İos 15 olmayabilr sizinki.Güncelleyin.Arkadaşlar selam iOS 15 de ayarlar iPad gibi ama bende normal bu sahte bir yazılımmı.
iOS 15 hocamİos 15 olmayabilr sizinki.Güncelleyin.
iOS 15 bu ama hocam ayarlar böyle gözüküyor amaiOS 14.6 kurulu bende, benim de aynı sahte olduğunu düşünmüyorum. Neden böyle sordunuz ki?
Lutfen anlayin, telefonunuz orjinal cakma degil.Arkadaşlar selam iOS 15 de ayarlar iPad gibi ama bende normal bu sahte bir yazılımmı.
Bu iOS 15 degilArkadaşlar selam iOS 15 de ayarlar iPad gibi ama bende normal bu sahte bir yazılımmı.
Bu iOS 15 degilArkadaşlar selam iOS 15 de ayarlar iPad gibi ama bende normal bu sahte bir yazılımmı.
Anladım.Lutfen anlayin, telefonunuz orjinal cakma degil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu iOS 15 degil
Bu iOS 15 degil
Bu iOS 15 degil
Bu iOS 15 degil
O zaman yazilim guncellemelerini kontrol edin.Anladım.
O zaman yazilim guncellemelerini kontrol edin.
Anladım.
Kaç kez okudum![]()
Soru - Iphone'nni Orjinal Olup Olmadığı Nasıl Anlaşılır?
Baştan söyliyim bunları ben yazmadım bunu iPhone Orjinal Olup Olmadığı Nasıl Anlaşılır? sayfasından aldım bilgi olsun diye ekledim. Böyle büyük bir pazar payı ile, “sahte iPhone” pazarı vicdansız telefon üreticileri için çok kazançlı hale geldi. Daha önceki iPhone çalmalarından bazıları o...forum.shiftdelete.net
Peki sonuc?Kaç kez okudum
AynıPeki sonuc?
Size o konuya gore cakma mi yoksa orjinal mi diye sordum.
Orijinal olmasaydı iTunes görmezdi değilmi Ama ya bir uygulama kodlayıp iTunes’in görmesini sağlıyorlarsa2 Gündür Alıdığınız telefon ile uğraşıyorsunuz.Orjinal diyoruz.Daha konu açmayın diyemem size.Ama TELEFONUNUZ ORJİNAL
Bak kardeşim.Bilim Kurgu izlemeyi bırak.Ona bakılırsa adam sana tuzak kurdu sen telefonla uğraşırken patlatcak seni.Orjinal diyorum anlamıyosun.Orijinal olmasaydı iTunes görmezdi değilmi Ama ya bir uygulama kodlayıp iTunes’in görmesini sağlıyorlarsa
Ama ya uygulamalar kodladılarsa herşeyi gerçek diye satıyorlarsa birebir aynıysaBak kardeşim.Bilim Kurgu izlemeyi bırak.Ona bakılırsa adam sana tuzak kurdu sen telefonla uğraşırken patlatcak seni.Orjinal diyorum anlamıyosun.
Pubg Mobile indirin.Akıcıda Hayvan gibi kasıyorsa çakmadır.Orta düzey veya 60 fps ise orjinaldir.Ama ya uygulamalar kodladılarsa herşeyi gerçek diye satıyorlarsa birebir aynıysa
Ya kardeşim yürü git işine.Etiketleme bir daha beni.Orjinal işte.Çok şüphe duyuyorsan sat bana 1200 TL veriyim.Ya A kalite sahte bir anakart taktılarsa
kardeşim öyle bir ihtimal yok anakart kopyalamak imkansız bu kadar takmanıza gerek yokYa A kalite sahte bir anakart taktılarsa
Çok fazla abartıyor arkadaş.kardeşim öyle bir ihtimal yok anakart kopyalamak imkansız bu kadar takmanıza gerek yok
belki trollüyordur...Çok fazla abartıyor arkadaş.
Trol değil hocam benim psikolojim çok yerinde değil sadecebelki trollüyordur...
takmayın bu tarz şeyleri ben size ne hikayeler uydururum bir bilseniz.Trol değil hocam benim psikolojim çok yerinde değil sadece
Anlamadımtakmayın bu tarz şeyleri ben size ne hikayeler uydururum bir bilseniz.
kafanıza takmayın telefon mevzusunu orijinal garantisi benim.Anlamadım
Hocam discord adresiniz varmı varsa atabilirmisinizkafanıza takmayın telefon mevzusunu orijinal garantisi benim.
YEnes#2006Hocam discord adresiniz varmı varsa atabilirmisiniz