bu uygulama güvenliğiniz için engellendi hatası yardım!!

EmirhanCE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar bu uygulama güvenliğiniz için engellendi hatası alıyorum ve sorun şu ki winrar ı indirneye çalışıyorum çoğu kişi şu programı indir onu kur öyle yap fln demişte videolarda winrar kurulu olmadığı için onlar da açılmıyor yardım eder misiniz bu hatayı nasıl devre dışı bırakabilirim?

Craigdiizzeer

Doçent
Reaksiyon puanı
959
Windows arama kısmına gel. Görev Yöneticisi diye arat ve üzerine bas. Açılan pencerenin köşesinde dosya var. Ona bas. Alt sekmelerde çıkacak olan "Yeni görevi çalıştır" a bas. Sonra çıkan pencere de gözat butonu var. Açılmayan dosyayı bul. Seç onu. Sonra altta "Bu görevi yönetici ayrıcalıklarıyla oluştur" diye yazan yazı var. Yanına tik koyarak tamama bas. Sorun çözülmüştür

EmirhanCE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Windows arama kısmına gel. Görev Yöneticisi diye arat ve üzerine bas. Açılan pencerenin köşesinde dosya var. Ona bas. Alt sekmelerde çıkacak olan "Yeni görevi çalıştır" a bas. Sonra çıkan pencere de gözat butonu var. Açılmayan dosyayı bul. Seç onu. Sonra altta "Bu görevi yönetici ayrıcalıklarıyla oluştur" diye yazan yazı var. Yanına tik koyarak tamama bas. Sorun çözülmüştür
e sen nasıl bi kralsın?