Hatta Bursa'da ne öğretmenlerde ne öğrencilerde Covid19 yoktur.
Tekrar özür dilerim.

buradaki kaynaklardan birinden haber paylaşıyoruz. İster inanırsın ister inanmazsın.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
i

bence inanıyordur.

Sevgili kardeşim paylaşması bizden muhakeme edip kabul edip etmemesi sizden.
Özür diliyorum sizden de.
Bursa'da 50 öğretmende hayatta Covid19 çıkmamıştır.
Hatta Bursa'da ne öğretmenlerde ne öğrencilerde Covid19 yoktur.
Tekrar özür dilerim.

buradaki kaynaklardan birinden haber paylaşıyoruz. İster inanırsın ister inanmazsın.

Özrünü kabul ediyorum :P Daha dikkatli olur ve haber içeriklerini okursanız sevinirim bundan sonra...

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,386
Kaynak şovunun yapıldığı bir konu olmuş. ?

Öğretmenini bilmem ama genel olarak vakalar her yerde çok arttı.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968

Sadece inanıyor musun diye sordum eleştirmene birşey demedim zaten.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Sadece inanıyor musun diye sordum eleştirmene birşey demedim zaten.

Takip etmediğime haberlerini görmüyorum bile A-Haberin... Peki siz bana Sözcü Tarafsız özgür basın ve yalan haber yapmaz diyebiliyor musunz ?

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Takip etmediğime haberlerini görmüyorum bile A-Haberin... Peki siz bana Sözcü Tarafsız özgür basın ve yalan haber yapmaz diyebiliyor musunz ?
Neredeyse çoğu haber sayfasını takip etmiyorum, internet üzerinden birparçatuhaftik dan haberlere bakıyorum.

ozciceky

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,779
Sadece şunu söyleyebilirim. Daha evvel de söylediğim gibi gazete alıp okumayı bıraktım.
ama okuduğum dönemde sözcü gibi gazetelerde de yuhhh muhalefet etmek için böyle de haber yapılmaz ki dediğim oldu. Bir muhalif olarak. Ama sözcü vs basında her 10 haberden birinde bu duyguyu yaşadıysam iktidara yakın medyada bu oran benim için her 10 haberden 8 tanesi için geçerli oldu.