Alper__
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 62
Bugün bi bilgisayar aldım. Akşam eve geldim, aldığım kişi yanında HDMI kablosu vermedi. Ben de alelacele züccaciye kapanmadan (kepenkleri kapalıydı zar zor girdim) gittim HDMI kablosu aldım. Eve geldim hevesliyim, yeni PC başka bi engel yok takıcam kabloyu açıcam PC'yi kafasındayım.
Neyse hazırladım monitörü kasayı falan taktım HDMI'ın bi ucunu monitöre diğer ucunu da karta takmaya çalışıyorum girmiyor. Bi kasanın arkasını çevireyim niye girmiyor diye porta baktım, Display portuymuş...
Ekran kartında HDMI portu yok. HP sen n'apıyorsun hacı? Bu neyin kafası? Neyse yeni aldığım PC'yi Yurtiçi kargonun geliş hızına göre kullanmaya başlayacağım. Hani satan kişi de söylemedi hdmi portu yok diye sinir oldum akşam akşam sinirden gülüyorum.
İyi forumlar
Önek zorunluluğu varsa neden bu kadar az önek var?
Neyse hazırladım monitörü kasayı falan taktım HDMI'ın bi ucunu monitöre diğer ucunu da karta takmaya çalışıyorum girmiyor. Bi kasanın arkasını çevireyim niye girmiyor diye porta baktım, Display portuymuş...
Ekran kartında HDMI portu yok. HP sen n'apıyorsun hacı? Bu neyin kafası? Neyse yeni aldığım PC'yi Yurtiçi kargonun geliş hızına göre kullanmaya başlayacağım. Hani satan kişi de söylemedi hdmi portu yok diye sinir oldum akşam akşam sinirden gülüyorum.
İyi forumlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önek zorunluluğu varsa neden bu kadar az önek var?