Buraya bir uğrayın :)

Ses tonum diksiyonum nasıl ?

• Kullanılan toplam oy
    20

我喜欢人

Asistan
Reaksiyon puanı
75
Sana uyan şıkkı burada söyleyebilirsin
Değişken...(bazen mükemmel bazen de berbat ,bazen de bunların arasında ama her biri uzun zamanlarda olabilyor yani mesela en az 2 yıl mükemmel, 2yıl berbat ,2 yıl da bunların arasında.

iyi çalışmalar

我喜欢人

Asistan
Reaksiyon puanı
75
Doğru söylüyorsunuz çalışmak lazım hepsi için
çalışmak ... yani neye çalışmak.
bana göre diksiyon kendine özgüven duygusuyla alakalı , zaman zaman genelde uzun denebilecek süreler boyunca , tane tane ve gerçekten güzel bir ses tonuyla (kendimce) konuşabilen biriyim çünkü konuştuklarım hayran hayran dinliyorlar ..

ancak zaman zaman spelling error , grammatical error ve ne olduğu bilinmeyen bir text okuyormuş gibi konuşabiliyorum bu genelde aldığım uyku ilaçları veya doktorumun yazdığı diğer ilaçlardan kaynaklanıyor.

kısaca özgüven ve pozitif olmakla bence çok ilgili.

SoruSoranSoruCevaplayan

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
16
çalışmak ... yani neye çalışmak.
bana göre diksiyon kendine özgüven duygusuyla alakalı , zaman zaman genelde uzun denebilecek süreler boyunca , tane tane ve gerçekten güzel bir ses tonuyla (kendimce) konuşabilen biriyim çünkü konuştuklarım hayran hayran dinliyorlar ..

ancak zaman zaman spelling error , grammatical error ve ne olduğu bilinmeyen bir text okuyormuş gibi konuşabiliyorum bu genelde aldığım uyku ilaçları veya doktorumun yazdığı diğer ilaçlardan kaynaklanıyor.

kısaca özgüven ve pozitif olmakla bence çok ilgili.
Katılıyorum aynısı benimde başıma geliyor :) bu arada güzel bir yazı yazmışsın :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka neler düşünüyorsunuz ?

Son düzenleme:

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Kapalı bir ağız ile konuşuyorsun,

Tonlama yok denecek kadar az, bu çok olumsuz bir durum "duyguları aktarma sorunu"

Onun dışında ses tonun normal olarak iyi ama kendini geliştirirsen olur, neden olmasın

SoruSoranSoruCevaplayan

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
16
Sesin gelişmeye gayet elverişli artikilasyon çalışmaları yaparsan daha iyi olacağını düşünüyorum.
Teşekkür ederim çalışacağım

Kapalı bir ağız ile konuşuyorsun,

Tonlama yok denecek kadar az, bu çok olumsuz bir durum "duyguları aktarma sorunu"

Onun dışında ses tonun normal olarak iyi ama kendini geliştirirsen olur, neden olmasın
Yorumunuz için teşekkürler

Teşekkürler