Bulgaristan'da Operatör

HarunT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 2007 de Bulgaristan'a gittiydim ancak şimdi tekrar işim çıktı oralarda.O zamanlar cep telefonu operatörü olarak Globul'u tercih etmiştim ama bazı yerlerde 'çekmiyordu'.Bilgisi olan arkadaşlara soruyorum şimdi ben Vivacom'u mu tercih etmeliyim yoksa Mtel'i mi?Oralardan bir arkadaş Mtel iyidir ama pahalıdır dedi.Sizce Vivacom mu Mtel mi?Şimdiden teşekkürler yardım için :)

HarunT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir bilen yokmu yav, kaynadı gitti yahu:D

Reaksiyon puanı
189
Globul iyidir. Bir çok arkadaşım ile beraber ben de kullanıyorum sorun yaşamadım henüz. Mtel ya da Vivacom'u çok fazla tercih eden kişi olmadığından (arkadaş çevremden) kampanyalardan da yararlanıyorum böylece. Sen de çevrende kullanacağın insanlara göre seçim yap daha rahat olur bence :)

HarunT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Globul iyidir. Bir çok arkadaşım ile beraber ben de kullanıyorum sorun yaşamadım henüz. Mtel ya da Vivacom'u çok fazla tercih eden kişi olmadığından (arkadaş çevremden) kampanyalardan da yararlanıyorum böylece. Sen de çevrende kullanacağın insanlara göre seçim yap daha rahat olur bence :)
Çok Teşekkürler :)

hayoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
t-mobile da var diye biliyorum oda uygun demişlerdi ama araştırmak lazım detaylı

jeliboncocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
3 yıla yakındır globul kullanıyorum ve hiç şebeke sorunu yaşamadım. Oradan türkiyeyi ararım diyorsan vivacom daha uygun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bulgar operatörü türkiyede çekermi lütfen bilgi verin bana

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Up..
5 gün kadar Bansko'da olacağım, yola gece çıkacağım. Yolda bir benzinciden vb yerden hat alınabilir mi?
Tek ihtiyaç hızlı mobil internet ve tabii dağda çekebilmesi.