• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Bülent Korkmaz'dan vazgeçmeyiz!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
"Korkmaz'dan vazgeçmeyiz"

Galatasaray'da son maçlardaki değişiklikleri ve defansif oyun anlayışı nedeniyle eleştirilerin hedefi haline gelen ve sezon sonu yolların ayrılacağı iddia edilen Bülent Korkmaz'a Yiğit Şardan sahip çıktı. Başkan yardımcısı Yiğit Şardan, Korkmaz'dan kolay kolay vazgeçmeyeceklerini söylerken, "Az da olsa Şampiyonlar Ligi şansımız devam ediyor, sonuna kadar takımın ve kadronun arkasındayız" dedi.

Öte yandan Galatasaray'da Ankaraspor maçında oyundan alınması nedeniyle teknik direktör Bülent Korkmaz'a tepki gösterdiği iddia edilen Milan Baros, "Hocamla aramda problem yok. Beni de oyundan alması normal" dedi. Ben kendi performansıma kızdım. Hocanın beni oyundan çıkarması gayet doğal. Bülent hocaya karşı saygım büyük ve kendisi ile en ufak problemim yok. Hoca ile problemle yaşıyorum gibi gösterilmesi tamamen hayal ürünüdür. Kendisi çok iyi bir hoca ve iyi bir ilişkimiz var. Kızgın olmamım nedeni kendi performansımla alakalı.

KAYNAK

recai888

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bülent, Galatasaray için kredisi en uzun sayılabilecek nadir hocalardan biri. Onun için yarım sezonluk bi macera olamaz. Zaten yönetimin göndermek gibi bi fikri varsa birlikte gideceklerinin de bilincindedir. Gerek sakatlıklar gerekse karşılıklı şahsi sorunlar bu yılı erken bitirmemize neden oldu. Ama seneye için Bülent'e güveniyoruz...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Madem öyle diyorsunuz öyle olsun bakalım.

Benim güvenimi nasıl kazanacak bakalım Bülent hoca.

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Afferim bülent korkmaza galatasaraya şampiyonluğu kaybettirdi için bu seneki tecrübesi ona cümle kurmayı öğrettirir inşallah, çirkefliğini de pek görmedik ama şunu görüyoruz bu takıma skibbenin eseri diyor pek yanlış bu

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
bi ışık olsa neyse kalsın diyeceğimde
oyun tarzı , oyuna müdahaleleri çok saçma..
bikaç fırın ekmek yesin önce ;)

Rato

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Tabi ki öyle söyleyecekler kalan maçlarda adamın motivasyonu bozulup işler daha kötü olmasın diye. Sezon bitincede yeni birini arayıp duracaklar

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Ben bülent hocayı sevmedim. Futbolculuğuna hiç lafım olmadı ama hocalığı berbat. Futbolcular üzerindeki etkisi hiç hoşuma gitmedi. Direk teknik direktör olarak getirilmesi yanlış geldi günden güne sonuçları görünce. İlk geldiğinde çok sevinmiştim ama kaçtır fırsat tepiyor. Oyuncu değişiklikleri tam bi faciya oyuna müdahalesi sıfırı . Umarım seneye iyi olur. Kaybolacak bi seneye daha tahammülüm yok kendi açımdan. Eminim tüm taraftarlarda bu konuda benle hemfikirdir

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bence de öyle.

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Klasik yönetici yalanı,"hocamızın arkasındayız".Eğer ilk 4'e de giremezsek Bülent Korkmaz'ın kariyeri bile tehlikeye girebilir.

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
bulent sakın gs yı bırakma. not: bır fenerlı