Yıldırım E.
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,681
dc de arkadaş beni öldürdü haberiniz olsun.
engelledim sonunda
Mesaj otomatik birleştirildi:
engelledim sonunda
Ayıp ettiniz be hocamdc de arkadaş beni öldürdü haberiniz olsun.
engelledim sonunda
dc de arkadaş beni öldürdü haberiniz olsun.
engelledim sonunda
Sizde çok fazla şüphe duyorsunuz hocam. Troll olduğunuzu düşünmeye başladım artık. Cihazınız orjinal.Ya A kalite sahte bir anakart taktılarsa
Hicam discordunuz varmı vu işlerden anliyirsanizSizde çok fazla şüphe duyorsunuz hocam. Troll olduğunuzu düşünmeye başladım artık. Cihazınız orjinal.
yok sosyal i kardeşim eğer cidden bu takıntıdansa psikologa gitmeni öneririm.Ayıp ettiniz be hocam
Hocam soruma cevap gelmedi
Hocam discord varmiAga bak eğer cihaz çakmaysa bile (orijinal olduğundan eminiz ama farzedelim çakma) böyle çakma cihaz yapan adamlara saygı duyup kullanmaya devam etorijinal iphone işte takma kafana
Orijinal olmayanlar eline alır almaz kendini belli eder
Çok takıyorum hocam böyle seyleri ama orjinal olduğunu öğrenince (benim sordugum şeylerle beraber) rahatliyorumyok sosyal i kardeşim eğer cidden bu takıntıdansa psikologa gitmeni öneririm.
Discordum yok hocam.Hicam discordunuz varmı vu işlerden anliyirsaniz
Bu forum ve bip dışında hiçbir şey yok bendeHocam discord varmi
Çok takıyorum hocam böyle seyleri ama orjinal olduğunu öğrenince (benim sordugum şeylerle beraber) rahatliyorum
Yapmayın be hocamDiscordum yok hocam.
Konu açmasak bu konudan devam etsek tatil sevmemBu forum ve bip dışında hiçbir şey yok bendewp instagram dc fln hiçbir şey yok
Yav sen takma cihaz orijinal
Ama eğer bir konu daha açarsan uzun bir tatile çıkma ihtimalin var ben onu söyliyim![]()
Telefonun Orjinal. Çakma olsaydı arayüzde bile kasardı.
Aga siyanür içtikten sonra foruma girebiliyorsa zaten helal olsunpsikolojik sorunların olduğu belli ve buna cevap olarak discord sorma
c++ da iphone kurulurken hatalar çıkar media markette aldım bendede böyleydi
kafana takma bir tane siyanür hapı al iç
ve birdaha bu foruma hiç girme
Hocam olmuyor ama discord varsa verin birkaç şey soracağımpsikolojik sorunların olduğu belli ve buna cevap olarak discord sorma
c++ da iphone kurulurken hatalar çıkar media markette aldım bendede böyleydi
kafana takma bir tane siyanür hapı al iç
ve birdaha bu foruma hiç girme
allahım sen bana sabır verHocam olmuyor ama discord varsa verin birkaç şey soracağım
Burdan sorunuzu yazın,yardımcı oluruz size.Hocam olmuyor ama discord varsa verin birkaç şey soracağım
Kullanmıyorum.Hocam discord varmi
Arkadaş troll sanırım yada çok şüpheleniyor.yöneticiler bu arkadaşa bakarsa mutlu olurum çok rahatsız ediyor.