enesdegirmenci
Asistan
Yeni sıfır arabalar çıkarsa düşme ihtimali var devlet zaten el atacakti bu fiyatlaraHerkese selam bildiğiniz üzere son zamanlarda Türkiye'de 2.el otomobil fiyatlarında bir yükseliş gerçekleşti. Bu fiyat artışı sonrası genel olarak halk 'Bu tenekeye bu parayı vermem' diye bir geri dönüşte bulundu. Sıfır arabalardan hiç bahsetmiyorum zaten
2. el otomobil fiyatları sizce düşecek mi?
Ekli dosyayı görüntüle 110967
120.000 e aldığımız 177 lik audi Quattronun en az 170.000 e cıkmasi :/Şu zamanda gerçekten araba alınmaz. Tofaş şahin 50K olmuş...
Dayağı hak etmiş. ?Alınmaz. 2000 model VW Bora'ya 100k yazmışlardı en sonSatıcı dayak yemişti.
Öyle deme hocam. Vosvogen bu (!)Dayağı hak etmiş. ?
Moruk bune ya 120.000 lira verilmez ki buna
İş ona döndü artık. ?Sıfır araba alacağına üstüne az daha koy 2.el al.
Egea ya para verilmez benceBabama anlatamıyorum.Sıfır Egea Sedan Urban Plus alacağız tam otomatik.Siz ne düşünüyorsunuz.
Sıfır araba olarak en ucuz o zaten ama malzeme kalitesi falan berbat kaporta olarak dayanıksızO fiyatlarda sıfır başka hangi arabayı alabiliriz.
Ben de Egea 1.4 Fire benzinli düşünüyordum. 1.4 benzinlilerde yağ eksiltme ile ilgili çok şikayet okuyunca soğudum arabadan. Sorun halen devam ediyor mudur, bilmiyorum.O fiyatlarda sıfır başka hangi arabayı alabiliriz.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...en-polo-1.0-trendline-extrali-847031757/detayMesaj otomatik birleştirildi:
Moruk bune ya 120.000 lira verilmez ki buna
Renault megane 4 e bakabilirsiniz fiat dan daha iyi oldugu kesinBabama anlatamıyorum.Sıfır Egea Sedan Urban Plus alacağız tam otomatik.Siz ne düşünüyorsunuz.
Chevrolet Türkiye'den çekildi ama. Sonunun ne olacağı belli değil.şu anda alınacak en mantıklı araç chevrolet grubu. parçası pahalıymış piyasası yokmuş vs. inanmayın. çatır çatır satılıyor.
2000 model Vw dökük araba alacağınıza, 2005-2006 model temiz chevrolet alın daha iyi.