atheist_68
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
seakar dedi ki:Hmmm
Tuncay Özkanın kanalı???
santral dedi ki:aslında bu]
bu kişiye göre değişir ki bir örneğini konuyu açan arkadaşta ve sende gördük...
herkez senin görüşünle aynı görüşleri paylaşmayabilir ve sende herkez ile aynı görüşlere sahip olmayabilirsin ama herşeyden öncesi saygı duymak gerekir...
rainbow61 dedi ki:çok güzel bir site ama santral gibi beyni küçük insanlar bilip bilmeden yorum yapmamalı bence
ve insanlara olan tutumlarımıza biraz daha dikkat etmeliyiz.böylece aile ortamımız bozulmamış olur.
eyvallah arkadaşım.yalnız benim yorumumda hakaret yok dikkat edersen.bazılarının dediği gibi "kanaltürk beyinliler" lafını kullanmadım.sadece o kanal ve sitenin sahibi olan şahısın toplumun bir çok kesimi tarafından rağbet görmediğini belirtmek istedim.saygılar.rainbow61 dedi ki:çok güzel bir site ama santral gibi beyni küçük insanlar bilip bilmeden yorum yapmamalı bence
ndartain dedi ki:katılıyorum.
kanaltürk , her iktidarı övme anlayışına sahip olmayan 2 büyük kanaldan biri.
mahmuteser dedi ki:Bu site demokratik bir site mesela birimiz nefret edebiliriz ama birimizde çok iyi bulabiliriz zevkler ve renkler tartışılmaz
exit(life) dedi ki:mahmuteser dedi ki:Bu site demokratik bir site mesela birimiz nefret edebiliriz ama birimizde çok iyi bulabiliriz zevkler ve renkler tartışılmaz
Bu "zevk" mi? Ülkenin yönetiminden, "yolsuzluklardan" ve benzeri şeylerden bahsediyoruz. Bu pek zevk ve renk meselesi değil.
Ama yine de konunun buraya gelmemesi gerekir. Ben CHP'ci arkadaşların din düşmanlığı yüzünden inatla yanlışları bile bile savunduklarını görüyorum. Ve her zaman karşıt görüşlü insanları aşağılama güdüsüyle hareket ediyorlar. Bundan "aydınlık" diye değil, bilakis çok feci bir körlük olarak söz edilebilir ancak.
Yine de bu konuşmayı devam ettirmeyelim. Herkese esenlikler.
kuytu5 dedi ki:anca ateistler destekler bu dolandırıcı tuncay özkan ı
ndartain dedi ki:Tabi muhalefetten aldığı 3.000.000$ Yedi ceddine yeterde artarda İktidara neden ihtiyaç duysun ki? 5 sene Sonra T.özkan Chp'den milletvekili olmazsa bende Hiçbirşey Bilmiyorum...
santral dedi ki:ndartain dedi ki:Tabi muhalefetten aldığı 3.000.000$ Yedi ceddine yeterde artarda İktidara neden ihtiyaç duysun ki? 5 sene Sonra T.özkan Chp'den milletvekili olmazsa bende Hiçbirşey Bilmiyorum...
3 000 000 ytl aldı sanırım ama farketmez.chp den yardım aldığı aşikar.benim tahminim bu şahsiyet milletvekilliğinden çok chp genel başkanlığına oynuyor.
meddle dedi ki:sürekli bir izleyiciniz olarak dışarıdan farkettim ve söylemeden edmiyeceğim
forumun bu başlığını takip ederseniz "ortalığı karıştıran mesajları" atanların hep 1. mesajları forumda sanki gelip bir galeyan yaratılıp kaçılmış havası var.bir şey daha varki o da ilgiçtir .sdn nin güzel gidişaına foruma çomak sokmaya çalışıp giden çok insan var bunlara dikkat etmek gerek bu insanlar ortalığı karıştırmak istiyor.haberiniz olsun kolay gelsin