Burak Yılmaz krizinin perde arkası

Reaksiyon puanı
10,315
Gitmediği için...

817355_detay.jpg

İşte Burak Yılmaz krizinin perde arkası

Trabzonspor’da başlayıp, Galatasaray ile devam eden yaklaşık 1.5 sezonluk dönemde attığı gollerle adını artık Avrupa’da da duyuran Cimbom’un ‘bay gol’ü Burak Yılmaz’ın neden Beşiktaş derbisi ve Bursa deplasmanında ‘yedek kulübeye düştüğünün ve forma giyemediğinin’ perde arkası ortaya çıktı. Özellikle devre arası transfer döneminde ismi, Avrupa’nın önde gelen kulüplerinden İngiliz Chelsea, Tottenham, Arsenal; İtalya’dan Lazio; İspanya’dan da Atletico Madrid ve Valencia ile anılan Burak’ın, ligin 2. yarısındaki son 2 maçta birden yedek kulübede oturması ve oyuna hiç alınmaması, kamuoyunda büyük bir merak yaratmıştı.

‘TRABZON’DAN GİDERDİM’

Devre arasında orta sahaya alınan Wesley Sneijder’dan sonra forvete de Didier Drogba’nın transferiyle kadrodaki golcü sayısının 4’e çıkması nedeniyle eldeki isimlerden birini gözden çıkarmayı planlayan G.Saray yönetiminin, Burak’ı ‘Avrupa’da bir kulübe satmayı planladığı’ öğrenildi. Bunun milli oyuncuya da iletildiği ancak Burak’tan, “Ben G.Saray’a oynamaya ve başarılı olmaya geldim. Eğer Avrupa’ya gidecek olsaydım, Trabzonspor’dan giderdim. Bir yere gitmek istemiyorum” yanıtının alındığı bildirildi. Burak’ı yüksek bonservis ücretiyle satarak, kasaya iyi bir gelir sağlamayı düşünen yönetim, bu yanıtla istediğini gerçekleştiremedi. Bunun üzerine de Burak; Beşiktaş ve Bursa sınavlarında 18 kişilik kadroya girse de, maçlarda görev alamadı.

kaynak

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Hastayım şu yalan haberlere.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
:D :D

G.Saray yönetiminin, Burak’ı ‘Avrupa’da bir kulübe satmayı planladığı’ öğrenildi.

Şu haberturk haberlerini itibar etmeyin ya.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
kaynak habertürk se ucurum kenarında olsam düşmeye cm kalsada inanmam !

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
2 maç yedek kalan Burak için avrupa planı varsa...

20 maç yedek kalan Sabriyi nereye satmayı planlıyoruz acep :)

k...dan haber türetiyor...

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
düne kadar burak yılmaz'ın futbolculuğu tartışılıyordu. adam 2 maç oynamayınca terim ve kararları tartışılmaya başlandı. :)

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Yok artık arkadaş ya bu kadar da olmaz :)

İlla sorun çıkaracaklar takım içinde. Ünal Aysal ile Fatih Terim'in arasını bozamadılar buraktan yağ çıkarmaya çalışıyorlar :)

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
adam Twitter'da artık sallamayın yeter, hocam zamanında arkadaşlarımı da yedek oturttu ben bir profesyonelim görev verilmesini beklerim diyor ama halen basınımız bişeyler uydurmaktan bıkmıyor.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Konu kilit :D

B_15959_b.jpg

spacer.gif

Açıklama

Habertürk gazetesinde 29 Ocak 2013 tarihinde "Küfür Ettiler" başlığıyla ve yine aynı gazetede bugün, "Galatasaray'da Burak Yılmaz, ara transferde Avrupa'da bir takıma satılmayı kabul etmediği için sahaya giremedi" içeriğiyle ve en hafif söylemiyle GERÇEK BİLGİYE DAYANMAYAN haberler yayınlanmıştır.

29 Ocak 2013 tarihli haberin içeriğindeki, Beşiktaş Futbol Takımı Yardımcı Antrenörü Sayın Recep Çetin'in, Yardımcı Antrenörlerimizden Ümit Davala ve Hasan Şaş'ın Beşiktaş maçında hakeme maç boyunca küfür ettikleri söylemi tamamen asılsız ve GERÇEK DIŞI bir haberdir. Sayın Recep Çetin kendi söylemi olarak yazılan bu haberin asılsız olduğunu kendi twitter hesabından takipçilerine tüm çıplaklığıyla duyurmuştur.

Bugün yayınlanan Burak Yılmaz ile ilgili haberin içeriğinde ise Yönetim Kurulumuz tarafından oyuncumuzun satılmak istendiği ve kendisinin gitmek istememesi üzerine Beşiktaş ve Bursaspor karşılaşmalarında oynatılmadığı şeklinde HAYAL MAHSULU bir hikaye okuyuculara gerçekmiş gibi sunulmuştur.

Sporseverlerin bu maksatlı yayınları yapmakta ısrar eden ve Galatasaray’a zarar vermek amaçlı çalışan Habertürk gazetesini ciddiye almamaları hususunu kamuoyuna saygı ile duyururuz.

Bu ASILSIZ ve GERÇEK DIŞI haberlere itibar edilmemesi rica olunur.

Galatasaray Sportif AŞ

http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/15959.php

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kimin ne olduğunu iyi biliyoruz ya taraftarıma da hastayım işte. :D

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Burak'a Avrupa dan ciddi bir teklif gelse gider bence. Gol kralı oldu, şampiyonluğu var falan. Avrupa'ya gitmek istediğini de söylemişti diye hatırlıyorum.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Ne Alakası Var Kulüp Para kazanmak için Böyle bir hamle Yapsa Burak 'ı Sürekli ilk 11 De oynatır