Bugün telefon alacak olsanız seçiminiz Samsung mu olurdu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NEFER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bugün telefon alacak olsanız seçiminiz Samsung mu olurdu?

• Evet

Kullanılan: 70 52.6%
  • Hayır

Kullanılan: 63 47.4%

• Kullanılan toplam oy
    133

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Kesinlikle 40 50 liralık bir telefon.

Almayayım.Tüketim çılgınlığından hazzetmiyorum.
Marka meraklısı değilim.İnsanların arz-talep meselesini iyi kavramaları gerekiyor.
Apple storede daha fazla uygulama olması farketmez.Şahsen benim ihtiyaç duyduğum uygulamalar müzik ile ilgilidir isterse apple storede 10 milyar uygulama olsun ben işime yarayanı alırım.google play içinde aynı.

O zaman konuşmayacaksın arkadaş susacaksın

cinemaker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle ve kesinlikte samsung diyorum. Jailbreaklisinden rootlusuna kadar yıllardır her türlü telefonu kullandım. En fazla rom desteği samsungda var. Türkiye desteği umrumda değil. Şu anda s2 kullanmaktayım. En stabil çalışan android telefon samsung dur.

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Akıllı telefon kullanıcı olarak onca parayı ona vermez şarjı uzun giden tuşlu eski model bir telefonu 100-150 liraya alırdım. Bir de sosyal medya hareketleri, hesaplarım vs için de bir tablet alırdım. Artık böyle düşünüyorum maalesef.

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Seçimim sony, samsung ve htc olurdu, ama asla apple olmazdı.

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Geçen hafta aldım blackberry 9360 model süper.
Balackber tlf hastasıyım

mehmet0321

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bakın burada Samsung'u tartışıyoruz Apple kategorisine gidip Samsung'u övebilirsiniz ama bir tartışma konusu başlığı görmediniz mi?
Apple ve ya samsung övme gibi bir amacım yok.
Konuşmayacaksın susacaksın gibi mesajlar yakışmıyor.

Geçen hafta aldım blackberry 9360 model süper.
Balackber tlf hastasıyım
Blackberryler nasıl pek bilgim yok.
Her telefonun ve markasının kendine özgü özellikleri vardır.Bahsedebilir misiniz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yarısı ısırılmış elmayı napacaksın :dil:.... Kesinlikle HTC One S veya One X alırdım ;)

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Blackberrylerin kullanıcısını sınırladığını düşünüyorum tabi bu klavyesiz modeller için geçerli değil. Ama sonuçta internette belli şekilde gezinmek zorundasın, oyunlar çok küçük yapımlar olmak zorunda, vs Bu yüzden zaten samsung en beğendiğim üretici. Saplantıları yok olabildiğince her şeyi desteklemeye kullanılabilirliği üst düzeye çıkarmaya çalışıyorlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
her markanın her ürününün kendine göre geliştirdiği patentlediği çeşitli teknolojileri var tabiki ama SONY için konuşmak gerekirse diğer markalardan farklı olarak en iyi yaptığı işi yapmaktan vazgeçmeyen bir marka... küçük bir örnekle samsung-lg gibi firmalar televizyon da üretiyor klima da üretiyor projeksiyon da üretiyor ama SONY marka bir klima göremezsiniz piyasada çünkü üretmez. sadece para kazanmak için her dala atlamaz sadece iyi olduğu konularda kendini geliştirir ve en iyi kalite ile piyasaya sunar, bu sebeptendir ki SONY ürünlerinin fiyatları diğerlerine oranla pahalıdır, bu yüzdendir ki SONY ürünlerinin dayanıklılığı ve kalitesi diğerlerinden üstündür. hayatında 1 kez SONY kulanmış bir insan (hangi ürünü olursa olsun) başka bir marka kullama ihtiyacı hissetmez... açıkçası ben de bir SONY kullanıcısı (fanatiği) olarak cebimi başka bir marka ile aldatmam... GSM seköründe uzun yıllar çalışmış biri olarak bütün markalar dahil, BRAVIA ekranın parlaklığı ve kontrastını verebilen hiçbir marka deneyimlemedim.. EXAMOR lensli kameranın verdiği canlı renk, gece çekimi (gece moduna ihyitaç duymadan), ses netliği, tasarım başarısı(Xperia ARC dünya tasarım ödüllü bir telefondur) ve radikal değişimlerini hiç bir markada bulamazsınız (iphone 5 örneğinde gördüğünüz gibi...) (ayrıca hangi markanın son kullanıcısı üşenmeden böylesine uzun cümlelerle yorum yazma isteği duyabilir ki) :)))))

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Büyük ihtimal sony alırdım.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Param olsa Vertu alırdım ule ne işim olur herkesin elindeki telefonlarla, keh keh kih kih ahsduahsfsd

neons41

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bugünde hayır,yarında hayır,sonsuza dekte hayır :) Samsung Galaxy Wonder kullanıcısıyım telefonumu 700 tl ye aldım o zamanlar Sony Xperia Neo V ile Galaxy W arasında kalmıştım Galaxy W aldım keşke neo v alsaydım filan diyordum ama bugün aldıgım bir haber beni yıktı sola 790 tl den satılıyormuş :( Bundan sonraki telefonum kesinlikle samsung olmayacak sebebi ise müşterinin hiç önemsenmemesi ve kalitesiz malzeme kullanılması..

sese5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugünde hayır,yarında hayır,sonsuza dekte hayır :) Samsung Galaxy Wonder kullanıcısıyım telefonumu 700 tl ye aldım o zamanlar Sony Xperia Neo V ile Galaxy W arasında kalmıştım Galaxy W aldım keşke neo v alsaydım filan diyordum ama bugün aldıgım bir haber beni yıktı sola 790 tl den satılıyormuş :( Bundan sonraki telefonum kesinlikle samsung olmayacak sebebi ise müşterinin hiç önemsenmemesi ve kalitesiz malzeme kullanılması..
neo alaydın görürdüm ben seni. wondera kalitesiz malzeme diosan neo ya çöp dersin heralde

neons41

Asistan
Reaksiyon puanı
0
neo alaydın görürdüm ben seni. wondera kalitesiz malzeme diosan neo ya çöp dersin heralde

evet belkide neo v den çok daha iyi ona birşey demiyorum ama iyi okumamışsın xperia sola nın bu kadar düşmesinin ardından keşke biraz daha bekleseydim diyorum çünkü samsungun öyle abartıldıgı kadar kaliteli işler yaptıgını düşünmüyorum.sadece apple'ın en büyük rakibi oldugu için tutuldugunu düşünüyorum bundan yıllar önce kimse samsungun yüzüne bakmıyordu nokia kraldır deniyordu bugün gelinen nokta ortada.sonuç olarak insanlar durumlara göre çok fazla değişiklik gösteriyor aldanmamak lazım..

free_agent

Asistan
Reaksiyon puanı
48
Samsung eskiyen modele pek destek vermiyor.Apple fazla pahalı ve kısıtlamaları var.Nokia şu an wp8 ile bir soru işareti.Herhalde gidip bir SONY alırdım.

burnin26

Asistan
Reaksiyon puanı
1
olmazdı çünkü apple hala cep telefonu üretiyor:))

mehmet0321

Doçent
Reaksiyon puanı
0
50 liraya w205 aldım müzik çalsa yeter zaten bana:)

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
dünyada başka kalmazsa oda belki samsung alırım adamların destek denen bir birimi yok alıyorsun cihazı 2 ay gecmeden fiyatı düşüyor kerizmiyimki çıkardığı bir cihazı alayım giderim iphone alırım bir sene sonrada fiyatı aynı olur en azından

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Samsung Kullandim Birde Sony Kullanmayi Dusunuyorum askerlik isi olmaasa s3 Tu ama Suan Askerden sonra Sony Dusunuyorum

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Kesinlikle Samsung ya S2 yada S3 hangisine para yeterse.. S2 G olanında değil ama normal S2 alırdım :D