- Reaksiyon puanı
- 16
Vocaroo | Online voice recorder
Vocaroo is a quick and easy way to share voice messages over the interwebs.

GüzelVocaroo | Online voice recorder
Vocaroo is a quick and easy way to share voice messages over the interwebs.voca.ro
Sana uyan şıkkı burada söyleyebilirsinahaha bu başlık niran ünsal hazretleri radiyallahu anhumanın şarkısı gibi olmuş adeta![]()
![]()
![]()
yani birde şöyle bir durum var , bana uyan seçim şıklarda yok inanki..
![]()
![]()
![]()
Mükemmel olmuş.
Değişken...(bazen mükemmel bazen de berbat ,bazen de bunların arasında ama her biri uzun zamanlarda olabilyor yani mesela en az 2 yıl mükemmel, 2yıl berbat ,2 yıl da bunların arasında.Sana uyan şıkkı burada söyleyebilirsin
Hiç bir şey anlamadım o 2 yıl nedir ?Değişken...(bazen mükemmel bazen de berbat ,bazen de bunların arasında ama her biri uzun zamanlarda olabilyor yani mesela en az 2 yıl mükemmel, 2yıl berbat ,2 yıl da bunların arasında.
iyi çalışmalar
Doğru söylüyorsunuz çalışmak lazım hepsi içinSes tonun iyi daha da iyi olabilir.
Okuduğun şeyler biraz daha canlı ve seviyeli okursan daha etkileyici olacaktır.
çalışmak ... yani neye çalışmak.Doğru söylüyorsunuz çalışmak lazım hepsi için
Katılıyorum aynısı benimde başıma geliyorçalışmak ... yani neye çalışmak.
bana göre diksiyon kendine özgüven duygusuyla alakalı , zaman zaman genelde uzun denebilecek süreler boyunca , tane tane ve gerçekten güzel bir ses tonuyla (kendimce) konuşabilen biriyim çünkü konuştuklarım hayran hayran dinliyorlar ..
ancak zaman zaman spelling error , grammatical error ve ne olduğu bilinmeyen bir text okuyormuş gibi konuşabiliyorum bu genelde aldığım uyku ilaçları veya doktorumun yazdığı diğer ilaçlardan kaynaklanıyor.
kısaca özgüven ve pozitif olmakla bence çok ilgili.
Teşekkür ederim çalışacağımSesin gelişmeye gayet elverişli artikilasyon çalışmaları yaparsan daha iyi olacağını düşünüyorum.
Yorumunuz için teşekkürlerKapalı bir ağız ile konuşuyorsun,
Tonlama yok denecek kadar az, bu çok olumsuz bir durum "duyguları aktarma sorunu"
Onun dışında ses tonun normal olarak iyi ama kendini geliştirirsen olur, neden olmasın
TeşekkürlerBence güzel