Bunların yüzünden!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 0ReiS0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Selam arkadaşlar Bu Facebook yüzünden birgün müşterilerle Kavga Edcez Sayfanın Donması yüzünden Biton video biton resim bi ton reklamlar v.s koymuslar onun yüzünden sayfada ilerlemek baya zorlaşıyor ve olan gene cafecilere oluyor bu sayfa neden böle oluyor yok neden donuyor yok neden yavaş nefret ediyorum bu facebook'tan Zaten ismide de Kendisi gibi harbiden de öle!

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
harbi ya tam 4 tane facebook açtım ama ben açtıkça onlar benim ark. ekleme özelliğimi kapıyolar :D

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
facebook=yüz kitabı
yanlışmıyım
ben çok seviyorum facebook u

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
bazen benide deli ediyor bi bakıyorum şıkır şıkır çalışıyor bazende inadı tutuyor

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
bende sürekli düzgün çalışıyor
ender zamanlarda çıldırıyor
bu da tüm sitelerin başına gelir

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
O sitedeki yoğunluk başka hangi sitede var?
olacak o kadar aksaklıklar...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Evet arada bir kafayı yediği oluyor ama genelde sağlam çalışıyor. :)

RosenRood65

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar Bu Facebook yüzünden birgün müşterilerle Kavga Edcez Sayfanın Donması yüzünden Biton video biton resim bi ton reklamlar v.s koymuslar onun yüzünden sayfada ilerlemek baya zorlaşıyor ve olan gene cafecilere oluyor bu sayfa neden böle oluyor yok neden donuyor yok neden yavaş nefret ediyorum bu facebook'tan Zaten ismide de Kendisi gibi harbiden de öle!
Kes Hesabını gönder gitsin Öyle adamlar var Google'den Google yi arıyorlar neden googleye giremiyorum diyolar.Hey allah'm ya.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
TEknolojiyi kullanmak isteyen vatandaşlarımıza böyle ağır Konuşmayalım, E bi zamanlar siz de bişi Bilmiyordunuz dimi ? :D:D

vacip42

Profesör
Reaksiyon puanı
0

üstad aynı sorun bendede var ya günlük kaçtefa faceebook donması vakasıyla urasıom :S