Bu yazın en hit 2 parçası!

Phabio

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Yanlış duymadınız! :mrgreen:

Bu yaza damgasını vuracak o 2 parça, tamamen kendi eserlerimdir.
Şaka bir yana, iyi-kötü yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Dance eJay kullanarak yaptığım ilk 2 parça huzurunuzda:

"HQ" butonuna basarsanız sesi CD kalitesinde dinlersiniz. Basmanızı tavsiye ederim.

http://www.youtube.com/watch?v=9o1MoVHjyoM

YouTube - Phabi - Daylight

Reaksiyon puanı
189
bence parçalar 10 numara ama Dance eJay gibi bir programda tıkılıp kalma Acid Music, Adobe Soundbooth, Reason, Fruity Loops gibi programları öneririm...

Özellikle de Reason programı bu konuda 10 numaradır. Sanal olarak bir stüdyodaki cihazların aynılarını kullanabileceğin ve aletler arası kablo bağlantılarına kadar düzenleyebileceğin mükemmel bir sentezleyici...

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
bence parçalar 10 numara ama Dance eJay gibi bir programda tıkılıp kalma Acid Music, Adobe Soundbooth, Reason, Fruity Loops gibi programları öneririm...

Özellikle de Reason programı bu konuda 10 numaradır. Sanal olarak bir stüdyodaki cihazların aynılarını kullanabileceğin ve aletler arası kablo bağlantılarına kadar düzenleyebileceğin mükemmel bir sentezleyici...

Bi Programmer'ın da yorumu bu kadar olur :D
Şarkıyı bırakmışsın programlamaya geçmişsin usta, hayırdır yine sabaha kadar programlama felan :hammer: :mrgreen:

Reaksiyon puanı
189
yok be yahu ne programlaması. programlamanın yanında bende amatör olarak (hobi baabında :D) uğraşıyorum kendi müziklerimi yapmakla. o yüzden muzik programlarını bilirim ve Dance eJay'i pek sevmem...

Phabio

Doçent
Reaksiyon puanı
6

Beğenmene sevindim. :)

Fruitly Loops kullanıyorum. Fakat öğrenme aşamasındayım.
Dance eJay ile sıkıntıdan yaptım bunları. Asıl amacım Fruity Loops ve alternatifleri. Yalnız fazla komplike. Yardımcı olabilir misin?

Reaksiyon puanı
189
eğer loop bulmakta sıkıntı yaşamam dersen acid music'i öneririm çok basit bir programdır ve çok güzel müzikler yapabilirsin...

fruity loops ve reason biraz kazık bir program ona harbi iyi kasmak lazım...

Phabio

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Hazır looplarla birşeyler çıkarmak istemiyorum, öyle olsa forza Dance eJay :D Fruity Loops'a bayağı bir kafa yoruyorum şu aralar, ama gerçekten çok karışık.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Elektronik müzikle uğraşan biri olarak parçaları beğendim.Özellikle ikincisini Tamer kardeşim.Sana program olarak fl stüdyoyu tavsiye ederim.Orda farklı vstilerle kendi melodilerini, ritimlerini rahatlıkla yapabilirsin.

Phabio

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Elektronik müzikle uğraşan biri olarak parçaları beğendim.Özellikle ikincisini Tamer kardeşim.Sana program olarak fl stüdyoyu tavsiye ederim.Orda farklı vstilerle kendi melodilerini, ritimlerini rahatlıkla yapabilirsin.

Sağol kardeşim. Şu anda FL ile uğraşıyorum fakat dediğin kadar rahat değil. Belki rahattır dediğin gibi fakat henüz çok yeniyim, çözmeye çalışıyorum. Özellikle hazır olan loopları patternlara birtürlü yerleştiremedim, 11 saniyelik bir loopu kanallardan birine gönderiyorum, kanalların olduğu pencerede sol üst köşedeki değeri yükseltiyorum, fakat milisaniyelik aksamalar oluyor. Kafayı sıyırdım neredeyse...

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Zaman harcadıkça çözersin fli.Bende elimden geldiğince yardım ederim sana.Kolay gelsin sana.Çıkmam gerek şimdi:)

GİGABYTE2

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeş Cd biraz çizik galiba :D HQ yapınca açılmıyo (parça 1 ):D

DogukanDogu

Profesör
Reaksiyon puanı
8
gerçekten harika bir çalışma, parçaların indirme linkini acaba mümkünse verebilir misin? Bir de parçaların orijinallerinin adı ne? :)

Soul1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
güzel parçalar. ama daylight isimli olan 3.00'dan sonra 4.18 e kadar boş.

Phabio

Doçent
Reaksiyon puanı
6
gerçekten harika bir çalışma, parçaların indirme linkini acaba mümkünse verebilir misin? Bir de parçaların orijinallerinin adı ne? :)

MP3 olarak upload etmedim. Orijinalleri, dinlediklerin zaten. :)

güzel parçalar. ama daylight isimli olan 3.00'dan sonra 4.18 e kadar boş.

Evet, sonradan farkettim. Video haline getirirken bir problem olmuş.

Bu arada beğenmenize sevindim, teşekkürler. :)