Bu vatan (hala) bizim mi...?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

respector

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Askerliğimi yaptığım yer olması ile alakalı olarak dikkatimi çekti ama artık küstahlığın geldiği boyut karşısında da şaşırdım ve üzüldüm. :ohmy:
BİTLİS'in Tatvan İlçesi'nde Tatvan Kaymakamlığı ile DTP'li Belediye tarafından bu yıl 41'incisi düzenlenen `Tatvan Doğu Anadolu Fuarı'na `Sözde Saygı Duruşu' damgasını vurdu.

Fuar açılışında DTP'li Muş milletvekilleri Sırrı Sakık, M. Nuri Yaman, DTP'li Bitlis Belediye Başkanı Nezir Karabaş ile partililer sözde devrim şehitleri için 1 dakikalık saygı duruşu için ayağa kalkarken, Kaymakam Orhan Şefik Güldibi ile kurum amirleri, bazı sivil toplum örgütü temsilcilerinin yerlerinde oturmaları ilginç bir görüntü oluşturdu. Kortej yürüyüşü sırasında ise organizatör firmanın yetkilisi olduğu ileri sürülen Hülya Dağ'ın sadece fuar bayraklarının taşınması gerektiğini belirterek Türk Bayrağı'nın kaldırılması yönündeki zabıta görevlilerine yaptığı uyarı, sonuçsuz kaldı.

Tatvan Kaymakalığı ile DTP'li belediyenin birlikte organize ettikleri Tatvan Doğu Anadolu Fuarı, bu akşam saat 19.30 sıralarında 41'inci kez kapılarını açtı. Açılışa DTP'li Muş miletvekilleri Sırrı Sakık, M. Nuri Yaman, DTP'li Bitlis Milletvekili Nezir Karabaş, Kaymakam Orhan Şefik Güldibi, DTP'li İlçe Belediye Başkanı Abdullah Ok ve yaklaşık bin 500 kişi katıldı. Tatvan Belediyesi önünde toplanan topluluk, fuar alanına ulaşmak için 3 kilometrelik kortej yürüyüşü gerçekleştirdi. Ancak kalabalık, yürüyüşün yapıldığı yolda iki gruba ayrıldı. Bu gruplardan birini DTP'liler oluşturdu.

Öndeki grubu oluşturan Kaymakam Orhan Şefik Güldibi, DTP'li Belediye Başkanı Abdullah Ok ile bazı kurum amirleri ve bazı vatandaşlar dev bir Türk Bayrağı eşliğinde yürüdü.

Bu topluluğu yaklaşık 300 metre gerisinde ise Muş milletvekilleri Sakık ve Yaman ile Bitlis Milletvekili Karabaş'la DTP'lilerin bulunduğu grup yürüyüşü gerçekleştirdi. Bu grubun yürüyüşü esnasında üzerinde Yurtsever Demokratik Gençlik yazılı olan bir flamanın açılması dikkati çekti.

ORGANİZATÖR YETKİLİSİNDEN TÜRK BAYRAĞI'NA MÜDAHALE

Tatvan Doğu Anadolu Fuarı'nın açılış organizasyonunu üstlenen Diyarbakır'daki firmanın görevlisi olduğu belirtilen Hülya Dağ, kortej yürüyüşü sırasında Türk Bayrağı'na müdahalede bulunmak istedi. Türk Bayrağı'nın bulunduğu grubun yanına gelen Hülya Dağ, zabıta memuruna "Bu bayrağın burada ne işi var. Lütfen müdahale edermisiniz" uyarısında bulundu.

Zabıta memuru ise Hülya Dağ'a, "Ben ona müdahale edemem, sen bana hiçbir program veremezsin" cevabını verdi.

Bunun üzerine Dağ, "Türk Bayrağı yok, sadece fuar bayrakları var" diye konuştu.

Bu sırada konuşmalara şahit olan bir vatandaş, "Bayrağın nesi sizi rahatsız ediyor" diye araya girdi.

DTP'li olduğu tahmin edilen bir başka vatandaş ise, "Nesi ediyorsa ediyor" diye konuştu.

Bu diyoloğun ardından Dağ, bayrağı taşıyan gençlere yönelerek, "Hayır olmayacak. Toplar mısınız" dedi, zabıtaya da dönerek "Müdahale edin" diye konuştu.

Olaya şahit olan bazı DTP'liler, Kürtçe olarak Dağ'ı yatıştırmaya çalıştı. Bunun üzerine Hülya Dağ, oradan uzaklaştı ve gerilim tırmanmadan sona erdi. Ardından korteje katılan iki grup fuar alanına geldi.

İSTİKLAL MARŞI OKUNMADI

Fuarın açılışında da ilginç görüntüler oluştu. Açılışta, bu yıl istiklal marşı okunmadı. Ancak DTP'liler, sözde devrim şehitleri adına saygı duruşunda bulundu. Bu sırada DTP'li Muş milletvekilleri Sakık ve Yaman ile Muş Milletvekili Karabaş, Belediye Başkanı Ok ve diğer DTP'li ilçe yöneticileri ayağa kalkarak saygı duruşuna eşlik ederken, Kaymakam Şefik Güldibi ise ayağa kalmadı. Protokol için ayrılan bölümde yaşanan bu olay büyük dikkat çekti. Kaymakam Güldibi ile birlikte açılışta bulunan kurum amirleri, bazı sivil toplum örgütü temsilcileri ve Muhtarlar da bu esnada kaymakamla birlikte yerlerinden kakmadı. Herhangi bir gerginliğin yaşanmadığı bu saygı duruşunun ardından da açılış törenine geçildi.

KÜRSÜYE KÜRTÇE DAVET EDİLDİ

Tatvan Doğu Anadolu Fuarı'nın açılış konuşmasını yapacak olan DTP'li Belediye Başkanı Abdullah Ok, kürsüye Kürtçe yapılan anonsla davet edildi. Başkan Ok, bu yıl farklı etkinlikler yapmayı amaçladıklarını belirterek, "Konser, sergiler, paneller, sinema gösterileri ve birçok kültürel ve sanatsal faaliyetler gerçekleşecek. Geçen yıllarda festivalin resmi kurumların standları ile lahmacun ve dürüm salonlarından farklı olarak, bu yıl halka mal olmuş sanatçılar, sinema filmleri, belgeseller, yöre halkının giyim tarzı sergiler ve birçok alanda paneller düzenleyecek" dedi.

DTP'LİLER KAYMAKAMI ALKIŞLADI

Belediye Başkanı Ok'un ardından Kaymakam Orhan Şefik Güldibi, önce Kürtçe, daha sonra da Türkçe anons edilerek kürsüye çağrıldı. Kaymakam Güldibi, konuşma kürsüsüne gelirken, DTP'lilerin alkışlaması da dikkat çekti. Kaymakam Güldibi, ilçenin güzelliklerinden söz ederek birlik ve beraberlik mesajları verdi. Kaymakam Güldibi, Tatvan'ın Doğu Anadolu'nun incisi olduğunu belirterek, "Her türlü doğal güzelliği ve sıcak kanlı insanı ile bölgede eşi benzeri yoktur. Burada Tatvan halkına hizmet etmek bizim için şereflerin en büyüğüdür. Mevlana misali kucaklarımızı sevgiye açtığımız zaman birbirimizi ufak tefek farklılıklardan ayırmadığımız zaman hak ettiği yere gelecektir. Bizler Mevlana torunuyuz. Tatvan'la ilgili çok ciddi adımlarımız var. Tatvan'ı sağlık merkezi ve turizm merkezi haline getireceğiz. Bizler gücümüzü dağıtmadan birleştirdiğimiz zaman parmaklarımızı insanların gözüne sokmadığımız zaman ve sevgi ile kucakladığımız zaman Tatvan, Tatvan olacaktır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından 41'inci Tatvan Doğu Anadolu Fuarı, Kaymakam Orhan Şefik Güldibi, milletvekilleri ve belediye başkanı tarafından fuar kurdelesinin kesilmesiyle start aldı. 30 Haziran - 20 Temmuz tarihleri arasında açık kalacak fuar kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek.

Kaynak: Kaymakamı kızdıran 'saygı duruşu'

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bu DTP liler Açık açık konuşur oldu artık , Açık açık Meydan Okuyolar . Tabi Bizim siyasetçiler kendi Dertlerinde Şu Dosya Bu Dosya Bu bunu Demiş Bu Öyle yapmış .!

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Yazık gerçekten, bu kadar yüzsüzlük olurmu?Artık birilerinin bunlara müdahale etmesi gerekiyor.Yoksa iş çığrından çıkacak.Yarın öbür kaldırtacakalr Türk bayrağını o zaman pişman olacaksınız önceden müdahale etmediğinize.

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bayraksızda ar olmaz, susar ise YİĞİTLER vatan size yâr olmaz demiş milliyetçi şairimiz. Artık yorum yok !

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
onların ancak byrağı kk bayrağı ve ataları abdullah öcalan daha bunu yeni mi farkediyoruz arkadaşlar, onlar türk bayrağından, istiklal marşından tabi ki rhatsız olacaklar onlar doğuştan rahatsızlar, kürt kardeşlerimizide dtp alet etmek istiyorlar, hatta tunceliyi dtplilerin elinden almaya kalkışırken hiç kusura bakmazsın arkadaşlar beyaz eyşalara kanmayın diye ak partiye oy vermemelerini istediler bazı muhalifler ama ne oldu alın eserleriyle gurur duysunlar, tunceli artık dtplilerin, ak partiye destek yok ki ak partinin eline geçeceğine dtp`nin eline geçsin daha iyi diyenler var, haksızmıyım, haksızsam sorun doğu bölgelerni bir tek hangi parti yarışabilir ak parti, dtp arasında yarış geçer.

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
herifler saddamı astı biz bi öcalanı asamadık

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
böyle oyunlara gelmeyin arkadaşların duyarsız kalın görmezden gelin hala bişeylerin farkına varmadınız mı hiçmi gazete okumuyor dünyadaki gelişmeleri takip etmiyorsunuz bunlarin hepsi bir oyunun parçası ve kürtçülükle kürt devletiyle ve kürt halkıyla hiçbir ilişkisi yok bunlar emir aliyor ve uyguluyor hepsi bir iç savaşın başlamasının temelini oluşturacak unsurlar lütfen dikkat edin sert tepkiler vermeyin gaza gelmeyin

kromozom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Modlar Rica Ediyorum Bu Bölüme Girmeyin Banlanma Korkusu Olmaksızın Mesajlarımızı Yazalım

ethem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bu olaylar yada anlayışlar tüm bölge halkına maal edilmemeli halkın çoğu bunu desteklemiyor destekliyor gibi gösteriliyor zaten bu olaylardan ençok onlar etkileniyor halka seçim zamanlarında çok baskı yapıyorlar. o şekilde kazanıyorlar belediyeleri inşaallah herşey yoluna girip düzelir.

Neanderthal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Yazık çok yazık bunları ipte sallandırcaksın.

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Dinime,vatanıma ve bayrağıma aynı saygıyı ve sevgiyi duysun başımın üstünde yeri var. Ama bunların gayesi bölücülük yapmak.Parti demeye bin şahit ister.Bu zamana kadar ülke için ne fikirleri oldu? Olmaz, çünkü bu ülkeyi benimsemiyorlar ama parti olmasını iyi biliyorlar!Bunların parti üzerinde bölücülük yaptıkarı açık ve net.

@ATmaCA53 'nın da dediği gibi, yönetime gelmek için halka yapmadığını bıkmadılar. Haberlerden biliyoruz, doğudaki vatandaşımıza ne tehditler savurduklarını.Ne kadarı doğru bilmiyorum ama görünen köy klavuz istemez.

Anlamadığım, bu yapılan bölücülük faaliyetlerine neden müdahale edilmediği.Yıllardır, sözde din adamları,tarikatçılar ve güdümlü hocalarla "irtica ve bölücülük faaliyetleri" kapsamına alınarak halkın gözünde esas işini yapanların veya yapmaya çalışanların üstünde negatif etkiler bırakılmasının yanında acaba bu durumun neden bu kadar üstüne gidilmediği de apayrı bir muammadır.

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
konuya söyleyecek bir çok özlü sözümüz mevcut ama değmez boşverin kkendilerini bişey sanmasınlar.Bu kervan bin yıllardır böyle yürüyo onların ötmesinden bişeycikler olmaz

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
O Hülya Dağı ********************** bakalım Türk bayrağını kaldırmak neymiş devlette birşey demiyor kapatın şu partiyi tutuklayın şunları ne güzel işte gözümüzün önünde ülkeyi tehdit ediyorlar kaç kere haberlerden gördüm devletin birşey yaptığı yok.

cihanakova

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Soyu soysuz olanın südü bozuktur beyler.
Ayyıldızlı bayraka bu yeryüzü dar gelir.

"Sefai"

MysteЯio

Profesör
Reaksiyon puanı
88
konuya söyleyecek bir çok özlü sözümüz mevcut ama değmez boşverin kkendilerini bişey sanmasınlar.Bu kervan bin yıllardır böyle yürüyo onların ötmesinden bişeycikler olmaz
Böyle diye diye bugünlere geldik kendimizi böyle avutmayalım.
Bu insanlar(ban yememek için insan diyorum yoksa...),diğer masum insanları cahilliğinden faydalanıp ya da silah zoruyla kendi saflarına çekiyorlar göz göre göre.Bölgedeki en büyük sorun olan eğitim ve işsizlik sorunu çözülmedikçe de bu görüntülerin önüne geçilemez,destek alıp büyümeye devam ederler.Devletimizin doğru politikalar yürütmesi gerekiyor.

darbeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bankalardaki hisselerin %55 inden fazlası yabancılara ait bütün tatil köyleri yunanistan bankalarına iptekli göz bebeğin tekel olmuş türk telekomu yabancıya sat mayınları yabancılara temizlet bütün tecavüzcülere ve hırsızlara komik cezalar verip halkı savunmazsız koyun gibi gütmesine doktorlar kafasına göre takılıp hastaların ağzına ettiği yere sağlam insanlara aids vb hastalıklı serumlar kanlar takılıp birsürü ocak söndürülen yere ASELSAN gibi yerli şirket varken yabancıya kat bi kat fazla para ödeyip otobüs alınan yere özelleştirme istihdam adı altında vatan topraklarının ve kurumlarının satılan biyere göz bebeğimiz herşeyimiz dediğimiz askerlerimizin kafalarına çuval geçirildiğinde köpek kuyrugunu bacaklarının arasına sıkıştıran bir devlete dünyadaki en yüksek vergilerini alıp en düşük maaşı verilmesine tüm zavallı halkın maaşına kaderine abd karar veriyosa SENCE BU VATAN BİZİMMİDİR :)

stajer

Profesör
Reaksiyon puanı
20
O Hülya Dağı ************ görsün bakalım Türk bayrağını kaldırmak neymiş devlette birşey demiyor kapatın şu partiyi tutuklayın şunları ne güzel işte gözümüzün önünde ülkeyi tehdit ediyorlar kaç kere haberlerden gördüm devletin birşey yaptığı yok.
sayın moderatör , birçok yazı ve yorumu (haklı olarak) küfür ve hakaret içerdiği gerekçesiyle, değiştiriyor veya düzeltiyorsunuz.. peki ya bu şiddet ve vahşet içerikli mesaja neden bir el atmıyorsunuz ?? kim yaparsa yapsın, kime yapılırsa yapılsın, küfür, hakaret ve şiddet içeren mesajlar forumumuza yakışmıyor :crying:

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
O Hülya Dağı ********************** bakalım Türk bayrağını kaldırmak neymiş devlette birşey demiyor kapatın şu partiyi tutuklayın şunları ne güzel işte gözümüzün önünde ülkeyi tehdit ediyorlar kaç kere haberlerden gördüm devletin birşey yaptığı yok.
kapatmak kolay kökünden kazımak kolay ama muhalefet anayasa eğişikliğine izin vermiyor ki, eskiden bir yasa tasarlandı bu terör yandaşı görüşlere eskiden beri izin veriliyor eskiden hangi partiler vardı hadep ve dehap bugünde dtp siyaset yapılmasına izin veriliyor anayasa değişikliği yoksa bunlar çok yeni parti kurup siyaset yaparlar sonra söylemedi demeyin, bide yargıyı sorgulamak lazım ak partiyi canla başla kapatmaya çalışırlar ama dtp kapatmaya gücü yetmez neden acaba, ak partiyi kapatmak için uğraşanlar bugün bu uğraşı dtp için gayret gösterilse şuan meclisin kapısından dtpliler giremiyecek haksızmıyım.

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
darbeci nickli arkadaşın bu forumdan atılmasını istiyorum ( adam gibi bir nick kullanması dileklerimle )

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
MysteЯio;773201 dedi ki:
Böyle diye diye bugünlere geldik kendimizi böyle avutmayalım.
Bu insanlar(ban yememek için insan diyorum yoksa...),diğer masum insanları cahilliğinden faydalanıp ya da silah zoruyla kendi saflarına çekiyorlar göz göre göre.Bölgedeki en büyük sorun olan eğitim ve işsizlik sorunu çözülmedikçe de bu görüntülerin önüne geçilemez,destek alıp büyümeye devam ederler.Devletimizin doğru politikalar yürütmesi gerekiyor.
bu mahluklar diyeyim ben senin yerinede ozaman.Güzel demişsin işsizlik,eğitim,hizmet azlığı vs.vs. gider bu böyle ama öğretmenleri,doktorları kurşuna dizmedilermi nice iş yerini basıp işmakinalarını yakmadılarmı;yapılacak hiç birşey yok kendi kendilerine baş kaldırmadıkça.Söylediğimin hala arkasındayım bunlar zaten tezgah bu oyuna bu gaza gelmeyeceksin kardeşim.Niye kendini küçük göresin,bu millet en zayıf halinde dünyaya kafa tutmuş bir millettirki zaten diğer cephede kim senden bir parça toprak talep edebilir.Hepsi toplumu germek kutuplaştırmak amaçlı planlı projeli provakasyonlar gereği yapılır kimsenin şüphesi olmasın

jascuha

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kapatmak kolay kökünden kazımak kolay ama muhalefet anayasa eğişikliğine izin vermiyor ki, eskiden bir yasa tasarlandı bu terör yandaşı görüşlere eskiden beri izin veriliyor eskiden hangi partiler vardı hadep ve dehap bugünde dtp siyaset yapılmasına izin veriliyor anayasa değişikliği yoksa bunlar çok yeni parti kurup siyaset yaparlar sonra söylemedi demeyin, bide yargıyı sorgulamak lazım ak partiyi canla başla kapatmaya çalışırlar ama dtp kapatmaya gücü yetmez neden acaba, ak partiyi kapatmak için uğraşanlar bugün bu uğraşı dtp için gayret gösterilse şuan meclisin kapısından dtpliler giremiyecek haksızmıyım.

Anlamıyorum Anlayamıyorum!! Siz gerçekten bu kadar Kör veya Safmızısında Terrör örgütü yandaşlarının yaptıklarına goz yumanların kim oldugunu bilmiyorsunuz? bu tür olayları gormezden onlara birazcık şirin görünüp biraz daha oy fazla oy almak için yapıldıgını anlamıyormusunuz?? kimide demişki bu muhalefetin suçu kimide imali şekilde askeriyeye atmış suçu Siz harbiden bu kadar safmısınız? veya bizleri bu yazdıkalrınıza inanıcağımızı sanıcak kadarmı Safsınız? sahte bir kagıt parçası için orduyu bitirmeye çalışan medilci cematinin adamları neden olurda bu terrör örgütü yandaşlarını cezalandırmak için kılarını kıpırdatmaz yeni komplolar hazırlamazlar? şaşıp kalıyroum bazen burdaki yorumları okurken insanlar bu kdar mı bakar kor olur heleki atma53 diye bir vakaa var evlere şenlik akp nin kurucu üyesi sanki bu konuyu bile nerelere çekmiş neymiş efendim bütün milelt goz yumucakmışta akp tunceli alıcakmış boyle olunca dtp nin almasından daha iyi olucakmış zekana hayran kaldım atamaca53 bu düşünceyi savunduguna gore sanırım sizin verdiginiz oylarda bu beyaz eşya kömür vs. katkıları olmuş olmuşki bu kömür makarna beyaz eşya(halkın parasının kendi çıkarları için belli bir kesime verilmesi kısaca oy için) palanın gormezden gelince başarılı olacağını savunuyorsun senin zekana harbiden hayranım saygıyla önünde eğiliyorum...

Beowulf

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Bazı yerlerde küfür serbest olsun. Başlık +16 olsun. Girenlerde bunu bilerek giriyorlar sonucta.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
bankalardaki hisselerin %55 inden fazlası yabancılara ait bütün tatil köyleri yunanistan bankalarına iptekli göz bebeğin tekel olmuş türk telekomu yabancıya sat mayınları yabancılara temizlet bütün tecavüzcülere ve hırsızlara komik cezalar verip halkı savunmazsız koyun gibi gütmesine doktorlar kafasına göre takılıp hastaların ağzına ettiği yere sağlam insanlara aids vb hastalıklı serumlar kanlar takılıp birsürü ocak söndürülen yere ASELSAN gibi yerli şirket varken yabancıya kat bi kat fazla para ödeyip otobüs alınan yere özelleştirme istihdam adı altında vatan topraklarının ve kurumlarının satılan biyere göz bebeğimiz herşeyimiz dediğimiz askerlerimizin kafalarına çuval geçirildiğinde köpek kuyrugunu bacaklarının arasına sıkıştıran bir devlete dünyadaki en yüksek vergilerini alıp en düşük maaşı verilmesine tüm zavallı halkın maaşına kaderine abd karar veriyosa SENCE BU VATAN BİZİMMİDİR :)

Güzel demişsin.

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Anlamıyorum Anlayamıyorum!! Siz gerçekten bu kadar Kör veya Safmızısında Terrör örgütü yandaşlarının yaptıklarına goz yumanların kim oldugunu bilmiyorsunuz? bu tür olayları gormezden onlara birazcık şirin görünüp biraz daha oy fazla oy almak için yapıldıgını anlamıyormusunuz?? kimide demişki bu muhalefetin suçu kimide imali şekilde askeriyeye atmış suçu Siz harbiden bu kadar safmısınız? veya bizleri bu yazdıkalrınıza inanıcağımızı sanıcak kadarmı Safsınız? sahte bir kagıt parçası için orduyu bitirmeye çalışan medilci cematinin adamları neden olurda bu terrör örgütü yandaşlarını cezalandırmak için kılarını kıpırdatmaz yeni komplolar hazırlamazlar? şaşıp kalıyroum bazen burdaki yorumları okurken insanlar bu kdar mı bakar kor olur heleki atma53 diye bir vakaa var evlere şenlik akp nin kurucu üyesi sanki bu konuyu bile nerelere çekmiş neymiş efendim bütün milelt goz yumucakmışta akp tunceli alıcakmış boyle olunca dtp nin almasından daha iyi olucakmış zekana hayran kaldım atamaca53 bu düşünceyi savunduguna gore sanırım sizin verdiginiz oylarda bu beyaz eşya kömür vs. katkıları olmuş olmuşki bu kömür makarna beyaz eşya(halkın parasının kendi çıkarları için belli bir kesime verilmesi kısaca oy için) palanın gormezden gelince başarılı olacağını savunuyorsun senin zekana harbiden hayranım saygıyla önünde eğiliyorum...
tuncelinin dtp kazanmasına en çok sevinenlerden birde kamer gençtir seçimden sonra açıklamaları olmuştu, ayrıca ak partiye oy verenlerede hakaret dolu sözü vardı bunları görmezlikten gelemezsiniz, gelelim kağıt konusuna, bir kağıt parçası askeriyeyi bitirmez, türk askerine bakarsanız eskisine nazaran daha güçlü, dünyanın en güçlü 5 ordusuna sahibiz türk silahlı kuvvetleri ile herkes gurur duyuyor ama bazı askerler var ki siyaset yapar ben şunu devireceğim der bizler bu darbeci yanlıları bir çürük elma gibi ayırırız ne demek istediimi iyi anlıyabildinmi, sakın ha sakın bizler asker düşmanları diye niteleyemezsin, ATATÜRK bile askeri cezalandırmıştır yanlış varsa asker cezalandırılmaldır, asker şunu yapmaz, bunu yapmaz demek yanlış olur.

beyaz eyşa dağıtılıyor da ne oluyor ki, kömür dağıtlıyorda ne oluyor seçimler bitti kış içinde kömür yardımı erzak yardımı yapılmaya devam ediliyor hadi bunuda seçim malzemesi olarak görün, doğuyu dtplilerin elinden almayı nasl düşünüyorsunuz bana onu söylermisiniz, ak parti kazanmazsın ama dtp kazanmasına razıyım diyen muhalifleri yorumları görüntülerde var hatta forumlarda bunlar bile söyleniyor

mehmet

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
47
Hayırlı tatiller arkadaşlar;

Mesajların gidişatı hiç hayra alamet olmadığı için konu kilitlenmiştir.

Doğuda da batıda da doğup büyüyen,askerliğini yapan,ekmeğini yiyip suyunu içen herkes bu vatanın evladı olduğu gibi,
Doğuda da batıda da vatanına ihanet her zaman namerddir.

Saygılarımla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...