fish
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4
pazar akşamı, yani dün, sdn üyelerinden burhan altıntop kardeşimle birer kaaave içelim dedik...
gittik kadıköy e..oturduk amerika nın kaaave zincirlerinden birine...burhan ne içeceğini şaşırdı..uzunca bi süre sordu soruşturdu...derken garson kız burhan a özel bir karışım yapmaya karar verdi...kaaveler bendendi tabüü...burhan bey oturdu köşesine ben elimde tepsiyle kaavleri bekleyedurdum...
ben bu arada akarı kokarı olmayan bildik karışım sütlü mocha mı aldım...bekle bekle burhan ın kaavesi yok ortada...garson kız bana seslendi veee....
-pardon beyfendi nerde dedi..
-hangi beyfendi :* dedim...
-kremalı beyfendi :^) dedi
-hıı

garson kız burhan a hazırladığı karışımın kremasını abartınca krema bardaktan magma lavı gibi usul usul akmaktaydı...kız bu arada bardağın altına 2 bardak daha ilave etmiş...burhan ın orta boy kaaavesi oldu mu size 80 cm lik bir kaave bardağı
...extra large boy .. 
neyse ben burhan a seslenecekken tam, kız cafenin diğer ucunda oturan burhan a doğru;
-kremalı bifendiiiiiii :O
-bi dakka gelebilir misiniz dedi

kremalı befendi dedi... :}
burhan gitti kız burhan a 80 cm lik kenarlarından lav gibi kreması taşan kaaave bardağını burhan ın burnuna dayayarak
-azcık ucundan hüpler misiniz fazla kaçıdım dediiii
koptum...

burhan dumur vaziyette masaya döndü
kız burhan ı bile dumur edebildi
foruma layık buldum ben arkadaşı 
giderken de bize el salladı...
burhan a da, itiraf ettiğim bu hikaye ile, kremalı bifendi :} yakıştırmasını forumumuza armağan etmiş bulunuyorum seve seve
isteyen kullansın izin hakkı burhan da dır
krema + hüplemek + burhan :* ...üçü bi arada gibi oldu
gittik kadıköy e..oturduk amerika nın kaaave zincirlerinden birine...burhan ne içeceğini şaşırdı..uzunca bi süre sordu soruşturdu...derken garson kız burhan a özel bir karışım yapmaya karar verdi...kaaveler bendendi tabüü...burhan bey oturdu köşesine ben elimde tepsiyle kaavleri bekleyedurdum...
ben bu arada akarı kokarı olmayan bildik karışım sütlü mocha mı aldım...bekle bekle burhan ın kaavesi yok ortada...garson kız bana seslendi veee....
-pardon beyfendi nerde dedi..
-hangi beyfendi :* dedim...
-kremalı beyfendi :^) dedi
-hıı

garson kız burhan a hazırladığı karışımın kremasını abartınca krema bardaktan magma lavı gibi usul usul akmaktaydı...kız bu arada bardağın altına 2 bardak daha ilave etmiş...burhan ın orta boy kaaavesi oldu mu size 80 cm lik bir kaave bardağı

neyse ben burhan a seslenecekken tam, kız cafenin diğer ucunda oturan burhan a doğru;
-kremalı bifendiiiiiii :O
-bi dakka gelebilir misiniz dedi

kremalı befendi dedi... :}
burhan gitti kız burhan a 80 cm lik kenarlarından lav gibi kreması taşan kaaave bardağını burhan ın burnuna dayayarak
-azcık ucundan hüpler misiniz fazla kaçıdım dediiii

koptum...

burhan dumur vaziyette masaya döndü

giderken de bize el salladı...

burhan a da, itiraf ettiğim bu hikaye ile, kremalı bifendi :} yakıştırmasını forumumuza armağan etmiş bulunuyorum seve seve

isteyen kullansın izin hakkı burhan da dır

krema + hüplemek + burhan :* ...üçü bi arada gibi oldu