Bumerang Kullandınız mı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan REDFOKS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
[SDNTV]http://bumerang.hurriyet.com.tr/images/videos/tanitim/video_buyuk.flv[/SDNTV]

Hürriyetin bumerang servisinden haberiniz var mıydı ?

Tıkla kazan ve benzeri olaylarla zaman kaybetmek yerine bumerang ve benzeri servisleri denediniz mi?

http://bumerang.hurriyet.com.tr

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Daha önce blogumda kullanmıştım.

Her türden blogcular için iyi bir servis.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Faydalı bir servis olduğuna şüphe yok. Bazen adamlar haber gönderiyor bu haberi blogun da paylaşıyorsun 5, 10 tl anında hesabına yansıyor :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
fos... bir şey kazandırmıyor vakit kaybından başka bir şey değil...

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Filmlerden falan hep ilginç gelmiştir ama daha denemek nasip olmadı.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Kendi adıma konuşmam gerekirse; hürriyet ten gelecek para hiç gelmesin daha iyi..
Bir GALATASARAYlı olarak "hürriyet" gibi aşağılık bir medya kuruluşuna ait hiçbir oluşumun içinde bulunmamayı tercih ederim..

Diğer yandan Türkiye'deki hiçbir yapının blogculara pek bir para getireceğini düşünmüyorum... Ama [MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] Hocamız paylaştıysa vardır bir bildiği...Denemek isteyen arkadaşlar, buradan tecrübelerini diğer kardeşlerimize anlatırlar...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Benim asıl üzüldüğüm şu bölüm açıldı açılalı bir kişi çıkıp ta ben internetten şu işi yapıyorum (tık hikayeleri hariç) azda olsa kazandırıyor diyecek mantıklı bir şey çıkmadı.

Bumerang basit bir servis ama ciddi manada kullananlar var. Ne bilim bu sadece bir örnek belki bilmediğimiz bu tür başka servisler vardır.