Burnout Paradise oynayanlar varmı ?

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Burnout Paradise ultimate oynayanlar varmı ?
Forumda bir editörün Nfs yeni oyununda burnout paradise oyunun geliştiren firma ile birlikte yapacak diye bir haber vardı o habere nazaran bu oyunun indirdim boş zamanlarımda oynuyorum fakat oyun çok karışık D sınıfı ehliyetten C sınıfına yükseldim ancak bazı yarışlarda bizden ne istediğini anlayamıyorum yönü belirleyen ok işareti yok aracın sinyal lambasından hangi yöne gitmemiz gerektiğini öğreniyoruz ayrıca araçların içinde insan olmaması ayrı bir eksi nedeni oyundan çıkmak için esc + F 2 + F2 yaparak çıkabiliyorsunuz oyun oldukça zevkli oynayan arkadaşlar varsa çözümlümü yaparsak iyi olur olur diye düşünüyorum

Burnout%20Paradise.jpg

Burnout-Paradise-The-Ultimate-Box-Demo_3.jpg

kortoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
ben bayağı oynadım fakat beni pek sarmadı...Menüleri çok zor duruyor..Yani girdiğin bi yerden başka bi yere gitmek çok uğraştırıyor....Ama güzel oyun...:)

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
ben bayağı oynadım fakat beni pek sarmadı...Menüleri çok zor duruyor..Yani girdiğin bi yerden başka bi yere gitmek çok uğraştırıyor....Ama güzel oyun...:)

Menüleri zor ama F1 ve F2 ila çok rahat çözüyorsun fakat 3 tür yarış çıktı karşıma birinci tür bildiğimiz yarış 8 araçtan oluşan... ikinci tür tek kişilik bir yarış ama yanına 2 araç geliyor etabı bitirene kadar arabanı parçalamaya seni kazaya ettirmeye çalışıyorlar bundada gayet başarılı hıyarlar deli ediyor beni:mrgreen:
üçüncü türde ise puan almanı istiyolar ama o puanını neyle almanı istiyorlar onu anlamadım birde normal şehiri gezerken ufak tefek zamanlı yarışlar çıkıyor onuda nere gitmek gerektiğini bilmediğim için başaramıyorum:mellow: ama oyun harika Nfs Most wanted tarzının biraz gelişmiş hali birda motorsikletle yarış bölümü var yani adamlar hem araba hamda motorsikleti tek oyunda birleştirmişler:thumbup1:

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Oyunun menüleri haddinden fazla karışık.Oyun koluna tuşları atarken akla karayı seçmiştim.Ama oyun oldukça eğlenceli.En son elite ehliyet için yarışıyordum pek fazla bir şeyde kalmamıştı ama kaldırdım oyunu.

Diğer yarış oyunlarından farklı olarak bitiş çizgisine giden her yol mübah bu oyunda :)
Yarış sırasında bir çok kez kestirmeleri kullanmak için haritayı açmak zorunda kalmışlığım var.
Hatırladığım kadarıyla kırmızı ,sarı , yeşil ve mavi noktalar dört ayrı yarış türünü temsil ediyordu.Ehliyetler içinse karışık olarak belli miktarda yarışı tamamlamak gerekiyor.
Kırmızı renkli noktalar birbirini parçalamaya dayalı tür.Bence en zevklisi.Yarış başladıktan sonra yukarıdaki panelde sana kaç tane araç haşat etmen gerektiğini söylüyor.Bu türde önemli olan aracın sağlamlığı.Garajdan araç seçerken strangeti sanırım, onun güçlü olmasına dikkat etmek gerek.Araçları genelde köşeye sıkıştırarak duvara sürtüp parçalama yada duvara çarpmasını sağlayarak eleyebiliyoruz.Bu yarışta sende emekliye ayrılabiliyorsun.Onun için bir iki kere crashledikten sonra hemen bi oto tamirci bulman gerek yol üstünde, bu şekilde arabanın parçalanma hakkı artıyor.

Maviler normal yarış türü, hızlı olan ve kestirmeleri kullanan kazanır.

Yeşiller tamamen akrobatik hareketlere dayalı.Uçmak zıplamak takla atmak serbest.Ne kadar çok hareket o kadar çok puan.

Sarılarda ise kafayı senle bozmuş 3-4 araç var.Bunlar sana aracın crash gücü kadar zarar verip seni yarış dışı bırakmaya çalışıyorlar.Oto tamircileri gözden kaçırma.Tabi bitiş çizgisine ulaşman gerek:) Kısaca olmadı ama özetle böyle :) İyi eğlenceler Vega :)

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Oyunun menüleri haddinden fazla karışık.Oyun koluna tuşları atarken akla karayı seçmiştim.Ama oyun oldukça eğlenceli.En son elite ehliyet için yarışıyordum pek fazla bir şeyde kalmamıştı ama kaldırdım oyunu.

Diğer yarış oyunlarından farklı olarak bitiş çizgisine giden her yol mübah bu oyunda :)
Yarış sırasında bir çok kez kestirmeleri kullanmak için haritayı açmak zorunda kalmışlığım var.
Hatırladığım kadarıyla kırmızı ,sarı , yeşil ve mavi noktalar dört ayrı yarış türünü temsil ediyordu.Ehliyetler içinse karışık olarak belli miktarda yarışı tamamlamak gerekiyor.
Kırmızı renkli noktalar birbirini parçalamaya dayalı tür.Bence en zevklisi.Yarış başladıktan sonra yukarıdaki panelde sana kaç tane araç haşat etmen gerektiğini söylüyor.Bu türde önemli olan aracın sağlamlığı.Garajdan araç seçerken strangeti sanırım, onun güçlü olmasına dikkat etmek gerek.Araçları genelde köşeye sıkıştırarak duvara sürtüp parçalama yada duvara çarpmasını sağlayarak eleyebiliyoruz.Bu yarışta sende emekliye ayrılabiliyorsun.Onun için bir iki kere crashledikten sonra hemen bi oto tamirci bulman gerek yol üstünde, bu şekilde arabanın parçalanma hakkı artıyor.

Maviler normal yarış türü, hızlı olan ve kestirmeleri kullanan kazanır.

Yeşiller tamamen akrobatik hareketlere dayalı.Uçmak zıplamak takla atmak serbest.Ne kadar çok hareket o kadar çok puan.

Sarılarda ise kafayı senle bozmuş 3-4 araç var.Bunlar sana aracın crash gücü kadar zarar verip seni yarış dışı bırakmaya çalışıyorlar.Oto tamircileri gözden kaçırma.Tabi bitiş çizgisine ulaşman gerek:) Kısaca olmadı ama özetle böyle :) İyi eğlenceler Vega :)

Çok teşekkürler dostum:thumbup1: şimdi rahat kafayla oynarım zira sayende yeşil noktaları rahatça atlatırım diye düşünüyorum :clap:

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Arada bir motor sürmek için oynuyorum :D en fazla 30 dk sonra sıkıyor.

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Ben oynarım arada hem online hem single :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Rica ederim Vega :)

Motor mu :D Alamadın mı noldu o iş Rapchy :)

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Ben oynarım arada hem online hem single :D

Mir bi itirafta bulunayım hayatımda hiç online oyun oynamadım :laugh: online oyun cahiliyim :mrgreen: mesela moha oyunlarını eğer işim varsa zamanımda kısıtlıysa hileli olarak bitiriyodum :mrgreen:

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Mir bi itirafta bulunayım hayatımda hiç online oyun oynamadım :laugh: online oyun cahiliyim :mrgreen: mesela moha oyunlarını eğer işim varsa zamanımda kısıtlıysa hileli olarak bitiriyodum :mrgreen:

Bende hileyi hiç sevmem şimdiye kadar öyle kayde değer kullandığımı hatırlamıyorum :devil:

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Yahu arada sırada kafa dağıtmak için açıyorum bu oyunu a sınıfı ehliyete yeni geldim 36 tane yarış yapmamı istiyor:) bu ne ya 36 tane yarış adammı dayanır bunaltmaya başladı bu oyun a sınıfı ehliyetten sonra daha başka bir leveli varmı ?

Colditz

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Yahu arada sırada kafa dağıtmak için açıyorum bu oyunu a sınıfı ehliyete yeni geldim 36 tane yarış yapmamı istiyor:) bu ne ya 36 tane yarış adammı dayanır bunaltmaya başladı bu oyun a sınıfı ehliyetten sonra daha başka bir leveli varmı ?

O 36 yarıştan sonra sanırım 100 yarışlık bir sınıf daha açılacak. Sen 36'ya dayanamaz diyorsun 100'de ne olur kim bilir.:) Bir de yol da öylesine giderken arabalar çıkıyor, nereye gideceğimi bilmediğimden yapamıyorum demişsin. O arabalara hasar vererek saf dışı bırakmaya çalışcaksın. Dediğim gibi yapınca o arabalar senin oluyor.:)