Bu virüsleri nasıl silerim

ilteris07

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Category: Trojan Downloader

Description: This program displays deceptive product messages.

Recommendation: Remove this software immediately.

Microsoft Security Essentials detected programs that may compromise your privacy or damage your computer. You can still access the files that these programs use without removing them (not recommended). To access these files, select the 'Allow' action and click 'Apply actions'. If this option is not available, log on as administrator or ask the local administrator for help.

Items:
containerfile:C:\Users\mudur\AppData\Local\Temp\c.exe
file:C:\Users\mudur\AppData\Local\Temp\c.exe->(UPX)
file:C:\Windows\Tasks\{66BA574B-1E11-49b8-909C-8CC9E0E8E015}.job
process:pid:2420
regkey:HKCU@S-1-5-21-644368975-56040666-4062477107-1000\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS\CURRENTVERSION\RUN\\Zeldar
runkey:HKCU@S-1-5-21-644368975-56040666-4062477107-1000\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS\CURRENTVERSION\RUN\\Zeldar
taskscheduler:C:\Windows\Tasks\{66BA574B-1E11-49b8-909C-8CC9E0E8E015}.job

yardımlarınızı lütfen.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Yükle kaspersky 9 u trial bile olsa işini rahatlıkla görür siler kurtulursun hem detaylı bi tarama yaparsın

barnic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bitdefender 2010 cookie leri bile tarıyor, deneme sürümünü indirip güncelle sonra da komple bilgisayarı tarat

yasin04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
yaw gidin hepiniz adam şimdilerin en iyi antivirusunu kullanıyor abicim listeden removeyi seç aply aciton gibi bi düğme var ona tıklat bu kadar basit diğer arkadaşlarda ancak bişeye yaramayan antileri kullansın

yasark

Asistan
Reaksiyon puanı
5
yaw gidin hepiniz adam şimdilerin en iyi antivirusunu kullanıyor abicim listeden removeyi seç aply aciton gibi bi düğme var ona tıklat bu kadar basit diğer arkadaşlarda ancak bişeye yaramayan antileri kullansın

Microsoft Security Essentials mı?

barnic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3

Microsoft Security Essentials :4:, güvenmediğim antivirüslerin başında gelir, bir zamanlar microsoft, windows firewall için en iyisidir diyordu, kaç kişi kullanıyor merak ediyorum.

yasark

Asistan
Reaksiyon puanı
5
İşim gereği (Bilgi İşlem Yöneticisi) , sık sık virüslerle uğraşıyorum. Kısa süre önce virüslü bir bilgisayarı ghostladım ve bir kaç programla tek tek tarattırdım, gözümle görerek en doğrusunu belirlemek için. En iyisi içlerinde Nod32 çıktı, en kötüsü ise Microsoft Security Essentials dı. En basit autorun ları bile bulamıyor, c nin için dsdlthkb.exe gibi saçma sapan virüslerle dolu, temiz diyor. Yok bukadar işe yaramaz bir program. Microsoft un genel de yaptığı yazılımların çoğunu hayranlıkla izledim ve kullandım ancak bireysel güvenlik te hep zayıf benim gözümde.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
HijackThis veya Müadili Bir Programla Silebilirsin
Yada ESET veya Kaspersky Gibi Sağlam Bir Antivirüsle Güvenli Kiptede Temizleyebilirsin

Ert_Gun

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Bitdefender internet security 2010 trojan konusunda çok başarılı bir yazılım bence onunla taratabilirsin bilgisayarını

Eχe.CuƬioη

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bak Combofix kullan kurulum filan istemiyor bunu bir dene Bilgisayarını yeniden başlat olmasa Antivirus yazılımı kur.
ComboFix 2.0

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
panda 2010 u da ben öneririm.yukardakilerin hepsiyle çalıştım.en iyi olan panda diyebilirim.ama çok ağırlaştırıyo pc yi.ben kullanmıyorum o yüzden.sadece arada yükliyip virüsleri sildiriyorum.sonrasında aynı gün siliyorum kendisini :)

yasark

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar emin olarak şunu belirteyim.

Antivirüs: Esed Nod 32
Malware: Malwarebyte's Anti Malware
Spyware: Super Anti Spyware

İşte bu 3 ünün temizleyemeyeceği hiçbir şey yok. Nelerini kurtardım ben bu 3 ü ile. Alet çantanızdan kesinlikle eksik etmeyin derim.

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54

İşte bu 3 ünün temizleyemeyeceği hiçbir şey yok. Nelerini kurtardım ben bu 3 ü ile. Alet çantanızdan kesinlikle eksik etmeyin derim.

peki bunlar sistem dosyalarında olan virüsleri hiçbirşeye gerek duymadan ve dosyaya zarar vermeden normal taramalarda silebiliyomu?

KAZUYA

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Virüs silemezsin arkadaşım. Virüsler mantıkları gereği sistem dosyalarını bozarlar. Sen virüsü silsende sistemdeki bozulan dosyalar zamanla uyumsuzluklar yaratıp sistemin stabil çalışmasını engeller.Programları açamazsın genel bir yavaşlık başlar. flash siteleri göstermez vb. Virüs yediğine eminsen Format at. Format sonrası internete bağlandığında ilk işin lisanslı bir internet security yüklemen senin için daha uygun

yasark

Asistan
Reaksiyon puanı
5
peki bunlar sistem dosyalarında olan virüsleri hiçbirşeye gerek duymadan ve dosyaya zarar vermeden normal taramalarda silebiliyomu?

%90 diyebilirim (benim tecrübelerime göre) . En son uğraştığımda svchost u etkilemiş bir virüs temizlemiştim onda da dosyayı elle yenileyerek sorunu gidermiştim.

Şuana kadar tüm programları deneyerek seçmiştim bunları. Ayrıca Malware ve Spyware programları sorduğumda Microsoft İletişim Merkezi Sistem Mühendisleri tarafından da daha önceden tavsiye edilmişti.

---------- saat 11:40 eklendi ---------- önceki mesaj saat 11:38 eklenmişti ----------

Virüs silemezsin arkadaşım. Virüsler mantıkları gereği sistem dosyalarını bozarlar. Sen virüsü silsende sistemdeki bozulan dosyalar zamanla uyumsuzluklar yaratıp sistemin stabil çalışmasını engeller.Programları açamazsın genel bir yavaşlık başlar. flash siteleri göstermez vb. Virüs yediğine eminsen Format at. Format sonrası internete bağlandığında ilk işin lisanslı bir internet security yüklemen senin için daha uygun

Sistem dosyalarını düzenlemek için, gerek Microsoft un gerekse 3.party yazılımlar mevcut, bunlar ile sistem stabil hale dönüştürülebilir.

yasin04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Microsoft Security Essentials :4:, güvenmediğim antivirüslerin başında gelir, bir zamanlar microsoft, windows firewall için en iyisidir diyordu, kaç kişi kullanıyor merak ediyorum.

siz kendinizi avutuyosunuz ben format attığım tüm sistemlere Microsoft Security Essentials yükledim hiç birisinde kasılma yok tüm özellikler otomatik cracklenmiş satın alınmış güvenlik yazılımı kullanacağıma Microsoft Security Essentials tercih ederim ve tavsiye ederim :devil: bidaha benimle virus konusunda boy ölçüşme ne dediğimi bilirim beennnn

---------- saat 12:07 eklendi ---------- önceki mesaj saat 12:04 eklenmişti ----------

daha önce a dan z ye tüm viruslerle uğraştım

yasark

Asistan
Reaksiyon puanı
5
siz kendinizi avutuyosunuz ben format attığım tüm sistemlere Microsoft Security Essentials yükledim hiç birisinde kasılma yok tüm özellikler otomatik cracklenmiş satın alınmış güvenlik yazılımı kullanacağıma Microsoft Security Essentials tercih ederim ve tavsiye ederim :devil: bidaha benimle virus konusunda boy ölçüşme ne dediğimi bilirim beennnn

---------- saat 12:07 eklendi ---------- önceki mesaj saat 12:04 eklenmişti ----------

daha önce a dan z ye tüm viruslerle uğraştım

Araya girdim ama Fazla da lafı uzatmak istemiyorum ancak herkesin bir doğrusu vardır. Ben de Bilgi İşlem Sektöründe ve öncü bir firmada yıllardır Yönetici olarak çalışmaktayım ve bildiğimi paylaştım. Bu arada birşey daha paylaşmak isytiyorum, az önce okuduğum bir haber: http://shiftdelete.net/bagimsiz-testler-eset-nod32-dedi-16869.html

Herkesin doğrusu kendine, ben A ile temizlerim sen B ile. :cool:

yasin04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Araya girdim ama Fazla da lafı uzatmak istemiyorum ancak herkesin bir doğrusu vardır. Ben de Bilgi İşlem Sektöründe ve öncü bir firmada yıllardır Yönetici olarak çalışmaktayım ve bildiğimi paylaştım. Bu arada birşey daha paylaşmak isytiyorum, az önce okuduğum bir haber: http://shiftdelete.net/bagimsiz-testler-eset-nod32-dedi-16869.html

Herkesin doğrusu kendine, ben A ile temizlerim sen B ile. :cool:

yani abicim kötülemeye gerek yok saten çünkü saten yapan insan kullanan insan program sade yapılı ve kolay olduğu için ayrıca program daha yeni görücüye çıktı hemen nod32 gibi databasesi olsun diyemeyiz saygılar !'

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34

Bu sıralama biraz saçma olmu. Eset Nod 32 hem antivirüs hemde antispyware. Ayrıca malware konusunda da başarılı. Eset nod 32 kurulu olduğu mühletçe antimalware ve antispyware yazılımlarına ihtiyacınız olmaz.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Bu sıralama biraz saçma olmu. Eset Nod 32 hem antivirüs hemde antispyware. Ayrıca malware konusunda da başarılı. Eset nod 32 kurulu olduğu mühletçe antimalware ve antispyware yazılımlarına ihtiyacınız olmaz.

arkadaş tarayıp temizlemek için diyor. nod32nin virüs database'i iyi. ama spyware database'i o kadar iyi değil. 6 ayda bir bu üçlüyle komple tarama yapılabilir