Bulaşık Makinesi Tavsiyesi

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Enerji, temizleme ve kurutma performansı A sınıfı olan bir bulaşık makinesi almak istiyorum. Ayırdığım bütçe ise üç aşağı beş yukarı 1000 lira. Sorduğum arkadaşlarım genelde Siemans ya da Bosch al diyorlar.

Dediğim gibi ortalama 1000 lira civarında hangi modelleri tavsiye edersiniz? :clover:

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Samsung tavsiye ederim ben. Buzdolabı ve çamaşır makinesini kullanıyoruz. Bulaşık makinemizi değiştirme vakti gelince de yine Samsung tercih edeceğiz.

Sizin beklentilerinize binaen DMS300TRW modelini önerebilirim.

kcr

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Reklam gibi olmasın ama Bosch'un 58m12 modelini aldım, yaklaşık iki sene oldu, çok da memnunuz. 5 programlı, A sınıfı. Normalinde üç yıl garantisi var ama cüzi bir farkla 7 yıla kadar çıkıyor.

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Samsung tavsiye ederim ben. Buzdolabı ve çamaşır makinesini kullanıyoruz. Bulaşık makinemizi değiştirme vakti gelince de yine Samsung tercih edeceğiz.

Sizin beklentilerinize binaen DMS300TRW modelini önerebilirim.

Buzdolapları çok iyi diye duymuştum ama bulaşık makinesi konusunda emin olamıyorum.

bosch olabilir seçenek var

Evet, ben de Bosch düşünüyorum.

Reklam gibi olmasın ama Bosch'un 58m12 modelini aldım, yaklaşık iki sene oldu, çok da memnunuz. 5 programlı, A sınıfı. Normalinde üç yıl garantisi var ama cüzi bir farkla 7 yıla kadar çıkıyor.

58m12 diye bir modeli şu an yok sanırım ama 58m82 diye bir modeli var. Ben de o makine de karar kılmak üzereyim.

Teşekkürler cevaplarınız için :)