Bişey olmaz, tabi doğru kurar isen ve tavsiyem yanında magiskte kur, bazı özellikle banka uygulamaları cihazda özelleştirilmiş bir rom olduğunu farkeder ve bunu magisk hide ile engelleyip kullanabilirsinBurdaki kişinin yaptığı rom güzel fakat emin olamadım bir sıkıntı çıkarmı ya da benim telefonuma uygunmudur dediği gibi her telefona yüklenirmi sizce?
Kim bilir ne yükledin acaba telefonaSony xperia vardı yazılım değiştirdim program indrim windows defender virüslü dedi şok oldum şaşırdım bence guvenmeyiniz.
Çünkü bir şeyi yanlış yaptın, oysaki eğer sağlıklı bir şekilde kursaydın cihaz çalışırdıYazılım değiştirdim oyuzden telefon çöp.
Neden, çünkü bir çok insan bu işle uğraşmayı sevmiyor, yeni telefon almak daha kolay geliyor, rehberi kelimesi kelimesine dikkatlice uygulanırsa hiçbir sıkıntı çıkmazHiç bir rom a güvenmeyin
Defender?ne alaka yaniBende uğraştım windows defender geliştiyorlar oyuzden program viruslü.
Neden ki bilindik olanlara guvenilir.Hiç bir rom a güvenmeyin
Doğru yüklersen hiç bir şey olmaz, bide bu kanalı biliyorum ben, güvenebilirsinDefender?ne alaka yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden ki bilindik olanlara guvenilir.
Sence kuruyimmi telefonuma bu romu ya da adamin yaptigi digerlerini?(SMG610F TELEFON)Bişey olmaz, tabi doğru kurar isen ve tavsiyem yanında magiskte kur, bazı özellikle banka uygulamaları cihazda özelleştirilmiş bir rom olduğunu farkeder ve bunu magisk hide ile engelleyip kullanabilirsin
Kim bilir ne yükledin acaba telefona
Kurulumu nasil olur instagram varmi durmayan_fevziDoğru yüklersen hiç bir şey olmaz, bide bu kanalı biliyorum ben, güvenebilirsin
Instagram yok ama yapman gereken tek şey belirli bölümleri silip, sonrada romu flashlamakSence kuruyimmi telefonuma bu romu ya da adamin yaptigi digerlerini?(SMG610F TELEFON)
Kurulumu nasil olur instagram varmi durmayan_fevzi
Siz pcde kontrol ettiginizde viruslu dedi eger oyleyse ben cok dosya gordum virus denilen ama hepsi saglamdi.Alakısı vardır her türlü.
Bu kadar basitse tamam saol.Instagram yok ama yapman gereken tek şey belirli bölümleri silip, sonrada romu flashlamak
bir çok güvenmediğim romu kendi telefonumda test etmişimdir. Tek sıkıntı telefonuna uygun olması. Eğer telefonuna uygun değil ise sakın denemeyin. Mevcut recovery dizinine ve stock roma ciddi zarar verir yani telefonunuz Hard brick olurBurdaki kişinin yaptığı rom güzel fakat emin olamadım bir sıkıntı çıkarmı ya da benim telefonuma uygunmudur dediği gibi her telefona yüklenirmi sizce?
zaten rom kurulum ekranında sorar ek olarak root indirmek istiyor musunuz diyeTabii isteğe bağlı olarak gapps ve magisk kurabilirsin
Peki bu abimizin dedigi all the phones ibaresi dogrumudur yani j7 prime yukleyebilirmiyim?bir çok güvenmediğim romu kendi telefonumda test etmişimdir. Tek sıkıntı telefonuna uygun olması. Eğer telefonuna uygun değil ise sakın denemeyin. Mevcut recovery dizinine ve stock roma ciddi zarar verir yani telefonunuz Hard brick olur
O ne demek ?Siz her telefon uyumlu sanıyormusunuz.
all the phones demesine güvenmeyiniz. 5 ay önce kendi j7 prime telefonuma android 9 saf rom yüklerken brick yapmıştım ve rom açıklamasında tüm telefonlar için uygundur ibaresi mevcuttuPeki bu abimizin dedigi all the phones ibaresi dogrumudur yani j7 prime yukleyebilirmiyim?
Eğer uyumluysa neden olmasın? Adam neden seni kandırıp da başka bir cihazın romunu versin ki?Peki bu abimizin dedigi all the phones ibaresi dogrumudur yani j7 prime yukleyebilirmiyim?
Yani indiriyimmi indirmiyimmiall the phones demesine güvenmeyiniz. 5 ay önce kendi j7 prime telefonuma android 9 saf rom yüklerken brick yapmıştım ve rom açıklamasında tüm telefonlar için uygundur ibaresi mevcuttu![]()
bana hiç güvenilir gelmediBurdaki kişinin yaptığı rom güzel fakat emin olamadım bir sıkıntı çıkarmı ya da benim telefonuma uygunmudur dediği gibi her telefona yüklenirmi sizce?