Bugün aldığım monitörde 1 ölü piksel çıktı değiştirmeye değer mi?

Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar bugün sinerjiden Bir monitör aldım bir de bilgisayar aldım bilgisayarı daha teslim etmediler monitör alıp eve geldim. Bir ölü piksel çıktı sizce sıkıntı çıkarmı, bir ölü piksel için değiştirmeye değer mi? Çok minik bir nokta alırken ölü piksel testi yaptırdım ama görmedim sizce sıkıntı çıkarırlar mı ölü piksel büyür mü?

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Başka problemleri de olabilir, uzun ömürlü kullanım için yol yakınken değiştirmenizi öneririm.

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804
Vaktin varken değiştir, ne yazık ki Sinerji bin dereden su getirten bir firma. Ürünün kısa zamanda arkasında durmaktan vazgeçecektir.

Reaksiyon puanı
10
Vaktin varken değiştir, ne yazık ki Sinerji bin dereden su getirten bir firma. Ürünün kısa zamanda arkasında durmaktan vazgeçecektir.
Perşembe götürsem olur mu? Perşembe pc yi almaya gideceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında 1 ölü piksel beni rahatsız etmiyor ileride daha büyük bir sorun olur mu? Benim için şuanlık gayet iyi ama ilerde sorun olcaksa değiştircem.Eğer olmaz diyorsanız değiştirmicem

Logithx

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,104
Daha yeni almışsın para veriyorsun değiştir gitsin kullanmadın hemen değiştirmek daha iyi..

PsikoMoon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
degiştir gitsin sıfır almışsın para vermişsin

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Arkadaşlar bugün sinerjiden Bir monitör aldım bir de bilgisayar aldım bilgisayarı daha teslim etmediler monitör alıp eve geldim. Bir ölü piksel çıktı sizce sıkıntı çıkarmı, bir ölü piksel için değiştirmeye değer mi? Çok minik bir nokta alırken ölü piksel testi yaptırdım ama görmedim sizce sıkıntı çıkarırlar mı ölü piksel büyür mü?
Değiştirin yinede ne olmaz...

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804
Ekranı açmadan pixel olduğunu bilemezsin.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Dene degistirmeyi degismezse baska sorun olmaz.